öyle büyük ki derdim...babasız çocuk büyütmek zorundayım :(

Öncelikle başınız sağolsun.Rabbim sabır versin size.Simdi çok içiniz yanıyordur da belki ileri de karşınıza hayırlı biri çıkar.Oglunuza babalik yapacak,sizin acınızı hafifletecek.Insallah güzel günler yaşarsınız ileride.

Allah rahmet eylesin basin sag olsun canim bogazim dugumlendi okurken Uzulme kimsesizlerin sahibi Allahtir insallah babasinin yoklugunu aratmadan hayirli bir evlat yetistirirsin . Herkesin hayatta bir imtihani vardır Rabbim insanlari en sevdigiyle imtihan eder. Yengem de genc yasinda once annesini kaybetti ardindan 8 yasindaki evladini sonra 35 yasindaki erkek kardeşini ve en son babasini kaybetti ve hayatta kimsesi kalmadi , cok yikildi tedavi gördü yillarca en son Allaha sigindi dertlerinden kurtulmak icin. Su an bir evladi daha var onunla hayata tutunuyor . Allah herseyin sabrini veriyor uzulme. Eger sabrini vermeseydi sevdiklerimizin acisiyla yasayamazdik hicbirimiz.

Başınız sağolsun içimde bir düğüm oldu kaldı yazınız. Allah yardımcınız olsun. Tarifsiz bir acı bu. İnsan çocuğu oldu mu hayatı daha farklı algılıyor artık. Her adımında her hareketinde onu düşünüyor. Umarım hayırlı bir evlat olarak büyür. Allah boynunu bükmesin bahtını açık etsin inşallah. Acınızı yaşayın atmayın içinize ki dimdik ayağa kalkın sonra da. Çocuğunuz hayattaki en büyük destek ve dayanağınız olacak.

Güzel Allahım acınızı hafifletsin. Ne diyeceğimi bilmiyorum, şunu biliyorum dert veren Allah dermansız bırakmaz. Yaratana sığının.

Allah yar ve yardimcin olsun. Gececek bu aci eminim unutmayacaksin gececek. Evladin da buyuyecek ins sana yoldas olacak emanetin olacak. Evladina baban oldu dersin en azindan. Bizim babamiz hayatta ama ogluma babalik yapmiyor ben ne dicem. Bazen diyorum ki keske olse de coxuk akli ermeden en azindan oldu desem diyorum. Cunku evladim dunyanin en iyi babasini hakediyor. Rabbim ins senin de karsina birini cikarir babasi gibi olmasa da babalik gorevini yapacak bir beyfendi cikarir. Ama eb azindan babaniz var evladiniza rol model olur. Guzel yanlarini da dusunun. Rabbim den sabir dileyin cok zor.

Allah gani gani rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, size de Rabbim peygamber sabrı versin.
Üzüldüm adınıza, yazacak kelime bulamıyorum.

Cevap yazan herkese tek tek teşekkür ederim inanın o kadar zor ki allah kimseye vermesin helede bu kadar severken eşim harika bir eş mükemmel bir babaydı çok iyi yurekli bir insandı 4.evlilik yıldönümüzu kutlayacağımız gün acı kader bizi sonsuza dek ayırdı hala kabullenemiyorum onu çok özlüyorum

Canım seni en iyi anlayan benimdir. Ben de geçen yıl eşimi kaybettim iki küçük kızım var. Inan ben de her gün aynı endişeyle uyanıyorum. Allah yardımcımız olsun inşallah

Canim benim konularimi oku insan basina gelmeyince böyle şeyler çok uzakmış gibi geliyor ama hayatta her şey insanlar için. Bizimle aynı kaderi paylaşan çok anne var yalnız değilsin. Daha çok yeni ve ani bir kayıp olduğu için Ilk zamanlar insan ne yapacagini bilemiyor. Çok şükür ki anne baban yanındaymış benim de öyle onlar olmasa daha çok zorlanirdik. Psikolojik destek almaya devam et mutlaka acını en derinden paylaşıyorum sizin için çok dua edeceğim.

Basinz sagolsun .Kotu bir durum .Yasamayan bilmez.Ama kader dedigimiz sey bu noktada gecerli iste .Kiminin babasi olmaz ,kiminin babasi olur bir ise yaramaz .
Ama bebeginiz icin güçlü olmalisiniz .
Cok guzel hayirli bir evlat olarak yetistirirsiniz insallah .Allah güç versin .
Daha once okudugum konularda sizinle ayni durumu yasayan uyeler vardi .Keske görüp yazsalar .Size daha iyi yardimci olabilirler.

Çocuğa nasıl davranmanız gerektiğiyle ilgili uzman yardımı alın kesinlikle.

Kuzenimin eşi intihar etti. Henüz oğlu doğmamıştı. Şu an babasını biliyor ve sürekli "babam nerde?" diye sorguluyor.
Annesi "baban gelecek" falan gibi şeyler de söylemiş. Yapmayın böyle şeyler. Uzmanlar daha iyi bilir de en iyisi hiç bahsetmemek olabilir. Sorarsa da mantıklı bir şekilde açıklamak.

Ne yazmam gerek bilmiyorum.
Allahim bol bol bol sabriniz versin..
Dua edin, duaya tutunun.

Allah acinizi hafifletsin ins...ne sanslisiniz ki ondan bir parcaniz var bu dünyada. Siz guclu oldukca yavrunuz daha az eksik.hissedecektir.

Rabbim yardımcın olsun kardeşim

Allah sabır versin. Söylenecek söz bulmak zor.Eşinize Allah rahmet eylesin.Allah size ve evladınıza sağlıklı uzun ömür versin.

Bence içiniz rahat olsun sevgi ve ilgi çemberine büyütülen çocuk, karekterli olur

Şu an tam bu aşamadayım o kadar zor bir durum ki. Kizim 1 bucuk yasindaydi eşim vefat ettiğinde şu an 3 yaşında. Ve her seyi hatırlıyor soruyor.. Psikolog yardımıyla artık gelemeyeceğini anlatmaya çalışıyoruz Allah bu durumda olan anne ve çocukların yar ve yardımcısı olsun inşallah.

Rabbim size ve çocuğunuza uzun sağlıklı ve cok huzurlu bir ömür nasip etsin zor ama inşallah onun kolaylığıni nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…