Öyle çağresizim ki, çok sevdim tek suçum buydu belkide

O seni a-ra-ya-cak! Hadi sana moral olsun diye yaşadığım bir olayı anlatıcam. "İmkansız, kesinlikle dönmez artık" demiştim ama dönmüştü. Bir erkek arkadaşım vardı. Güzel bir ilişkimiz vardı çok seviyordum ama o o kadar çok sevmese de yine de evlenmek istiyordu. Bir gün ona bir telefon gelmiş. "Senin kız arkadaşın eski sevgilisi .... ile görüşüyor" diye... Bir gün buluştugumuzda bunu bana söyledi. "Bana telefon geldi. Doğru mu" diye.. Kim dedim arayan? "Bilmiyorum söylemedi" dedi. "Seni yüzleştiricem onunla" dedi. Peki dedim yüzleşmeyi kabul ettim. O kadar güveniyorum kendime hem de kaybetmek istemiyorum sevgilimi. Yüzleştim. Çocukta "Hayır biz kaç senedir görüşmüyoruz biri sizi işletmiş" dedi. Neyse bu olayı kim yaptı arayan kimdi hala bilmiyorum. Yani ben gittim kendimi ispatladım. O telefonun oyun oldugunu ispatladım ama yine sevgilim bana "Bitti, seni istemiyorum, ben seni senin beni sevdiğin kadar sevmiyorum vs" dedi. Ama nasıl yalvarıyorum. "Hayır, bitemez ben hata yapmadım sana sadık kaldım. Gittim yüzleştim. Tamam sevme zamanla seversin ben ikimiz için de mücadele ederim vs.. Gece saat 12'den 3'e kadar yalvardım. Ama malesef kararlıydı... "Sevmiyorum" dediği için ben de kabullendim. "Sevmeyen adama zorla sevdiremezsin kendini" dedim. Aaradan günler geçti. Ben de hep onun peşinden koşardım eskiden o küser ben barışırdım. Ama bu olaydan sonra hiç aramadım. Çok acı çektim ama bağrıma taş bastım. Günler geçmedi, çok acı çektim. Allah!a dua ediyordum "Allahım nolur bu şaka olsun gerçek olamaz" diyordum inanmıyordum bittiğine... Ta ki o arayana kadar... Aradı ve "Ben aramasam hiç arayacağın yok" dedi... Ben de sen bana beni sevmediğini istemediğini söyledin kafan mı güzel dedim vs neyse sonra barışmıştık... Uzun oldu ama anlatmak istediğim o seni arayacak. O senin sadık oldugndan ve barısmaya hAzır oldugundan min oldugu ıcın rahat davranıyor..

O mesajlarından sonra ölüyorum dese gitmemeniz lazım.. Bunun bir kere dönüşü olursa asıl o zaman görürsünüz kaybetme korkusu olmayan adamın halini, tavrını..

Whatsapp.engelledim daha.fazla msj atip dinirlenmeyim diye cunku oda sinirlendi ama eve giderken msj atradi normalden beni o alistirdi bende hep belledim yanlis oldugunu dusunmedim hic telfondan arar diye dusundum.. dusunmekle kaldim hos bide o var

O mesajlarından sonra ölüyorum dese gitmemeniz lazım.. Bunun bir kere dönüşü olursa asıl o zaman görürsünüz kaybetme korkusu olmayan adamın halini, tavrını..

Kotu duaunmedim ne biliyim,isime geldi yaptigim gurursuzluklara kilif ariyorum Belkide.. sinirle soylemistir cok bunalttim cok yogun kafamda bi cok gecerli olmayacak ama oldugunu dusundugum bahaneler urettim. Bilmiyorummmm

Cook inatcidir bilmiyorum donermi .. donsede icim alirmi su saatten sonra.. alsada unuturmuyum. mualllak ?
Barismak degil amacim beni bu kadar degersizlestirmesi benim verdim degerin gramini gorerememek arayip sormadgimda 1 kez yazmamasi iyiken cook iyi ama ayrildgimizda onu taniyamiyorummm!

