Öyle birisi gelir ki,Şükredesiniz gidenin yokluğuna!?

5 yıllık erkek arkadaşımdan ayrılmıştım; artık sevmediğimi farketmiştim ve ikimizi de yıpratıyordum. En doğrusu bitirmekti. Çok yalvardı, ağladı, hatta intihar etti.
Ama dönmedim ona geri.
Çünkü beni aldatmasını unutamazdım.
Unuttum deyip affettikten sonra başladı her şey, öyle sıkılıyordum ki yanında.soğudum ondan zamanla ve bi anda bitti.
3 ay sonra, şu an eşim olan insanla arkadaşlığımız sevgili ilişkisine döndü.
Hemen sözlendik, ardından nişan.
Allah'a binlerce kez şükrediyorum, eşimi benim alnıma yazdığı için...
Iyiki diyorum...Iyi ki ayrılmışım, iyiki bitanemi tanımışım...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Darısı başıma cnm sizede maşallah 😉

30:30

6 Haziran 2004'te tanıştık. 2006 da sözlendik, askere gitti. Eylül 2010 nikah tarihimizi aldık, evi tuttuk, eşyaları aldık, gelinliğimi diktirdim. Nikaha 25 gün kala ayrıldık. 3-4 ay sonra barışmak istedi, görüştük kısa bi süre daha. Sonra yine ayrılık. 7 yıllık ilişkimizi bitirdik. 2012'de evlenmiş. O şimdi iki yıllık evli, ben 4 yıldır yalnızım. Bazen hiç umudum kalmıyo birini yeniden sevebileceğime dair. 5 gün sonra tanışmamızın 10. yıldönümü olucak. Sevgiye dair tüm umutlarımı tükettim ben sanırım. :)

Bende sevgilimi biraktim arkasindan cok zor zamanlar geciridim hatta nefes alamiyordum uzun süre...ama oyle biri karsima ciktiki tum yaralarim sarıldı bence inan buna gecen sene bu zamanlar acilar icindeydim birisi ciksa bana deseydi seneye bu zamanlar deli gibi sevip nisanlanacaksin diye cok gulerdim eski sevgilim cok donmeye calisti ama ben istemedim hakediyor bazilari herseyi

kızlar ben kendi adıma konuşayım aşk:bizim kafamızda kurduğumuz hayallerin bazen bi insan üzerinde(aşka susamışlıktan) hayalimizdeki aşkı ona atfederek kendimizce yarattığımız bi duygu seli.bundan aşk demek anlaşmak,karşılıklı anlayış,valla bazen hayat ummadığın güzellikleri karşına çıkarır.bana olmuştur.bundan takmayın kafaya.az mantıklı düşünün:38:

Kızlar hiç sevdiği biriyle söz nişan vs atan yada sevdiğinden ayrılmak zorunda kalan ama çok zor günler yaşadıktan sonra yeniden bi başkasını sevip evlenebilen mutlu olan varmı aranızda???

Tabiki de var..ben sevdiğim kişiden ayrılmıştım şu an ki birlikteliğimde çok mutluyum :)

Lisede başlayan dolu dizgin bi aşk düşün...
Ayy nasıl aşk doluyuz birbirimize karşı, sanırsın ki geleceğin bi ömür ayrılmaz ikilisi.
Tüm arkadaşlarımız gıptayla bakarlardı ilişkimize.
Liseden sonra ailelerimiz de tanıştı, söz yüzüklerimiz takıldı.
Nasıl sevdim,ne ara o kadar aşık oldum inan hala aklıma geldikçe anlam verebilmiş değilim.
Sonrası o Kıbrısa ben bulunduğumdan farklı bi şehre ünilere gittik.
Ama hala deli divane aşığız. Harçlıklarımı biriktirip ailemden habersiz yanına gidiyorum 3-5 günlüğüne falan, aşkımız için hiçbişey engel olamaz ya bize!
Hah!!! Sonra yaşımız ilerledikçe baktım bu değişiyo.
Ortamlar, para, araba sevdası, kızlar falan... Kıskançlığımdan kudurur oldum.
Ardından kaçamak girişimlerini yakaladım ama ne yazıkki vazgeçmedim o zamanlar...
Aptal kafam! Sonuç 5,5 yıllık hüsranla sonuçlanan ilişki.
Hem de 1 değil 2 kızla aynı anda aldatılmışım hangi birine yas tutsam, kendimi daha ne kadar kötü hissetsem bilememiştim.
Böylesi bi aşk bile bittiyse, hem de böylesi bi sebeple, bunca fedakarlığa yaşanmışlığa rağmen... sen sittin sene bi daha ilişkiye cesaret edemezsin demiştim kendime.
İlişkinin bitiminden sonraki 2,5 yılda bildiğin canımdan can koptu sanki. Ağlama krizlerim, mutsuzluğum. Üstelik karşı tarafın beni aldattığı kızlardan biriyle hala devam eden ilişkisine şahit oluşum...
Kaç gece ağlamaktan o gözlerim balon gibi oldu da işe uykusuz gittim yemin ederim hatırlamıyorum. Ve tabiki değmedi...
Ama ilahi adalet... 2,5 yılın sonunda şuanki nişanlımı tanıdım. O kadar kırılmış bi haldeydim ki, nasıl sardı o yaralarımı hiç usanmadan yılmadan...
Allah ondan sonsuz kez razı olsun, beni tekrar aşka inandırdı, mutlu etti.
Eminim herkesin bi gün karşısına çıkacak şansı,dualarının karşılığı olacak birileri var.
Siz yeter ki umudunuzu kaybetmeyin.

