Öyle bir kalp ağrısı ki.....

bende öyle sadece namazda huzur buluyorum beddua etmiyorum sadece geçirdigim zaman verdigim emek söyledigi boş sözler geliyor aklıma rabbimiz biliyor ya bizi o görüyor ya yeter unutcaz inşallah dualarda buluşmak dilegiyle gönlünü ferah tut

Geçecek. Geçmesi için senin yapman gereken tek şey, kendi değerini düşünmek. Sen, ondan değerlisin. Kendine olan saygını yitirme. Bir sevgili bulabilirsin ama sağlık gibisi yok. Ruh sağlığın, psikolojin, kendine olan güvenin kaybolmadan bu sorunu çöz ve kısaca ayrılığı kabullen.

Yapman gereken ilk şey ayrıldığınızı kabul etmek ve ona dair tek bir umut bile beslemeden yola devam etmek.

Onu severken, sevilmekten mi vazgeçeceksin?

Bazen insan değmeyeceğini bile bile acı çektirir kendine.Ama bundan emin ol bu acı sadece sana kalır ve sana zarar verir.O yüzden unutmak için düşüncelerle ona yoğunlaşmamak için farklı şeyler ile uğraş yada onu daha cabuk unutabilmek için sana yaptıklarını hatırla.Ama herkesin dediği gibi değmezzzzz bir süre sonra anlarsın.Allah yar ve yardımcın olsun.

dualarımdasınız arkadaşlar...benim de canım çok yandı yakıldı...allah o kadar büyük ki O sabredenlerle beraberdir...mutlu günlerimizi de yazarız inş. buraya...bana da dua edin olur mu...

AYNISI, KELİMESİ KELİMESİNE AYNISI YAŞADIM VE YAŞIYORUM TATLIM. heyecandan yorumların hepsini okumadım, yazdıysan da bilmiyorum, ne kadar oldu ayrılalı ??

şu elini kaldırma olayını falan da yaşadım da onlar hiç aklımda kalmadı biliyo musun, beni brakıp gitmesi taş gibi oturdu içime kalkmıyor. aklımdan bi saniye olsun çıkmıyor kafayı yemek üzereyim, üstelik ayrılalı bir sene olacak yakında ! psikologa gittim fayda etmedi, şimdi antidepresana başlıycam çünkü bazen delirecek gibi oluyroum. of !

benım ayrılıgımin uzerinden de bir 1aydan fazla zaman gecti.face den engellendim sildi.ben kuzenimin face'inden ekledim.takip ediyorum.erkek muhabbetleri,hatta sapikca seyler bile var ya profil resminin altinda.aptal saptal sozler begeniyo ve o kadar mutlu ki ya,orda burda devamli geziyo,face'de hep c.ici.. ben de aptal gibi agliyorum. ustelik bana el kaldirdi o kadar da gurursuzlk yaptim ki aradim falan,hakaret yedim,ezik oldum.aklimdan cikmiyo ya,sevgililere bakamiyorum icim o kadar yaniyo ki.devamli dua ediyorum Rabbime,unuttur diye,donmeyecek biliyorum.bana da ASLA tekrar birlesmiycaz dedi. ya arkadaslar aslinda bi baslik acip anlatmak istiyorum ama anlattikca icim daha yaniyo cok kotuyum. ne olursunuzz kizlar bana da dualarinizda yer verin ben hepimiz icin istiyorum. en yakin arkadasndan bile duyuyorum o kadar mutlu ki. icimde de unutmami engelleyen bi umut var,hic azalmiyor..Allahim yuzunu guldurmez insallah yeter yaa. cidden isyan edesim var,bu kadar emek soz guven ver birak git.sonra mutlu mesut yasa off ya Allah hepimizin yardimcisi olsun hep biz kizlar cekiyoruz,ne kadar farkliyiz ya hic bisey olmamis gibi hayata devam etmek nasil bisydir. biktim artik yaaa. soyle 1 sene sonrasina gideyim vakit gecmiyo ki

bu arada konu sahibi arkadasim sen nasilsin ?? umarim iyisindir

Son düzenleme:

tatlım, istersen msnden ekle dertleşelim, birbirimizi anlıycaz sanırım. tubaa_123@yahoo.com

kusura bakmayin kardeslerim, uzun zamandir girmedim.
ben Cok sükür iyim, sizlerde insallah iyisinizdir.
4 ay oldu ayrilali. hatalarina gec vardi. artik hep beni arastiriyor ama birsey yapamiyorum.
Nekadar cok seversemde ona artik eskisi gibi bakamiyorum.
Istedigim sadece, bizleri bu hale getirenlerde bu hale gelsin, sadece görsünler bunun nekadar büyük bir aci oldugunu.
sizlerde gönlünüzü ferah tutun. Herkes ektigini bicer

Amin canim insallah. insallah cekerler. simdilik hayat terkedenlere guzel,insallah bize guzel oldugunda da onlar ceksinler!
neden 4 ay bekledi neden ya:S gercekten sinir oluyorum. is isten gectikten sonra donuyorlar, hakkimizda Rabbim hayirlisini versin.
ortadaki guveni emegi seveni birakip da kacip gidenler,hepsini allaha havale ediyorum ve insallah sevenler hiic ayrilmaz,herkes mutlu olsun sevdigiyle (amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…