öyle büyük ki derdim...babasız çocuk büyütmek zorundayım :(

çok üzüldüm başınız sağolsun Allah sabr versin
bende babamı 8 yaşında trafik kazasında kaybetmiş biri olarak çok çok iyi anlıyorum sizi
Hayat maalesef devam ediyor çocuk içinde eş içinde
En mutlu anınızda bile mutsuzluğu en derinden daha çok derinden hissedecek kadar
Tek teselli Takdir İlahi demek oluyor
Kadere iman etmek...

Merhaba,öncelikle başınız sağ olsun.Apartmanımızda bir kızımız var annesi daha 32 yaşında.Eşi 8 aylık hamileyken adam amansız bir hastalıktan vefat etmiş.Kuzucuk şimdi şimdi idrak ediyor.Eksiklik çekmeyecek mi elbet çekecek.. Ama hayata karşı onu dimdik yetiştirecek olan sensin.Güçlü ol annesi.. Güçlü bir evlat yetiştir.Bak benim babam var ama hiç olmadı.Var olan ama babasız kalan bir kız olarak olmamış olmasını bir mezarı olmasını tercih ederdim.Allah senin ve evladının önüne hep iyileri çıkarsın.

siz öyle iyi bir anne olun ki o eksikliği en az yaşasın oğlunuz ... sabır dılıyorum güç diliyorum size...

Bunları okuduktan sonra kendi derdimden utandım..

başınız sağolsun Allah yardımcınız olsun.
Bende 20 günlük bebekle tek başıma kaldım ama çok şükür Allah yardım etti annemde yanımdaydı o olmasaydı başaramazdım belki.
Şimdi kızım 15 yaşında çok şükür hem babalık yaptım hem annelik,zamanla sizde alışıp öğreneceksiniz merak etmeyin.

Allah yardımcınız olsun. Benimki yaşıyor ama benim için öldü. Benim de kızım 1 yaşında ve tek düşündüğüm babasız büyütmek zorunda kaldığım için kendimi suçlamam...

Mekanı cennet olsun Allah rahmet etsin.
Şu an bunları düşünmeyin toparlanmaya bakın çok zor imtihandır eminim ama çocuğunuzdan önce sizin sağlıklı olmaya ihtiyacınız var.

Allah kuvvet sabır versin.

Maaşallah size, Allah evladınızın hayrını göstersin inşallah.

Başınız sağolsun. Allahım size güç kuvvet versin. Siz çok arıyorsunuz şuan eşinizi ama yavrunu özleyecek durumda değil. Şuan babasından çok annesine ihtiyacı var oyüzden güçlü olun

Pff boğazım düğümlendi ne desem bilemedim.basiniz sagolsun dualarım sizin için zor biliyorum ama sizin ve oglunuzun durumunda binlerce kişi vardır hayat iste bi sekilde geciyor evet babasiz buyuyecek ama siz hem anne hem baba olun şükür ki hayatinizi devam ettirebileceginiz mesleğiniz var kader iste aciniz çok zor zaten bide bu dusuncelerle daha fazla harap olmayin

Allah rahmet eylesin çok üzüldüm Allah size sabır versin sevgiyle kalın

Başınız sağolsun, Allah peygamber sabrı versin. Ben de babasız büyüdüm. Zordu hala da zor ama alışıyorsunuz yapacak bir şey yok. Yeğenim de 2 yaşındaydı abim vefat ettiğinde. Şimdi 19 yaşında aslan gibi kocaman adam oldu çok şükğr annesi de biz de hep onun mutluluğu için çabaladık, kendine güvenen güçlü başarılı ahlaklı bir genç oldu çok şükür. Üzülmeyin sizin bebeğiniz de öyle olacak. Zaman alıştırıyor.

Allah rahmet eylesin canim kendini toparla evladin için hem anne hem baba ol ama sen kendini salarsan çocuk ne yapsin

Canım benim ben de geçtim bu yollardan 10 yıl oldu ...o kadar zor ki anlatamam ama geçecek inan bana...elbette yanacsksin bazen ama inan geçecek

Basiniz sagolsun. Cok uzuldum. Ben de babasiz buyutuyorum oglumu. Ben bosandim yalniz. Doktor erkek cocuk rol model arar bunu dedesi ya da dayisi yapabilir demisti. Tekrar basiniz sagolsun.

Basınız sağolsun Rabbim sabır versin size. Bende yakın zamanda babamı kaybettim, annem 4 çocukla ortada kaldı en zor olanı da ne biliyor musunuz elinizden herşeyin alınması,satılması beş kurussuz kimsesiz ortada bırakılmak ... Annenin annesi de babası da annem cok küçükken vefat etmiş hiç hatırlamıyor bile, kendi çocuklarının da babasız kalması ve sığınacak bir ailesinin olmaması da çok çok kötü,

Bunları size teselli olsun diye yazıyorum ne desem acınızı hafifletmez biliyorum ama her şeyden önce sığınacak limanınız var aileniz var, kendi ayaklarınızın üzerinde duruyorsunuz kimseye boyun egmiyorsunuz gerçekten bu konuda sanslısınız, çok güzel şartlarda bir evlat yetiştirebilirsiniz lütfen üzülmeyin demek istiyorum size bir şey olsa evladınıza kim bakar sadece bunu düşünğn ve hayatınıza devam edin..Acı da olsa hayat devam ediyor Rabbim yar ve YARDIMCINIZ olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…