Kızlar hiç sevdiği biriyle söz nişan vs atan yada sevdiğinden ayrılmak zorunda kalan ama çok zor günler yaşadıktan sonra yeniden bi başkasını sevip evlenebilen mutlu olan varmı aranızda???

Bu bahsettiğin kişi benim sanırım :)
Liseden mezun olduğumda tanıştık o tarih ögrencisi ama aynı zamanda barmen ...
benim başımda kavak yelleri lise bitmiş tabi ayaklarım yere basmıyor...
ee tüm bu keyfin üstüne bide antalyada üniversiteyi kazandım kim tutar beni:10:

bu arada bana hediyeler geliyor gittiğim her yerde karşımda ben aşık oldum ama öyle böyle değil...
ben antalyaya gitmek zorunda kaldım... tabi yine devam ediyoruz yılbaşında geldi gitti
beni seviyosan dön dedi...
ee nasıl bırakırım okulu...
daha ilk dönem bitmedi...
gelmiyosan bitsin uzaktan ilşki yürümüyor dedi
ben dururmuyum bi gecede tası taragı topladım döndüm annem babam şokta kıyametler kopuyor..
Allahtan tekrar sınava girdim istanbulu kazanamazsam okumıycam düşün yani:9:
annemle tanıştırdım herşey yolunda...
ama anlaşamıyoruz yani bişeyler ters gidiyor... hergün içiyor filan...
en sonunda beni terk etti... sonra gelip kapımda yattı dönmedim... yine aynısı olcaktı biliyorum
:43::43::43:
1 yıl bekledim ama yinede düzelir dedim geri gelir dedim... o başka kıza gitti...
İyi ki gitmiş iyi ki vazgeçmiş benden hayatım mahfolcaktı yanımda olsaydı...

şimdi bir adam var hayatımda öyle böyle bi adam değil dünya bi yana o bi yana... benim en büyük şansım :)üniversiteye gidiyorum istanbuda 3. sınıfta bitti binlece kez şükürler olsunnn:16: eylülde sözüm var inşallah:16:

Son düzenleme:
30 yasımdayım uzun surelı ılıskım oldu 3 tane hıcbırıde bırını ıyıkı gıtmıs dedırtmedı.. ve sonum boyle oldu ben yanlızım ve en cok emek sarfettım sevgılım suan evlılık hazırlıgında benımde umudum tukendı sanırım sevılmeye layık degılm sorun bende

