sırf bu olayı anlatmak için açtım bu hesabi yardıma ihtiyacım varAnnene çook sövdüm. Haberin olsun. İnşallah fakedir şok geçiriyorum.
lise mezunuyum çalışmıyorumkonuya hiç inanmadım nedense ama belki gerçektir diye sorayım. eğitim durumun ne çalışıyor musun?
nişanlım duyarsa ben daha da kotu olurumÖncelikle psikolojik destek almalısın. Her ne olduysa senin suçun ya da eksikliğin değil. Bence gayet de kızsın :) (bu kelimeden nefret ediyorum) Ama başına gelenlerden ailesine olmasa bile nişanlına bahsetmelisin. Hep böyle bir mevzuyu ne kadar süre saklayabilirsin, elbet bir yerlerden öğrenecek ve yalanlar üzerine kurulmuş bu ilişkiyi bitirecektir
bu olay benim başımdan isteyerek geçmediYa bide hepsini geçtim
Madem seviyorsun , diktirdiginde vicdan azabin olmayacak mi sevdiğine karşı?
daha bugün yine girdik birbirimize annemle. Dikim için doktor arıyorum deli gibi :’-(Hiçbir zaman tasvip etmediğim birseyi söylicem sanırım sana.. Kaçmak tek çare gözüküyor.. Aklım almıyor mantığıma sığmadı yazdıkların nasıl bir derttir bu öyle.
inşallah bu olayı duymazlar yoksa ben kimsenin yüzüne bakamam ne kadar da suçum olmasa bileBu olay mahkemeye dahi taşınmış sevgilin ve ailesi elbette duyarlar güzelim.Bence saklamadan söyle senin hiçbir suçun yok bunu kendine insanım diyen herkes görebilir zaten.Dilerim vicdanlı insanlardır.
Okuyor musun ayrıca?Keşke okusan o evde durmasan bi şekilde.Aşırı üzüldüm ne denir ne yapılabilir bilmiyorum.Allah ablanında anneninde o herifinde belasını versin inşallah
Ya bide hepsini geçtim
Madem seviyorsun , diktirdiginde vicdan azabin olmayacak mi sevdiğine karşı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?