öyle büyük ki derdim...babasız çocuk büyütmek zorundayım :(

İleride bir pedagogtan yardim alırsınız mutlaka fakat şunu söylemek istiyorum. Toplum için ve kişisel gelişim için annesiz babasız büyüyen çocuklardan ziyade ,kötü ebeveyn kötü aile ortamının vs çok daha zararlı olduğunu söylemişti üniversitede bir hocam. Çocukların en önemli ihtiyacı sevgi olduğu için Babasının onu çok sevdiğini ,harika bir baba olduğunu hayatta olsaydı onunla gurur duyacagini sık sık hatırlatmanız çok faydalı olacak.

Başınız sağolsun çok üzüldüm...allah ins çocuklarınızın bahtını açık etsin. Gurur duyacağınız evlatlar olsun ve acılarınızı azaltsin ins.

Çokkkk ama çok üzüldüm. İçim yandı. Allah her şeyin sabrını veriyor sanırım, size de verecektir. İyi kalpli biri olduğunuz yansıyor yazdıklarınızdan, çocuğunuza eksiklik hissettirmeyeceğinizden eminim. Çok çabaya gerek olmadan, sadece iyi kalpli bir anne olarak, iyi kalpli bir çocuk yetiştireceğinize inanıyorum.

Zaman neye ilaç olmadi ki sizede olur elbet.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah eşiniz çok gencmis.Esinizden en güzel yadigar oğlunuz var ona sarılın zamanla insan oğlu Herşey e alisiyo

Canımm, Allah’a güven .. Rabbim o emanetleri sevmek için bizim kalbimize sevgi duygusunu koymuyor mu ? Korumak için şefkat duygusunu koymuyor mu ?
Evladına şefkatli davranacak yürekleri Rabbim göndercek , O’na güven ..

Basiniz sag olsun en azindan bir meslegimiz var. Elvet allah sabrinida verecrktir

Allah eşinize rahmeti ve merhameti ile muamele etsin.
Size de sabırlar versin inşallah.
Çok üzüldüm.
Güç kuvvet dilerim.
En acı kayıplardan biri.
Buymuş sizin de sınavınız.
Zor olacak ama olacak bir şekilde.
Oğlunuz sizin teselliniz olsun inşallah.
Allah onun bahtını iyi etsin.

Başiniz sağolsun
4 yaşinda babasini kaybetmiş bir bayan olarak yaziyorum .
Babasiz büyümek dahada güçlü yapti aslinda beni annemin mucadelesini gördükçe hayata sıkı sıkı sarildik 2 cocukla tek başina verdigi mücadeleye her gün şahit oldum.çok zor günler geçirdik ama hiç bir zaman kendimizi acındirmadik yada bizim babamiz yok deyip hayata küsmedik .bir ekek kardeşim var ikimizde üniversite okuduk ve çok güzel işlerimiz var hepsini anneme boçluyuz.
Mücadele edeceksin elbet allahim sana yardimci olsun oğlunla birlikte kimseye muhtaç olmadan mutlu bir hayat diliyorum sevgiler selamlar:)

Nurlar içinde yatsın eşiniz. Bebeğinize sımsıkı sarılın, eminim onu güzelliklerle büyüteceksiniz.

Babası olup da babasız büyüyenlere ne demeli peki
En azından babasını iyi biri olarak andıracaksınız ona.. bu diğerinden daha güzel bişey..

En büyük şansınız çalışıyor olmanız, evladınızı asla kimseye muhtaç etmezsiniz, Allah size güç versin, sabır versin inşallah.

ALlah yardımcınız olsun

Allah yardımcınız olsun

Eksikliğini hissettirmesin diyeceğim ama mümkün mü bilmiyorum

başınız sağlolsun benimde ablam aynı durumda eniştemi istanbulda 34 yaşında tineciler bıcakladı yegenim 2,5 yaşında babasız kalmıştı ağır bir travma abalam çok zor atlattı halada tam eskisi gibi değil ama evladı büyüdükçe ona yoldaş oldu yiğenim 10 yaşında ama anne olarak sen güçlü olacaksın tedavini bırakma kuzum kendinide bırakma bizde akıllı yan derler büyütmen geerkn bir elat var ama bazen elimizde değil kader yazı vade alalh yar ve yardımcın olsun biz yiğenime 4 sene baktık başka cocukların babasına baba diye koşar sarılırdı okulda çok başarılı bir çocuk oldu bizde ailesi oalrak sahip çıktıtk bizde ki sorun baba tarafı halaları amcası hiç arayıp sormadılar insanın içine oturuyor elimizden hiç bir şey gelmiyor bu konuda bizde elimizden gelen desteği önce manevi destek tabiki sonra maddi destek ben kendi oğlum yerine koydum onu alalhım bahtlarını açık etsin hepsinin sizede bol sabırlar versin

Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin. Size uzun hayırlı ömürler versin rabbim. Hem ana olun hem baba..

ben de babasız büyüdüm. 5 yaşındaydım bir trafik kazasında kaybettik babamı. kuzenlerimi görürdüm babaları işten gelince koşar yanına giderlerdi. ya da babasıyla beraber sokakta gördüğüm çocuklar. neden ben neden ben diye sorgulardım sürekli... bu eksiklik hiç bitmeyecek yaşlansam da o yokluk hep bir köşemde kalacak. hep sızlayacak burnumun direği. dolayısıyla yapabileceğiniz bir şey yok sadece ve sadece sevginizden hiçbir zaman mahrum etmeyin çocuğunuzu. Allah dayanma gücü versin size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…