- 11 Aralık 2013
- 6.144
- 6.866
- 248
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
içinde yarım bir şeyler kalmasın konuş rahatla son kez , öyle daha kolay unutur yoluna bakarsın , peşinden koşmayın değeriniz kalmaz , kalmamış da zaten zorlamayın.Son kez yuz yuze konusmayi hak ediyormu sizce
Evet su an ayni seyi bu yasimda cesaret edemezdim .. cocukluk deyip gecmek istemiyorum ama baska bir aciklamasida yok malesef
evet simdi bunu tartismak gereksiz ama hayatinizda kimseyi bu kdar merkezine koymayin ki niye haber vermedin sebeblerinden tartisma cikmasin böyle. Öyle üzerine gitmissiniz ki sonunda istemiyorum demis. Yapacak birsey yok. Her iki tarafta hatali tabiki. Ama yaptiklariniz biraz cocukca geldi kusura bakmayin, engellemek falan.
evet simdi bunu tartismak gereksiz ama hayatinizda kimseyi bu kdar merkezine koymayin ki niye haber vermedin sebeblerinden tartisma cikmasin böyle. Öyle üzerine gitmissiniz ki sonunda istemiyorum demis. Yapacak birsey yok. Her iki tarafta hatali tabiki. Ama yaptiklariniz biraz cocukca geldi kusura bakmayin, engellemek falan.
Şimdi bağğyannn sizden Türkçe dersi mi istedi diye gelenler olur ..
Ama bildiğin kıl oluyorum bu duruma ..
Yahu tamam aşk güzel bir şey herkes sevilsin,sevsin ama ee bitmiş işte ,adam ne demiş?
Ne yapıyorsan yap ,ayrılıyor musun ,terk mi ediyorsun yap SENİ İSTEMİYORUM..
Bunun üstüne ne yapılır daha başka ?
Ben fark edemedim bu kadar abarttigimi..
Su an issizim ve cok zor bi surec yasiyorum evde oldugum icin tek ugrasim o cook haklisiniz kurtalcak yanida kalmadi sanki
yanlis anlamazsaniz. neden evlenme sozu gecmiyor aranizda. yada geciyor mu?Hayirli geceler arkadaşlar,
Yaklaşik 5 buçuk yillik bir.ilişkim var(dı). Kisaca ondan ve kendimden bahsedicem. Kendisi 27 yasinda oto galerisi var ama tedayli işleri var sifir arabayi VIP yapiyor oldukca yogun isleri ben ise 22 yasindayim 3 aydir işsizim ve evdeyim. Isten ayrildigim için evde bunalim yaşadim Belki ben çok bunalttim belki gerçekten sevgisi bitti bilmiyorum. Okadar çok tartisiyorduk ki son zamanlarda ufacik bisey bile beni çok kirmaya başladi,en sonki kavgamiz şu sekildeydi ;
Kendisi çankiriya araba satmaya gitti sabah normalde gün içinde beni hiç aramaz bunun icin kavga etmektende biktim sonucta kendimi zorla özletemem ve önemsetemem ama cok ugrastim olmadi .. neyse o gun aradi ben gidiyorum hayatim diye haber verdi tamam dedim aksam 7 bucuk gibide tekrar otobuse binip ankaraya donecekti otobuse bindi haber verdi sonra bekledim bekledim msj atmadi saat 11 bucuk gibi aradim akşam nerdesin dedim dukkandayim dedi nasil ya haber vermedin ne zaman geldin 1 bucuk saat oldu dedi şok oldum cok sinirlendim haber verirdi ne olursa olsun çünkü kapttim telefonu yuzune kizdi msj atti 1 2 tane sonra engelledim whatsapptan bekliyorum eve.gitcek haber vercek diye suclu cunku saat 12 oldu 1 oldu 1 bucuk oldu gece icim içimi yiyor aradim 2 kere mesgule.atti 3.de acti.ne var diye nerdesin? Dedim evdeyim dedi.. ben gene sok ben sana neden kizdim sen daha.ne yapiyosun dedim bunun icinmi aradin dedi evet dedigimde ise ya bi defol git zaten cok yorgunum kavga edemem dedi kapatti yuzume .. okdar gurusuz oldunki kendimi taniyamiyorum artik tekrar aradim saatlerce acmadi o sinirle seni bitircem artik sen beni kaybetmekten korkmuyosun diye yazdim sabah bana verdgi cevap " defol git asil.bu laflarindan sonra ben pişman etcem " sonrasinda yazmadim 3.gun kandilde yazdim kandilini kutladim yani tükürdüğümü yaladim.. sonra su.davranislarinin.bi.aciklamasi olmasi gerek dedim . Hic bisey yokken ortadan.kaybilup 3 gun.yazmazsan.benimde umrumda olmaz dedi .. tam yaziyordum ki ardimdan bir msj daha SENI ISTEMIYORUM. Yutkunamadim bi an oylemi dedim evet istemiyorum naparsin beni terkmi edersin defolup gidermisin defol git bb yazmis ve ben bisey bile diyememdim.
