Öyle çağresizim ki, çok sevdim tek suçum buydu belkide

Evet su an ayni seyi bu yasimda cesaret edemezdim .. cocukluk deyip gecmek istemiyorum ama baska bir aciklamasida yok malesef

evet simdi bunu tartismak gereksiz ama hayatinizda kimseyi bu kdar merkezine koymayin ki niye haber vermedin sebeblerinden tartisma cikmasin böyle. Öyle üzerine gitmissiniz ki sonunda istemiyorum demis. Yapacak birsey yok. Her iki tarafta hatali tabiki. Ama yaptiklariniz biraz cocukca geldi kusura bakmayin, engellemek falan.

Ben fark edemedim bu kadar abarttigimi..
Su an issizim ve cok zor bi surec yasiyorum evde oldugum icin tek ugrasim o cook haklisiniz kurtalcak yanida kalmadi sanki

Özellikle ailedr huzur yoksa birine sığınma ihtiyacı oluyor. Tahminimce böyle bişey. Çünkü takıntı olmuş.

Bi dönem yaşamıştım böyle değildi ama ayrıl barış yapıyoduk çok üzülüyodum vs. Anlayabiliyorum.

Ben fark edemedim bu kadar abarttigimi..
Su an issizim ve cok zor bi surec yasiyorum evde oldugum icin tek ugrasim o cook haklisiniz kurtalcak yanida kalmadi sanki

iliskinizi bilemedigim icin kurtalicak yani varmi bilmem tabiki zamana birakmakta fayda var. Evet insan bazen cok gergin olabiliyor ama sinirle oturan zararla kalkiyor iste. Sakin olmakta fayda var. Fazla fevri davranmissin. Erkek arkadasininda sana destek olmasi gerekiyordu tabiki bu sürecte. Belki o da bunalmistir is yogunlugundan o yüzden o da böyle kestirip atti.

yanlis anlamazsaniz. neden evlenme sozu gecmiyor aranizda. yada geciyor mu?
ayrica sakin aramayin. cok zor biliyorum. ben de yasadim hepimiz yasadik inanin. daraldikca yazin buraya dokun icinizi. ben de ankaradayim bunarada okurken kendi 5 yil oncemi gordum. ben de ayniydim . suan evliyiz.uzulmeyin arar o essek gibi :))

Aksine canim okadar cok geciyor ki abim nisanli onu bekliyoruz bu yuzden bikkinligi zaten . Ne kadar cok sevsemde inancimi kaybettigimde evlenemem gibi geliyor .. cok sevindim nasil simdi peki evliliginiz sevgiliyken gibi oluyormu:) umarim arar pisman olmasini isterim cok

neden aramasin. o da suan sen nasil olsa ararsin diye rahattir. bana da neler derdi istemiyorum dus yakamdan falan. ben de ona derdim. sen de suclusun bak burda. abartmissin ama ben de oyleydim cogumuz oyleyiz o yuzden anliyorum.
ama tek ricam sakin arama bir hafta da olsa. bi dusunsun " aaaa aramadi bu napiyo " diye. sen de aradiginda ben yuzsuz degilim istemiyorum seni diyene ne demem gerekirdi " dersin.
nasil geciyo dersen " suan kusuz icrde uyuyor. biz 1 ayin 1 haftasi kusuz. ben de her kadin gibi ilgi sevgi diye tepiniyorum degisen birsey yok sevgililikte nasilsam hala tam gaz gidiyoruz:)
ben de elimde tel beklerdim dua ederdim o kadar iyi anliyorum ki seni ama emin ol kacan kovalaniyor. kacmak derken asiri uzak durmak degil kastim. ama ustune dusmemek gerek. soylemesi kolay biliyorum ama bunu bir basarsak hepimiz daha mutlu olucaz :)

Peki bu konuda hakki olabilir ama cok yoruldum her tartismada ilk adimi atmatkan .. seni istemiyorum kelimesini yutup yuz yuze konusalim demelimiyim?
tam duzgun duzgun cevap verecektim sunu gordum vazgectim boyle yaparsan tabi ki de adam sana istedigi gibi davranir biraz gururun olsun ,sen bu kadar degesiz degilsin cekme asagiya kendini

Bence cok bunaltmissin. Cocuk degil ki bu. Ustelik yillardir birliktesiniz bazi seyleri asmis olmaniz gerekirdi. Boyle bi sebepten bu kadar bikkinlik getirtilmemeli. Bence kendindeki hatalari kabullenmeden onun bazi seyleri kabullenmesini bekleme.

Hatali davranislarin var ama bunlarin tek nedeni "bana kalirsa" tecrubesizlik ,yasinin kucuk olmasi.İcinde kopan firtinalara dur diyemiyorsun ve hareketlerine duygularin yon veriyor. Once mantikli ve planli hareket etmesini ogren. Gerci bunlar zamanla ogrenilecek seyler. İlk adim ; sakin adami ilk arayan sen olma. Unutur beni ,geri donmez deme.alti yili bi kalemde sen atamiyorsan o da atamaz.Bekle arayacak msj atacak. Sabretmek zordur,basarabilirsen sonu iyi olur.

Kendinize asla deger vermiyosunuz ve saygi duymuyosunuz , baskasi neden duysun? Cok bos bi insan misiniz ? Biraz kendinize donun kendizi merkeze alin. Tamam su an calismiyosunuz ama hobiniz sevdiginiz seylerde mi yok? Ve su var sizin hissettiginiz sey sevgi degil takinti ve bunun beraberinde caresizlik. Kendinizi ona muhtac hissediyosunuz.

tam duzgun duzgun cevap verecektim sunu gordum vazgectim boyle yaparsan tabi ki de adam sana istedigi gibi davranir biraz gururun olsun ,sen bu kadar degesiz degilsin cekme asagiya kendini

Peki sizce ne yapayim nasil davaniyim biraz kaybetme korkusu olsun

Belkide, hayatimin her evresinde vardi herseyi onla yapmaktan keyif aldigim icin herseyi paylastigim icin sanki yapmam.gibi geliyor bi nevi aliskanlik hayir askine okadar doluyumki ama baskin olmaya calisiyorum hayltayi burda yapiyorum

Verdiginiz bu guzel cevap icin oncelikle size tesekkur ediyorum. Okadar haklisiniz ki tecrubesizlik cocukluk, duygu karmasasi kendimi yonlendiremiyorum mantigim kabul etmesede kalbimin sesini dinliyorum hep .. bu sefer sabredicem insaAllah sonu hayrli olur nasil kaybetme korkusu veririm bilmiyorum

Şu 3 yılım gitti 5 yılım gitti muhabbetini sevmiyorum ben. Yıllar boşa gitmiyor bence. Sonuçta iyi ya da kötü kendi isteğinle, mutlu olarak yaşayıp geçiriyosun o zamanı. Sonucu kötü bitmişse bitmiştir ama bunu kafamızda kocaman kocaman yapıp ahh senelerim gitti demeye gerek yok bence.

Konuya gelincede, taş yerinde ağır. Attığın her adım onun için seni daha değersizleştirir. Sakın tek kelime etme bence

Tas yerinde ağır ! Kesinlikle katiliyorum her msj atma istegi geldeginde kendimi bunu hatrlatcam tesekkurler

Kendin etmişin kendin bulmuşun.Adam yoğun çalışıyor sen de daraltmışın o da huzuru senden uzaklaşmakta bulmuş.6 yıl oldu diyorsun da whatsapptan engelleme nedir ya çocuk gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…