Öyle bir kalp ağrısı ki.....

of baya dertlisin anladıgım kadarıyla dertleri neyse rabbim bilir haklıyuı haksızı gönlüne göre versin inşallah

ben de 6 yıl adam olsun diye dua ettim
offf amin diyeceğim ama beddua etme ya Allaha havale et
bu erkekler kızlara ne yapıyorlarsa çekiyorlar valla

bu erkekelr ne yaşasalarda akıllanmazlar ki ya bilmiyorum valla beddua etmemeli ama öyle can yakıyolar ki napsın canınn acısından

valla canım anlamıyorum ki ne yaptım ben bu adama bir bilsem
parmağımda nişan yüzüğü olacaktı ocak 20 gibi diyorduk
eee canım yandı onun da yansın diyorsun maddi anlamda çökmüş durumda zaten offf ne bileyim hala acıyorum
adam beni öyle bir ortada bıraktı ki beni benden aldı gitti ne varsa aldı gitti

Tamam, bugunluk bu kadar yeter

Rabbim cekeceklerini bizleri gostersin ama insallah.
Gerci benimki benim yanimda kan kusmustu, migde kanamasi gecirdi galiba.
Oh canima degsin desem kizmazsiniz dimi:26:

ne insanlar var hepsi çeşit çeşit bunlar sayıylamı geldiki dünyaya Allah tan bizim çok olmamıştı ama yinede o acı tarif edilmez Allah yardımcımız olsun inşallah

Tamam, bugunluk bu kadar yeter

Rabbim cekeceklerini bizleri gostersin ama insallah.
Gerci benimki benim yanimda kan kusmustu, migde kanamasi gecirdi galiba.
Oh canima degsin desem kizmazsiniz dimi:26:

yok canım ya deme öyle deme boşver
Allahımdan bulsunlar ama bir şey itiraf edeim mi sen böyle yazdıkça içten içten bir rahatlama bir huzura erme:)

of baya dertlisin anladıgım kadarıyla dertleri neyse rabbim bilir haklıyuı haksızı gönlüne göre versin inşallah

1 hafta once ayrildim, cok taze daha.
Ama gecicek ALlahin izniyle bende onun surundugunu gorucem insallah.
O surunurkende bende is guc sahibi kendimi gelistirmis bir insan olarak hayatima devam edicem.
Oda hergun pisman olcak, kapima kapancak insallah

geçiyor canım geçiyor inşallah bende onu istiyorum zaten kapımda görmeyi bakarsın görürüz belli olmaz:)

iki ileri bir geri böyle böyle geçecek iki unutup bir hatırlayacağız
kapımda görmek isterim ben de inşallah görürüm

Öyle özlüyorum, öyle üzülüyorumki...anlatamiyorum.
gidisiyle öyle yaktiki canimi, beni.... Kendime gelemiyorum.
Nekadar cok sevdigimi kelimelere sigdiramiyorum!
Birtek namazda huzur buluyorum.. ama secdede bile gözyaslarim eksilmiyor.
Ben hepimiz icin dua ettim kardeslerim. Yüce Allahim isteklerimizi insallah yerine getirecek.
cani yanan sabretsin..cani yakanda yanacagi günü beklesin.
Allah rizasi icin benide dualariniza katin, dualarim sizinle.

teşekkürler canım
üzülme geçecek biraz zaman sadece
günler geçtikçe iyi gelecek ama eve tıkılıp kalma bir uğraş bul evde oturdukça daha çok hatırlıyorsun unutamıyorsun

her şey senin elinde onu içinde büyütmek de unutmak da bak ben bu kadar lanet bir adamı unutmamak için elimden geleni yapıyorum
şimdi arkadaşımla konuştum bir sürü laf saydı bu kadar yıldır birliktesiniz bir gün yanına yakıştırmadım dedi düşün bir kaç ay sonra evlenicektik arkadaşım bir gün sizi evli düşünmedim dedi bak yıllardır bırak dedi insanlar ama ben daha çok sarıldım
onun yüzünden belki de daha mutlu günlerim olacaktı
bak ben ona her şekilde teslim oldum ben aşkımı saflığımı kaybettim onunla ama geçecek bir gün beni gerçekten sevecek biri olacak o gerçekten sevmemiş sevseydi beni yarı yolda bırakmazdı
her şey senin elinde unutma

Aşk işte böyle bir şey canım özel msj hakkım yok şu anda kusura bakma onun için konunu gördüm ve burdan yazdım.Aşk insanın kalbine girdimi bir kere çıkması çok zor oluyor güzelim.Yaşaya yaşaya ağlayarak üzülerek öğreniyoruz bunu.O seninle dalgada geçse küfürde etse sen ona yinede aşıksın.Bilinç altın ondan nefret eder ama sen ona aşıksındır yapacak bir şey yoktur çünkü kalbin ondadır.Ama burada yapabileceğin tek şey ona dalga konusu olmamak kendini ezdirmemek güzel olduğunu kabul edeceksin kendini beğenecksin ve havalı olacaksın onu gördüğünde güçlü kadın olacaksın ezik değil eğleneceksin güleceksin onu gördüğünde ağlamıyacaksın bir kızlamı gördün hiç hareketlerini bozmayacaksın kıskanmayacaksın yoksa onun gözünde değerin düşüyor.Başın dim dik ayakta duracaksın kalbin farklı şeyler söyleyecek belki ama kalbini dinlemeyeceksin bu durumda mantığını dinleyeceksin gördüğünde yüzüne bile bakmayacaksınkı kıymetini anlasın değerini görsün senin.Durumunu tam olarak bilmiyorum ama yapılması gerekn en önemli hareketlerin bunlar olduğunu düşünüyorum.

katılıyorum sen salladıkça o delirecek

cok haklisiniz... birde su kalbime söz gecirebilseydim...
artik verdigim emege, sevgiye ve en cok degere yanarim.. o insallah benim affedilmezim olur.
Rabbim bile öyle insanlari affetmezin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…