6 yilim gecti onumden emeklerim ic cekislerim bekleyislerim sabredislerim özleyislerim 1 olmustu bulusmayali . Belkide gercekten sevmiyordu istemiyordu.. bulusup yuz yuze konusmak istesemde gelmez bulusmak istemiyorum yuzunu gormek istemiyorum der ne konuscaksan vurdan konus der.. derde der işte.. .basa donmek o kelimeyi yutmak istemiyorum kabbullenmis gibi bulusma teklif etmek istemiyorum, hos gel bisey yapmasada ben oyle hazirimki inanmaya o kılıni kipirdatmaz ben gene affetmeye hazi dururum . 1 ay aramasam aramaz kaybetme korkusu yok her zaman onu bekleyen.bir sevgilisi var cunku .. oyle cagresizimki oyle cok çalisiyorki aksam 11 12ye kadar yoklugumu bile hissettigini düşünmuyorum o benim ilk sevgilim en cocuk yanim ben onu onunla birlikte cocuklugumu buyudugumu silmek istemiyorum . Toz olup uçasim var bu kadar degersiz olmayi hak etmiyorum .. okadar iyi taniyor ki beni zaaflarimi en hassas yanlarimi..
yanlis anlamazsaniz. neden evlenme sozu gecmiyor aranizda. yada geciyor mu?
ayrica sakin aramayin. cok zor biliyorum. ben de yasadim hepimiz yasadik inanin. daraldikca yazin buraya dokun icinizi. ben de ankaradayim bunarada okurken kendi 5 yil oncemi gordum. ben de ayniydim . suan evliyiz.uzulmeyin arar o essek gibi :))
neden aramasin. o da suan sen nasil olsa ararsin diye rahattir. bana da neler derdi istemiyorum dus yakamdan falan. ben de ona derdim. sen de suclusun bak burda. abartmissin ama ben de oyleydim cogumuz oyleyiz o yuzden anliyorum.Aksine canim okadar cok geciyor ki abim nisanli onu bekliyoruz bu yuzden bikkinligi zaten . Ne kadar cok sevsemde inancimi kaybettigimde evlenemem gibi geliyor .. cok sevindim nasil simdi peki evliliginiz sevgiliyken gibi oluyormu:) umarim arar pisman olmasini isterim cok
tam duzgun duzgun cevap verecektim sunu gordum vazgectim boyle yaparsan tabi ki de adam sana istedigi gibi davranir biraz gururun olsun ,sen bu kadar degesiz degilsin cekme asagiya kendiniPeki bu konuda hakki olabilir ama cok yoruldum her tartismada ilk adimi atmatkan .. seni istemiyorum kelimesini yutup yuz yuze konusalim demelimiyim?
tam duzgun duzgun cevap verecektim sunu gordum vazgectim boyle yaparsan tabi ki de adam sana istedigi gibi davranir biraz gururun olsun ,sen bu kadar degesiz degilsin cekme asagiya kendini
Kendinize asla deger vermiyosunuz ve saygi duymuyosunuz , baskasi neden duysun? Cok bos bi insan misiniz ? Biraz kendinize donun kendizi merkeze alin. Tamam su an calismiyosunuz ama hobiniz sevdiginiz seylerde mi yok? Ve su var sizin hissettiginiz sey sevgi degil takinti ve bunun beraberinde caresizlik. Kendinizi ona muhtac hissediyosunuz.
Hatali davranislarin var ama bunlarin tek nedeni "bana kalirsa" tecrubesizlik ,yasinin kucuk olmasi.İcinde kopan firtinalara dur diyemiyorsun ve hareketlerine duygularin yon veriyor. Once mantikli ve planli hareket etmesini ogren. Gerci bunlar zamanla ogrenilecek seyler. İlk adim ; sakin adami ilk arayan sen olma. Unutur beni ,geri donmez deme.alti yili bi kalemde sen atamiyorsan o da atamaz.Bekle arayacak msj atacak. Sabretmek zordur,basarabilirsen sonu iyi olur.
Şu 3 yılım gitti 5 yılım gitti muhabbetini sevmiyorum ben. Yıllar boşa gitmiyor bence. Sonuçta iyi ya da kötü kendi isteğinle, mutlu olarak yaşayıp geçiriyosun o zamanı. Sonucu kötü bitmişse bitmiştir ama bunu kafamızda kocaman kocaman yapıp ahh senelerim gitti demeye gerek yok bence.
Konuya gelincede, taş yerinde ağır. Attığın her adım onun için seni daha değersizleştirir. Sakın tek kelime etme bence
Kendin etmişin kendin bulmuşun.Adam yoğun çalışıyor sen de daraltmışın o da huzuru senden uzaklaşmakta bulmuş.6 yıl oldu diyorsun da whatsapptan engelleme nedir ya çocuk gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?