- 25 Nisan 2014
- 1.799
- 4.784
- 208
Başınız sağolsun çok üzüldüm...allah ins çocuklarınızın bahtını açık etsin. Gurur duyacağınız evlatlar olsun ve acılarınızı azaltsin ins.mrb arkadaşlar o kadar büyük bir derdim var kiinasıl anlatacagım bilemiyorum 4 senelik çok severek yaptığımız mutlu bir evliliğimiz vardı birbirimizi çok seviyorduk ama acı kader bizi ayırdı eşim 3 ay önce bi kazada daha 32 yaşında hayatını kaybetti tabi ani bir ölüm büyük bir travma oldu bende hala psikolojik yardım alıyorum eşimi çok özlüyorum çoğu zaman aglıyorum bu arada 1 yaşına girecek bir erkek bebeğim var en büyük endişem o bnm için hep onun babasız büyüyeceğini düşünüp kahroluyorum şu an anneanne ve dede yanımdalar çok yardım oluyorlar bnde öğretmenim çalışıyorum ama yinede hep eksik büyüyecek baba sevgisini tatmayacak her günüm bunu düşünerek geçiyor ne olur bana yardım edin çok ihtiyacım var (
mrb arkadaşlar o kadar büyük bir derdim var kiinasıl anlatacagım bilemiyorum 4 senelik çok severek yaptığımız mutlu bir evliliğimiz vardı birbirimizi çok seviyorduk ama acı kader bizi ayırdı eşim 3 ay önce bi kazada daha 32 yaşında hayatını kaybetti tabi ani bir ölüm büyük bir travma oldu bende hala psikolojik yardım alıyorum eşimi çok özlüyorum çoğu zaman aglıyorum bu arada 1 yaşına girecek bir erkek bebeğim var en büyük endişem o bnm için hep onun babasız büyüyeceğini düşünüp kahroluyorum şu an anneanne ve dede yanımdalar çok yardım oluyorlar bnde öğretmenim çalışıyorum ama yinede hep eksik büyüyecek baba sevgisini tatmayacak her günüm bunu düşünerek geçiyor ne olur bana yardım edin çok ihtiyacım var (
Nurlar içinde yatsın eşiniz. Bebeğinize sımsıkı sarılın, eminim onu güzelliklerle büyüteceksiniz.Cevap yazan herkese tek tek teşekkür ederim inanın o kadar zor ki allah kimseye vermesin helede bu kadar severken eşim harika bir eş mükemmel bir babaydı çok iyi yurekli bir insandı 4.evlilik yıldönümüzu kutlayacağımız gün acı kader bizi sonsuza dek ayırdı hala kabullenemiyorum onu çok özlüyorum
En büyük şansınız çalışıyor olmanız, evladınızı asla kimseye muhtaç etmezsiniz, Allah size güç versin, sabır versin inşallah.mrb arkadaşlar o kadar büyük bir derdim var kiinasıl anlatacagım bilemiyorum 4 senelik çok severek yaptığımız mutlu bir evliliğimiz vardı birbirimizi çok seviyorduk ama acı kader bizi ayırdı eşim 3 ay önce bi kazada daha 32 yaşında hayatını kaybetti tabi ani bir ölüm büyük bir travma oldu bende hala psikolojik yardım alıyorum eşimi çok özlüyorum çoğu zaman aglıyorum bu arada 1 yaşına girecek bir erkek bebeğim var en büyük endişem o bnm için hep onun babasız büyüyeceğini düşünüp kahroluyorum şu an anneanne ve dede yanımdalar çok yardım oluyorlar bnde öğretmenim çalışıyorum ama yinede hep eksik büyüyecek baba sevgisini tatmayacak her günüm bunu düşünerek geçiyor ne olur bana yardım edin çok ihtiyacım var (
başınız sağlolsun benimde ablam aynı durumda eniştemi istanbulda 34 yaşında tineciler bıcakladı yegenim 2,5 yaşında babasız kalmıştı ağır bir travma abalam çok zor atlattı halada tam eskisi gibi değil ama evladı büyüdükçe ona yoldaş oldu yiğenim 10 yaşında ama anne olarak sen güçlü olacaksın tedavini bırakma kuzum kendinide bırakma bizde akıllı yan derler büyütmen geerkn bir elat var ama bazen elimizde değil kader yazı vade alalh yar ve yardımcın olsun biz yiğenime 4 sene baktık başka cocukların babasına baba diye koşar sarılırdı okulda çok başarılı bir çocuk oldu bizde ailesi oalrak sahip çıktıtk bizde ki sorun baba tarafı halaları amcası hiç arayıp sormadılar insanın içine oturuyor elimizden hiç bir şey gelmiyor bu konuda bizde elimizden gelen desteği önce manevi destek tabiki sonra maddi destek ben kendi oğlum yerine koydum onu alalhım bahtlarını açık etsin hepsinin sizede bol sabırlar versinmrb arkadaşlar o kadar büyük bir derdim var kiinasıl anlatacagım bilemiyorum 4 senelik çok severek yaptığımız mutlu bir evliliğimiz vardı birbirimizi çok seviyorduk ama acı kader bizi ayırdı eşim 3 ay önce bi kazada daha 32 yaşında hayatını kaybetti tabi ani bir ölüm büyük bir travma oldu bende hala psikolojik yardım alıyorum eşimi çok özlüyorum çoğu zaman aglıyorum bu arada 1 yaşına girecek bir erkek bebeğim var en büyük endişem o bnm için hep onun babasız büyüyeceğini düşünüp kahroluyorum şu an anneanne ve dede yanımdalar çok yardım oluyorlar bnde öğretmenim çalışıyorum ama yinede hep eksik büyüyecek baba sevgisini tatmayacak her günüm bunu düşünerek geçiyor ne olur bana yardım edin çok ihtiyacım var (
Maaşallah size, Allah evladınızın hayrını göstersin inşallah.
ben de babasız büyüdüm. 5 yaşındaydım bir trafik kazasında kaybettik babamı. kuzenlerimi görürdüm babaları işten gelince koşar yanına giderlerdi. ya da babasıyla beraber sokakta gördüğüm çocuklar. neden ben neden ben diye sorgulardım sürekli... bu eksiklik hiç bitmeyecek yaşlansam da o yokluk hep bir köşemde kalacak. hep sızlayacak burnumun direği. dolayısıyla yapabileceğiniz bir şey yok sadece ve sadece sevginizden hiçbir zaman mahrum etmeyin çocuğunuzu. Allah dayanma gücü versin size.mrb arkadaşlar o kadar büyük bir derdim var kiinasıl anlatacagım bilemiyorum 4 senelik çok severek yaptığımız mutlu bir evliliğimiz vardı birbirimizi çok seviyorduk ama acı kader bizi ayırdı eşim 3 ay önce bi kazada daha 32 yaşında hayatını kaybetti tabi ani bir ölüm büyük bir travma oldu bende hala psikolojik yardım alıyorum eşimi çok özlüyorum çoğu zaman aglıyorum bu arada 1 yaşına girecek bir erkek bebeğim var en büyük endişem o bnm için hep onun babasız büyüyeceğini düşünüp kahroluyorum şu an anneanne ve dede yanımdalar çok yardım oluyorlar bnde öğretmenim çalışıyorum ama yinede hep eksik büyüyecek baba sevgisini tatmayacak her günüm bunu düşünerek geçiyor ne olur bana yardım edin çok ihtiyacım var (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?