Öyle çağresizim ki, çok sevdim tek suçum buydu belkide

calismadiginizi soylemissiniz. genellikle biz kadinlar calismadigimizda beylere sarariz. ama onlar yogun is hayatinda bizimle ugrasamiyorlar gercekten. sevgilinizin tavri kesinlikle cok cirkin, ama durumu bu hale getiren yine sizsiniz bence. kendinizi onun yerine koyun, yogunsunuz, surekli saga sola gidip geliyorsunuz, isiniz basinizdan asmis birisi size nerdesin naptin neden haber vermedin diye hesap soruyor. sizde sinirlenmissiniz ugrasacak vaktiniz yok eve gidip gunun yorgunlugunu atacaksiniz belki koltukta sizip kaldiniz hatta, arayip ayni kisi yine haber vermediniz diye olay yaratiyor. yaa bi git isine senle mi ugrasicam derim bende olsam yani....

Kizlar beni.aridi bi kac kez birde " evimizin tapusunu aldim.haberin olsun" yazmis sonrasinda ne ozur var ne.pismanlik.hic hir msj yok gun 2 kere felan ariyo napmaya calisiyo anlamiyorum cildirmak uzereyim
Pişman olmuş işte bak. Kırgın olduğunu biliyor ve sana o günü hatirlatmamaya çalışıyor.Kendini ağırdan sat bundan sonra ve o lafları yedir ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…