- 26 Eylül 2018
- 560
- 1.436
- 113
Allah yar ve yardimcin olsun. Gececek bu aci eminim unutmayacaksin gececek. Evladin da buyuyecek ins sana yoldas olacak emanetin olacak. Evladina baban oldu dersin en azindan. Bizim babamiz hayatta ama ogluma babalik yapmiyor ben ne dicem. Bazen diyorum ki keske olse de coxuk akli ermeden en azindan oldu desem diyorum. Cunku evladim dunyanin en iyi babasini hakediyor. Rabbim ins senin de karsina birini cikarir babasi gibi olmasa da babalik gorevini yapacak bir beyfendi cikarir. Ama eb azindan babaniz var evladiniza rol model olur. Guzel yanlarini da dusunun. Rabbim den sabir dileyin cok zor.mrb arkadaşlar o kadar büyük bir derdim var kiinasıl anlatacagım bilemiyorum 4 senelik çok severek yaptığımız mutlu bir evliliğimiz vardı birbirimizi çok seviyorduk ama acı kader bizi ayırdı eşim 3 ay önce bi kazada daha 32 yaşında hayatını kaybetti tabi ani bir ölüm büyük bir travma oldu bende hala psikolojik yardım alıyorum eşimi çok özlüyorum çoğu zaman aglıyorum bu arada 1 yaşına girecek bir erkek bebeğim var en büyük endişem o bnm için hep onun babasız büyüyeceğini düşünüp kahroluyorum şu an anneanne ve dede yanımdalar çok yardım oluyorlar bnde öğretmenim çalışıyorum ama yinede hep eksik büyüyecek baba sevgisini tatmayacak her günüm bunu düşünerek geçiyor ne olur bana yardım edin çok ihtiyacım var (
Canim benim konularimi oku insan basina gelmeyince böyle şeyler çok uzakmış gibi geliyor ama hayatta her şey insanlar için. Bizimle aynı kaderi paylaşan çok anne var yalnız değilsin. Daha çok yeni ve ani bir kayıp olduğu için Ilk zamanlar insan ne yapacagini bilemiyor. Çok şükür ki anne baban yanındaymış benim de öyle onlar olmasa daha çok zorlanirdik. Psikolojik destek almaya devam et mutlaka acını en derinden paylaşıyorum sizin için çok dua edeceğim.Cevap yazan herkese tek tek teşekkür ederim inanın o kadar zor ki allah kimseye vermesin helede bu kadar severken eşim harika bir eş mükemmel bir babaydı çok iyi yurekli bir insandı 4.evlilik yıldönümüzu kutlayacağımız gün acı kader bizi sonsuza dek ayırdı hala kabullenemiyorum onu çok özlüyorum
Allah sabır versin. Söylenecek söz bulmak zor.Eşinize Allah rahmet eylesin.Allah size ve evladınıza sağlıklı uzun ömür versin.mrb arkadaşlar o kadar büyük bir derdim var kiinasıl anlatacagım bilemiyorum 4 senelik çok severek yaptığımız mutlu bir evliliğimiz vardı birbirimizi çok seviyorduk ama acı kader bizi ayırdı eşim 3 ay önce bi kazada daha 32 yaşında hayatını kaybetti tabi ani bir ölüm büyük bir travma oldu bende hala psikolojik yardım alıyorum eşimi çok özlüyorum çoğu zaman aglıyorum bu arada 1 yaşına girecek bir erkek bebeğim var en büyük endişem o bnm için hep onun babasız büyüyeceğini düşünüp kahroluyorum şu an anneanne ve dede yanımdalar çok yardım oluyorlar bnde öğretmenim çalışıyorum ama yinede hep eksik büyüyecek baba sevgisini tatmayacak her günüm bunu düşünerek geçiyor ne olur bana yardım edin çok ihtiyacım var (
Şu an tam bu aşamadayım o kadar zor bir durum ki. Kizim 1 bucuk yasindaydi eşim vefat ettiğinde şu an 3 yaşında. Ve her seyi hatırlıyor soruyor.. Psikolog yardımıyla artık gelemeyeceğini anlatmaya çalışıyoruz Allah bu durumda olan anne ve çocukların yar ve yardımcısı olsun inşallah.Çocuğa nasıl davranmanız gerektiğiyle ilgili uzman yardımı alın kesinlikle.
Kuzenimin eşi intihar etti. Henüz oğlu doğmamıştı. Şu an babasını biliyor ve sürekli "babam nerde?" diye sorguluyor.
Annesi "baban gelecek" falan gibi şeyler de söylemiş. Yapmayın böyle şeyler. Uzmanlar daha iyi bilir de en iyisi hiç bahsetmemek olabilir. Sorarsa da mantıklı bir şekilde açıklamak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?