- 20 Kasım 2015
- 1.395
- 1.244
- 83
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
Sen bir an önce is bul hayattaki bırak adamın peşinde bekçi olmayı. Bu nedir yahu indin mi bindin mi eve geldin mi gittin mi?? İçim daraldi. Bekçilik yapacağına canım merak ettim evde misin yaz ve sus. Defalarca arayıp seni bitircem ne demek? Saplantılı sanmıştır adam seni.. Bir de tlf da engelleyip whatsaptan eve geldim yazmasını beklemekte ayrı saçmalık. Sen iyi misin cidden??
O mesajlarından sonra ölüyorum dese gitmemeniz lazım.. Bunun bir kere dönüşü olursa asıl o zaman görürsünüz kaybetme korkusu olmayan adamın halini, tavrını..
O seni a-ra-ya-cak! Hadi sana moral olsun diye yaşadığım bir olayı anlatıcam. "İmkansız, kesinlikle dönmez artık" demiştim ama dönmüştü. Bir erkek arkadaşım vardı. Güzel bir ilişkimiz vardı çok seviyordum ama o o kadar çok sevmese de yine de evlenmek istiyordu. Bir gün ona bir telefon gelmiş. "Senin kız arkadaşın eski sevgilisi .... ile görüşüyor" diye... Bir gün buluştugumuzda bunu bana söyledi. "Bana telefon geldi. Doğru mu" diye.. Kim dedim arayan? "Bilmiyorum söylemedi" dedi. "Seni yüzleştiricem onunla" dedi. Peki dedim yüzleşmeyi kabul ettim. O kadar güveniyorum kendime hem de kaybetmek istemiyorum sevgilimi. Yüzleştim. Çocukta "Hayır biz kaç senedir görüşmüyoruz biri sizi işletmiş" dedi. Neyse bu olayı kim yaptı arayan kimdi hala bilmiyorum. Yani ben gittim kendimi ispatladım. O telefonun oyun oldugunu ispatladım ama yine sevgilim bana "Bitti, seni istemiyorum, ben seni senin beni sevdiğin kadar sevmiyorum vs" dedi. Ama nasıl yalvarıyorum. "Hayır, bitemez ben hata yapmadım sana sadık kaldım. Gittim yüzleştim. Tamam sevme zamanla seversin ben ikimiz için de mücadele ederim vs.. Gece saat 12'den 3'e kadar yalvardım. Ama malesef kararlıydı... "Sevmiyorum" dediği için ben de kabullendim. "Sevmeyen adama zorla sevdiremezsin kendini" dedim. Aaradan günler geçti. Ben de hep onun peşinden koşardım eskiden o küser ben barışırdım. Ama bu olaydan sonra hiç aramadım. Çok acı çektim ama bağrıma taş bastım. Günler geçmedi, çok acı çektim. Allah!a dua ediyordum "Allahım nolur bu şaka olsun gerçek olamaz" diyordum inanmıyordum bittiğine... Ta ki o arayana kadar... Aradı ve "Ben aramasam hiç arayacağın yok" dedi... Ben de sen bana beni sevmediğini istemediğini söyledin kafan mı güzel dedim vs neyse sonra barışmıştık... Uzun oldu ama anlatmak istediğim o seni arayacak. O senin sadık oldugndan ve barısmaya hAzır oldugundan min oldugu ıcın rahat davranıyor..
canım inan okurken ben bile kötü oldum benimde 2 senelik bi ilişkim var senın yazdıklarını okuyyunca birazda kendimi kendi yaptığım hataları gördüm. Benım sevgiliminde kendi işi var neredeyse gece gündüz çalışıyor. Bende arayıp çok bunaltıyorum gün içinde beni neden aramıyorsun neden beni merak etmıyosun vs.vs. ama şöle bi gerçek varki erkek ler bizim gibi değil biz ne kadar hassassak onlarda o kadar katı oluyor. Aslında biz kendimiz gibi beklediğimiz için onların bizi düşünmediğini sanıyoruz, wc bile gitsek yeri geldiğinde o telefon elimizde cvp verıyoruz bi çoğumuz onlarında böle istemesini bekliyoruz ama erkekler böle değil. Sana tek tavsiyem bunaltma üstüne düşme emin olki o kendiliğinden düzelcek. Ben nerdeyse hiç aramıyorum artık sevgilimi hep o arar gün içinde hatta sen beni bunaltmadığın zmanlar ben seni çok seviyorum diyor. Daha çok yeni bu kadar uzun bi ilişki bitemez bu kadar saçma sebepten sabret arama sakın aradan 1 hafta gecsin aramadığını görsün sonra yanına git yüz yüze konuş. Telefonda olmuyor bagzı seyler
Yazdıklarınızı paylaşmadan bir okusanız , okurken hiç birşey anlayamadımWhatsapp.engelledim daha.fazla msj atip dinirlenmeyim diye cunku oda sinirlendi ama eve giderken msj atradi normalden beni o alistirdi bende hep belledim yanlis oldugunu dusunmedim hic telfondan arar diye dusundum.. dusunmekle kaldim hos bide o var
Ozel degilse sizinkinde sebeb neydi cok oldumu ayrilali zor gectimitek kelime geçer 4 yıllık ilşkimi bitirdim 1 günde geride ne göz yaşları ne umutlar ne hayalkırıkları bıraktım sonuç unuttum geçti kısacası bırak artık peşini emin ol sevse bunu yapmaz hayatına bak
Son kez yuz yuze konusmayi hak ediyormu sizce
10 ay oldu ayrılalı sözlüyken ayrıldık biz aldatma vardı yalanlar evet zordu süreç ilk önce kabul etmiyorsunuz gittiğini sonra ona öfke duyuyorsunuz bi yanınız deli gibi kızarken bi yanınız özlemekten acı çekiyor sonra gelmiyeceğini kabul ediyorsunuz ben 3 ay camda bekledim gelir beni bırakmaz diye zamanla alışıyorsunuz bi zamanlar hayatınızın merkezi olan adam olmuyor bir daha öfkeniz geçiyor sevginiz herşey bitiyor şimdi iyiki diyorum bitmiş yapamazdım ben onla emin ol sende diyeceksin sadece zaman klişe ama zaman gerçekten herşeyin tek ilacıOzel degilse sizinkinde sebeb neydi cok oldumu ayrilali zor gectimi
Surec
Haklisiniz ama duzeltemedimbir de "çağresiz" değil "çaresiz" olacak............
Canim peki nasil alistin ben onsuz olmaya calisirim ama evlenirse kendimi toparlayamayabilirim korkuyorumValla ben bu olayları çok yaşamış, çok gurursuzluk yapmış ve bir dakika küs kalırsam ölürüm sanarak bu yollardan çok geçmiş biriyim. Değerimi düşürdüm ve o gitti, bitti.. Gereksiz.. Şimdi olsa kendimi ondan çok severdim, ama demesi kolay tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?