Lisede başlayan dolu dizgin bi aşk düşün...
Ayy nasıl aşk doluyuz birbirimize karşı, sanırsın ki geleceğin bi ömür ayrılmaz ikilisi.
Tüm arkadaşlarımız gıptayla bakarlardı ilişkimize.
Liseden sonra ailelerimiz de tanıştı, söz yüzüklerimiz takıldı.
Nasıl sevdim,ne ara o kadar aşık oldum inan hala aklıma geldikçe anlam verebilmiş değilim.
Sonrası o Kıbrısa ben bulunduğumdan farklı bi şehre ünilere gittik.
Ama hala deli divane aşığız. Harçlıklarımı biriktirip ailemden habersiz yanına gidiyorum 3-5 günlüğüne falan, aşkımız için hiçbişey engel olamaz ya bize!
Hah!!! Sonra yaşımız ilerledikçe baktım bu değişiyo.
Ortamlar, para, araba sevdası, kızlar falan... Kıskançlığımdan kudurur oldum.
Ardından kaçamak girişimlerini yakaladım ama ne yazıkki vazgeçmedim o zamanlar...
Aptal kafam! Sonuç 5,5 yıllık hüsranla sonuçlanan ilişki.
Hem de 1 değil 2 kızla aynı anda aldatılmışım hangi birine yas tutsam, kendimi daha ne kadar kötü hissetsem bilememiştim.
Böylesi bi aşk bile bittiyse, hem de böylesi bi sebeple, bunca fedakarlığa yaşanmışlığa rağmen... sen sittin sene bi daha ilişkiye cesaret edemezsin demiştim kendime.
İlişkinin bitiminden sonraki 2,5 yılda bildiğin canımdan can koptu sanki. Ağlama krizlerim, mutsuzluğum. Üstelik karşı tarafın beni aldattığı kızlardan biriyle hala devam eden ilişkisine şahit oluşum...
Kaç gece ağlamaktan o gözlerim balon gibi oldu da işe uykusuz gittim yemin ederim hatırlamıyorum. Ve tabiki değmedi...
Ama ilahi adalet... 2,5 yılın sonunda şuanki nişanlımı tanıdım. O kadar kırılmış bi haldeydim ki, nasıl sardı o yaralarımı hiç usanmadan yılmadan...
Allah ondan sonsuz kez razı olsun, beni tekrar aşka inandırdı, mutlu etti.
Eminim herkesin bi gün karşısına çıkacak şansı,dualarının karşılığı olacak birileri var.
Siz yeter ki umudunuzu kaybetmeyin.
Umarım umutlarım mutlulukla karşılanır benimde ☺️

30 yasımdayım uzun surelı ılıskım oldu 3 tane hıcbırıde bırını ıyıkı gıtmıs dedırtmedı.. ve sonum boyle oldu ben yanlızım ve en cok emek sarfettım sevgılım suan evlılık hazırlıgında benımde umudum tukendı sanırım sevılmeye layık degılm sorun bende

Umudumuzu kaybetmeyelim 🙏 bi bakarsın herşey bi anda değişir birbirimize destek olalım kızlar ❤️

Bu bahsettiğin kişi benim sanırım :)
Liseden mezun olduğumda tanıştık o tarih ögrencisi ama aynı zamanda barmen ...
benim başımda kavak yelleri lise bitmiş tabi ayaklarım yere basmıyor...
ee tüm bu keyfin üstüne bide antalyada üniversiteyi kazandım kim tutar beni:10:

bu arada bana hediyeler geliyor gittiğim her yerde karşımda ben aşık oldum ama öyle böyle değil...
ben antalyaya gitmek zorunda kaldım... tabi yine devam ediyoruz yılbaşında geldi gitti
beni seviyosan dön dedi...
ee nasıl bırakırım okulu...
daha ilk dönem bitmedi...
gelmiyosan bitsin uzaktan ilşki yürümüyor dedi
ben dururmuyum bi gecede tası taragı topladım döndüm annem babam şokta kıyametler kopuyor..
Allahtan tekrar sınava girdim istanbulu kazanamazsam okumıycam düşün yani:9:
annemle tanıştırdım herşey yolunda...
ama anlaşamıyoruz yani bişeyler ters gidiyor... hergün içiyor filan...
en sonunda beni terk etti... sonra gelip kapımda yattı dönmedim... yine aynısı olcaktı biliyorum
:43::43::43:
1 yıl bekledim ama yinede düzelir dedim geri gelir dedim... o başka kıza gitti...
İyi ki gitmiş iyi ki vazgeçmiş benden hayatım mahfolcaktı yanımda olsaydı...

şimdi bir adam var hayatımda öyle böyle bi adam değil dünya bi yana o bi yana... benim en büyük şansım :)üniversiteye gidiyorum istanbuda 3. sınıfta bitti binlece kez şükürler olsunnn:16: eylülde sözüm var inşallah:16:
Darışı başıma yaralarımı saran biri çıkar inşallah ☺️

Bende sevgilimi biraktim arkasindan cok zor zamanlar geciridim hatta nefes alamiyordum uzun süre...ama oyle biri karsima ciktiki tum yaralarim sarıldı bence inan buna gecen sene bu zamanlar acilar icindeydim birisi ciksa bana deseydi seneye bu zamanlar deli gibi sevip nisanlanacaksin diye cok gulerdim eski sevgilim cok donmeye calisti ama ben istemedim hakediyor bazilari herseyi

Bende bu yaralarım nasıl sarılacak diyorum hala 😳

Back
X