- 21 Ağustos 2014
- 1.381
- 832
- 73
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
çok düşmüşsün üstüne hatalısın ama kavga için bahanelerde çok saçma o an çok yorgundur brşey olmuştur unutmuştur vs.
arama sorma br kaç gün bakalm ne dicek. sorarsa istemiyorum dedin dersinPeki bu konuda hakki olabilir ama cok yoruldum her tartismada ilk adimi atmatkan .. seni istemiyorum kelimesini yutup yuz yuze konusalim demelimiyim?
Öfkeyle kalkan zararla oturur sözünün canlı örneğisiniz. Adamı engellerseniz üstüne bi de sık boğaz ederseniz olacağı bu.
6 yılda tıp bile okurdu. Hey yavrum hey 16 yaşından beri birinin peşine takılmak niye diycem de olucağın önüne geçilmiyo işte.Madem atar yapıyorsun ne diye geri adım atıyorsun ?
Adam defol git istemiyorum demiş ne desin daha küfür mü etsin ?
Bir de çağre değil çare ..
Keşke bu kıymet bilmeyen adama 6 yıl vereceğinize biraz kitap okusaydınız ..
6 yılda tıp bile okurdu. Hey yavrum hey 16 yaşından beri birinin peşine takılmak niye diycem de olucağın önüne geçilmiyo işte.
Madem atar yapıyorsun ne diye geri adım atıyorsun ?
Adam defol git istemiyorum demiş ne desin daha küfür mü etsin ?
Bir de çağre değil çare ..
Keşke bu kıymet bilmeyen adama 6 yıl vereceğinize biraz kitap okusaydınız ..
Niye gidiyorsun ki adamin üstüne bu kadar? Ve 16 gercekten cok erken bir yas bir iliskiye baslamak icin. Adami koymussunuz hayatinizin merkezine.
Kimse mükemmel değildir, olmak zorundada değildir sizde keşke insanlarda kusur bulmak yerine burda neden bulundugunuzu bi düşünseydiniz. Belki ozaman kusur aramak yerine yardimci olmayi denerdiniz .. tavsinizi bil hasaa göz önünde bulundurcağim..
Iyi geceler
5 buçuk yıl boşuna geçmiş de. bir bardak su iç .Sonra unut önüne bak. Seni istemeyeni sende isteme.
Şimdi bağğyannn sizden Türkçe dersi mi istedi diye gelenler olur ..
Ama bildiğin kıl oluyorum bu duruma ..
Yahu tamam aşk güzel bir şey herkes sevilsin,sevsin ama ee bitmiş işte ,adam ne demiş?
Ne yapıyorsan yap ,ayrılıyor musun ,terk mi ediyorsun yap SENİ İSTEMİYORUM..
Bunun üstüne ne yapılır daha başka ?
Son kez yuz yuze konusmayi hak ediyormu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?