Su durumda bu lafi yiyip yuz yuze gorusmek istemiyorum.. ama oncesindeki yasadiklarima dayanarak soyluyorum ki, haksizda olsam haklida olsam gorusmek istemez kavgaliyken daha fazla kavga ederiz dusuncesi ile

Defolsun git istemiyorum diyor hala arıyorsun. Seven erkek her türlü kavga da bile böyle laflar etmez. Sizi de haklı bulmadim kaprislerle bunaltmissiniz canına tak etmiş adamın. Bi engelliyorsun bi arıyorsun

önce çocuğu bunaltın, sonra engelleyin, sonrada defol git deyince ağlaşın.Siz resmen azmettirmişsiniz davranışlarınızla, bu saatten sonra üstüne düşmeyin.Belliki barışalım dese barışacaksınız bari şu ayrılık döneminde dahada kötü sözler duymayın.Çünkü siz ararsanız yine şu bu deyip çıldırtacak gibisiniz

tek kelime geçer 4 yıllık ilşkimi bitirdim 1 günde geride ne göz yaşları ne umutlar ne hayalkırıkları bıraktım sonuç unuttum geçti kısacası bırak artık peşini emin ol sevse bunu yapmaz hayatına bak

Son düzenleme:
Whatsapp.engelledim daha.fazla msj atip dinirlenmeyim diye cunku oda sinirlendi ama eve giderken msj atradi normalden beni o alistirdi bende hep belledim yanlis oldugunu dusunmedim hic telfondan arar diye dusundum.. dusunmekle kaldim hos bide o var
Yazdıklarınızı paylaşmadan bir okusanız , okurken hiç birşey anlayamadım

Ozel degilse sizinkinde sebeb neydi cok oldumu ayrilali zor gectimi
Surec

Ozel degilse sizinkinde sebeb neydi cok oldumu ayrilali zor gectimi
Surec
10 ay oldu ayrılalı sözlüyken ayrıldık biz aldatma vardı yalanlar evet zordu süreç ilk önce kabul etmiyorsunuz gittiğini sonra ona öfke duyuyorsunuz bi yanınız deli gibi kızarken bi yanınız özlemekten acı çekiyor sonra gelmiyeceğini kabul ediyorsunuz ben 3 ay camda bekledim gelir beni bırakmaz diye zamanla alışıyorsunuz bi zamanlar hayatınızın merkezi olan adam olmuyor bir daha öfkeniz geçiyor sevginiz herşey bitiyor şimdi iyiki diyorum bitmiş yapamazdım ben onla emin ol sende diyeceksin sadece zaman klişe ama zaman gerçekten herşeyin tek ilacı

hep aynı laflar..emeğim var bu ilişkide,emek emek emek...nedir bu emek yahu..kendinizden bu kadar fedakarlık edip,tüm merkezi adam yapıyorsunuz,sonra da ilikiye çok emek verdim oluyor adı. kestirip atamıyorsunuz,adam git diiyor gidemiyorsunuz.istemiyorum diyor,ısrar ediyorsunuz...ne dese ne yapsa kabul edip,devam etmek niyetinde oluyorsunuz..
ilişki mutluluk için aşk için var.kendinden vazgeçme hali değildir ki..
hem daha kıymetlli olursunuz hem de kendiniz olursunuz..

Valla ben bu olayları çok yaşamış, çok gurursuzluk yapmış ve bir dakika küs kalırsam ölürüm sanarak bu yollardan çok geçmiş biriyim. Değerimi düşürdüm ve o gitti, bitti.. Gereksiz.. Şimdi olsa kendimi ondan çok severdim, ama demesi kolay tabi

Canim peki nasil alistin ben onsuz olmaya calisirim ama evlenirse kendimi toparlayamayabilirim korkuyorum

Kizlar beni.aridi bi kac kez birde " evimizin tapusunu aldim.haberin olsun" yazmis sonrasinda ne ozur var ne.pismanlik.hic hir msj yok gun 2 kere felan ariyo napmaya calisiyo anlamiyorum cildirmak uzereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…