Merhaba,öncelikle başınız sağ olsun.Apartmanımızda bir kızımız var annesi daha 32 yaşında.Eşi 8 aylık hamileyken adam amansız bir hastalıktan vefat etmiş.Kuzucuk şimdi şimdi idrak ediyor.Eksiklik çekmeyecek mi elbet çekecek.. Ama hayata karşı onu dimdik yetiştirecek olan sensin.Güçlü ol annesi.. Güçlü bir evlat yetiştir.Bak benim babam var ama hiç olmadı.Var olan ama babasız kalan bir kız olarak olmamış olmasını bir mezarı olmasını tercih ederdim.Allah senin ve evladının önüne hep iyileri çıkarsın.mrb arkadaşlar o kadar büyük bir derdim var kiinasıl anlatacagım bilemiyorum 4 senelik çok severek yaptığımız mutlu bir evliliğimiz vardı birbirimizi çok seviyorduk ama acı kader bizi ayırdı eşim 3 ay önce bi kazada daha 32 yaşında hayatını kaybetti tabi ani bir ölüm büyük bir travma oldu bende hala psikolojik yardım alıyorum eşimi çok özlüyorum çoğu zaman aglıyorum bu arada 1 yaşına girecek bir erkek bebeğim var en büyük endişem o bnm için hep onun babasız büyüyeceğini düşünüp kahroluyorum şu an anneanne ve dede yanımdalar çok yardım oluyorlar bnde öğretmenim çalışıyorum ama yinede hep eksik büyüyecek baba sevgisini tatmayacak her günüm bunu düşünerek geçiyor ne olur bana yardım edin çok ihtiyacım var (
Bunları okuduktan sonra kendi derdimden utandım..mrb arkadaşlar o kadar büyük bir derdim var kiinasıl anlatacagım bilemiyorum 4 senelik çok severek yaptığımız mutlu bir evliliğimiz vardı birbirimizi çok seviyorduk ama acı kader bizi ayırdı eşim 3 ay önce bi kazada daha 32 yaşında hayatını kaybetti tabi ani bir ölüm büyük bir travma oldu bende hala psikolojik yardım alıyorum eşimi çok özlüyorum çoğu zaman aglıyorum bu arada 1 yaşına girecek bir erkek bebeğim var en büyük endişem o bnm için hep onun babasız büyüyeceğini düşünüp kahroluyorum şu an anneanne ve dede yanımdalar çok yardım oluyorlar bnde öğretmenim çalışıyorum ama yinede hep eksik büyüyecek baba sevgisini tatmayacak her günüm bunu düşünerek geçiyor ne olur bana yardım edin çok ihtiyacım var (
Allah yardımcınız olsun. Benimki yaşıyor ama benim için öldü. Benim de kızım 1 yaşında ve tek düşündüğüm babasız büyütmek zorunda kaldığım için kendimi suçlamam...mrb arkadaşlar o kadar büyük bir derdim var kiinasıl anlatacagım bilemiyorum 4 senelik çok severek yaptığımız mutlu bir evliliğimiz vardı birbirimizi çok seviyorduk ama acı kader bizi ayırdı eşim 3 ay önce bi kazada daha 32 yaşında hayatını kaybetti tabi ani bir ölüm büyük bir travma oldu bende hala psikolojik yardım alıyorum eşimi çok özlüyorum çoğu zaman aglıyorum bu arada 1 yaşına girecek bir erkek bebeğim var en büyük endişem o bnm için hep onun babasız büyüyeceğini düşünüp kahroluyorum şu an anneanne ve dede yanımdalar çok yardım oluyorlar bnde öğretmenim çalışıyorum ama yinede hep eksik büyüyecek baba sevgisini tatmayacak her günüm bunu düşünerek geçiyor ne olur bana yardım edin çok ihtiyacım var (
Maaşallah size, Allah evladınızın hayrını göstersin inşallah.başınız sağolsun Allah yardımcınız olsun.
Bende 20 günlük bebekle tek başıma kaldım ama çok şükür Allah yardım etti annemde yanımdaydı o olmasaydı başaramazdım belki.
Şimdi kızım 15 yaşında çok şükür hem babalık yaptım hem annelik,zamanla sizde alışıp öğreneceksiniz merak etmeyin.
Allah rahmet eylesin canim kendini toparla evladin için hem anne hem baba ol ama sen kendini salarsan çocuk ne yapsinmrb arkadaşlar o kadar büyük bir derdim var kiinasıl anlatacagım bilemiyorum 4 senelik çok severek yaptığımız mutlu bir evliliğimiz vardı birbirimizi çok seviyorduk ama acı kader bizi ayırdı eşim 3 ay önce bi kazada daha 32 yaşında hayatını kaybetti tabi ani bir ölüm büyük bir travma oldu bende hala psikolojik yardım alıyorum eşimi çok özlüyorum çoğu zaman aglıyorum bu arada 1 yaşına girecek bir erkek bebeğim var en büyük endişem o bnm için hep onun babasız büyüyeceğini düşünüp kahroluyorum şu an anneanne ve dede yanımdalar çok yardım oluyorlar bnde öğretmenim çalışıyorum ama yinede hep eksik büyüyecek baba sevgisini tatmayacak her günüm bunu düşünerek geçiyor ne olur bana yardım edin çok ihtiyacım var (
Canım benim ben de geçtim bu yollardan 10 yıl oldu ...o kadar zor ki anlatamam ama geçecek inan bana...elbette yanacsksin bazen ama inan geçecekmrb arkadaşlar o kadar büyük bir derdim var kiinasıl anlatacagım bilemiyorum 4 senelik çok severek yaptığımız mutlu bir evliliğimiz vardı birbirimizi çok seviyorduk ama acı kader bizi ayırdı eşim 3 ay önce bi kazada daha 32 yaşında hayatını kaybetti tabi ani bir ölüm büyük bir travma oldu bende hala psikolojik yardım alıyorum eşimi çok özlüyorum çoğu zaman aglıyorum bu arada 1 yaşına girecek bir erkek bebeğim var en büyük endişem o bnm için hep onun babasız büyüyeceğini düşünüp kahroluyorum şu an anneanne ve dede yanımdalar çok yardım oluyorlar bnde öğretmenim çalışıyorum ama yinede hep eksik büyüyecek baba sevgisini tatmayacak her günüm bunu düşünerek geçiyor ne olur bana yardım edin çok ihtiyacım var (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?