öyle büyük ki derdim...babasız çocuk büyütmek zorundayım :(

svly_t88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2016
89
48
88
36
mrb arkadaşlar o kadar büyük bir derdim var kii nasıl anlatacagım bilemiyorum 4 senelik çok severek yaptığımız mutlu bir evliliğimiz vardı birbirimizi çok seviyorduk ama acı kader bizi ayırdı eşim 3 ay önce bi kazada daha 32 yaşında hayatını kaybetti tabi ani bir ölüm büyük bir travma oldu bende hala psikolojik yardım alıyorum eşimi çok özlüyorum çoğu zaman aglıyorum bu arada 1 yaşına girecek bir erkek bebeğim var en büyük endişem o bnm için hep onun babasız büyüyeceğini düşünüp kahroluyorum şu an anneanne ve dede yanımdalar çok yardım oluyorlar bnde öğretmenim çalışıyorum ama yinede hep eksik büyüyecek baba sevgisini tatmayacak her günüm bunu düşünerek geçiyor ne olur bana yardım edin çok ihtiyacım var (

Basınız sağolsun Öncelikle.. Allah rahmet eylesin eşinize.. Siz bunları dusunmeyin.. Hem anne hem baba olursunuz cocugunuza Allah'ın ıznıyle ... Herseyi zamana bırakın..

forumda mutlaka babasız büyüyen üyeler vardır. yani hayat bu bi şekilde geçiyor. hem çok küçükmüş zaten, alışarak büyür. başınız sağolsun.

Başınız sağolsun .
Bende babamı 5 yaşımda kaybettım .
Hiç tanımıyorum . Sadece resımlerden .
Annem 3 çocukla kalmıs ortalıkta siz şükür edin dağ gibi aileniz var .
Hep orda burda buyuduk .

Çocugunuz için evet çok zor olucak . Ben küçükken çok ağladım ama gizli annemin üzülmesini hiç istemedim .
Şimdi bile ne zaman baba dense burnumun diğeri sızlar ..

Rabbım yardımcınız olsun .

başınız sağolsun rabbim size sabır versin...doğan büyüyor tabiki hayatınızdaki her şey çok daha zor olacaktır ama üstesinden geleceksinizdir.

Öncelikle başınız sağ olsun . Çok acı bir sınav
Bebeğiniz o kadar küçük ki zaten babanın ne demek olduğunu öğrenememiş . Sizin ona vereceğiniz sevgiyle o açığı mutlaka kapatacaktır . Babanızın sevgisi bile yetecek ona .emin olun .
Tekrar başınız sağ olsun ...

başınız sağolsun ama oğlunuz için üzülmeyin artık her sınıfta var Bir kaç annesi babası ayrı ya da vefat etmiş çocuk. Siz ne kadar normal gösterirseniz o da o kadar az üzülür. Babasız büyümüş biri olarak insan tatmadığı duygunun eksikliğini çok yaşamıyor

Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin. Sınavınız grçekten çok zor Rabbim sizin sabrınızı arttırsın. Güç kuvvet versin. Evladınıza sarılın bol bol sarılın evet baba olarak yerini doldurmak zor ama sizin gibi güçlü bir anne ile emin olun bu eksikliği bastıracaksınız. Siz sağlıklı ve güçlü olmaya bakın. Burda ne konular var eşi aldatmış yada bi şekilde boşanılmış ve babasız babadan ayrı büyüyen çocuklar. Sizin konunuz hepsinden hassas ve çok zor. Eşinizi çok sevmişsiniz ve genç yaşta kaybetmişsiniz biz ne desek sizin acınızı hafifletemeyiz. Zaman bu acıyı geçirmez ama hafifletmenize yardımcı olacaktır. Ailenizin desteği olması da çok güzel ve tabiki de güzel bir mesleğiniz var. Zor biliyorum ama bi yerlerde tutunarak bu acıyı göğüsleyecek bir kadın bir anne olduğunuza eminim. Allah sabırlar versin canım gerçekten çok üzgünüm. Keşke acını bi nebze olsun hafifletebilsek.

Allah kahretsin ya böyle şeyler hayatın parçası ama o kadar üzülüyorum ki yaşadığınız çok acı ama size bir emanet bırakmış eşiniz. ona en güzel şekilde bakacaksınız tabiki. çok zordur eminim. Allah sabır ve güç versin..

Çok üzüldüm... Başın sağ olsun, eşinin yeri mis kokulu cennet olsun inşallah. Ne desem boş... Rabbim kolaylığını verir inşallah.

Yüreğime bişey oturdu
Allah cocuklarınıza ömür versin basınız sağolsıun

Başınız sağolsun ne desem ne yazsam bilemedim
Çok çok üzüldüm Allahım hep yanınızda olsun

Bebeğin ve sen inşallah daha güzel bir hayat sizi bekler. Birbirinize sarılıp bu zor zamanları atlatirsin unutmazsin ama alisirsin . Eşinin armaganina sımsıkı saril .mekanı cennet olsun eşinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…