• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öyle dert olmaz olsun

Sen anlatırsan kabul etme ihtimali var ama ya başkasından duyarsa ? Affetmez diye düşünüyorum.Hem bu diktirme dediğiniz olayı evlenmeden en fazla bir kaç gün önce yaptırmalısınız gibi bişi okumuştum ben.

ablan ve o pislik sevgilisi ordan çıkınca her şeyi anlatırlarsa ne olacak
illaki duyulur bu

Bisey sormak istiyorum benim bu olayım dava konusu oldu. İsteseler bu davanın içeriğini vs öğrenebilirler mi polis avukat falan olsa araştıracak kişi. Yoksa devlet gizli mi tutar?
Avukatım..İsteyen biri kolaylıkla dosya içeriğini öğrenebilir..Arşive kaldırılmış olsa bile mümkün.İsteyen biri derken, avukat aracılığıyla tabi ki..Polisler de öğrenebilir..Adliye çalışanları zaten öğrenebilir.

O zaman aileside öğrenecek
Avukatların dosya inceleme yetkisi mevcut..Tüm dosya kapsamını yani... Diktirmekten bahsettiğinde ilk aklıma gelen böyle bir şeyin gizlenemeyecek oluşu olmuştu..Yine de sen bilirsin.Ne diyelim..
Ekleme: Dosyada ATK raporları mevcuttur..Ayrıntılı muayene bilgileri vardır orda

Son düzenleyen: Moderatör:
boyle bi durumu sevdiğim insan bile kaldıramaz ki. Biraz sinirli bi insan gözü gormeyip ya siler korkusu içimde çığ gibi büyüyor
Bak güzelim kendini eksik hissedip yanlış bir evlilik yapmak üzeresin. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak da var. Kendini kusurlu görüp adamın herşeyini hoş görüyorsun.

Sevdiğim insanin bunu öğrenmesi imkansız o zaman. Çünkü ailem ne kadar beni sevmese de boyle bi durumu gidip sevdiğim insana anlatmaz zaten sadece ailem ve avukatlar falan biliyor
Ogrenilir. Herhangi bir avukat ogrenir ne oldu ise

Bazılarınız konu sahibinin o dönemde 11 yaşında bir çocuk olduğunu gözden kaçırıyor. Böyle bir durumda yetişkin olan bile böyle yargılanmaz.

Bence evliliğe sığınma hele adamın öğrenince senden ayrılacağını düşünüyorsan hiç sığınma.
1

dürüst olmalısın hala nasıl yalanım ortaya çıkmaz derdindesin,olayı biz buradan daha net görebiliyoruz yaşanmışlıklarımız var dürüst ol önce kendine sonra insanlara Allah için

Heee. Çok kolaydı dürüst olmak. 11 yaşında cinsel istismara uğramış , çocuk yaşta ailesinden bile destek görmemiş biriyle böyle konuşmayın. Onu sevdiğine inanıyor ve kaybetmek istemiyor. Tutunacak bir dal bulmuş. Hiç kolay değil hiç. Yaşamadan bilemezsiniz böyle şeyleri.

En iyisi önce bir iş bulmak o ailenin yanından ayrılmak olurdu ama ne diyelim. Kolay değil.

Sadece taciz vardı desem illa araştırır mi vallahi kafam karışık off

Dosyaya bakarlarsa orda bütün ayrıntıları avukat görebilir zaten. Senin söylemen bir şey değiştirmez ki. Umarım o kadar araştırmacı olmazlar da sadece sevdiğin kişiye söylersin ve kapanır.

Bazılarınız konu sahibinin o dönemde 11 yaşında bir çocuk olduğunu gözden kaçırıyor. Böyle bir durumda yetişkin olan bile böyle yargılanmaz.

Bence evliliğe sığınma hele adamın öğrenince senden ayrılacağını düşünüyorsan hiç sığınma.

Heee. Çok kolaydı dürüst olmak. 11 yaşında cinsel istismara uğramış , çocuk yaşta ailesinden bile destek görmemiş biriyle böyle konuşmayın. Onu sevdiğine inanıyor ve kaybetmek istemiyor. Tutunacak bir dal bulmuş. Hiç kolay değil hiç. Yaşamadan bilemezsiniz böyle şeyleri.

En iyisi önce bir iş bulmak o ailenin yanından ayrılmak olurdu ama ne diyelim. Kolay değil.
ay şaka gibi cidden
kız istismara uğramış
yaşanmışlık olarak tabir ediliyor
11 yaşında rızası bile olsa yaşanmışlık olmaz o :(

Benim anlamadığım yuvaya almışlar neden eve döndün geri annen tecavüz olayını bile bile sana nasıl böyle bişey yapıyo ve acını desmek istemem ama ablan tecavüzü destekledimi yani sağlıklı bir insanın yapacagi bişey değil bu 7 senesi varmış o dönünce aynı evde yasayamazsin kadın sığınma evlerine gidip kendine yeni bir hayat kur öyle evlen ve nisanlina anlat anlattıklarında bir suçun yok 11 yaşında ki bir çocuğa bu yapılmaz vicdansızlar

Evlilik bir kurtuluş değil şuan çok küçüksün genç ve savunmasızsın.
Okumalı yada meslek sahibi olup çalışıp para kazanmalısın.Kendini toparlayıp güçlü ve sağlıklı bir kafayla evlilik yoluna girmelisin.Evlilikten önce altın bileziğin olmalı buna çabalamalı iş meslek edinmelisin.
Sevdiğin yanındaysa gerçekten seviyorsa sana bu konuda destek olsun ilk öncelikle.

Bu tip konulara inanmayanlar nasıl bir ülkede nasıl bir pembe dünyada yaşıyor biri açıklasin

Hiç televizyondan mı izlemiyorsunuz Allah aşkına?

Babalar çocuklarına tecavüz ediyor,abiler kardeşlerine tecavüz ediyor,öğretmen öğrencisine tacizde bulunuyor 1 yaşında ki bebeklere hayvanlara tecavüz ediliyor hanımlar bu konu mu inanılmaz geldi size?

Bende isterim bu konuda bu olayı yaşayan kızcağızda hatta tüm tecavüz olaylari da fake olsun ama değil!

O nasıl bir aileymis ben anlamadım ...boyle bir durumda bile seni değil de ablanı düşünmeleri çok tuaf önce bir işe girmeye çalış kendi ayaklarının üzerinde dur kendi parani kazaninca kendine olan özgüvenin de artar....sonra da cikabilirsen ayrı eve çık. ..bu olayı bence erkek arkadaşına anlat ..diktirmek bence yanlış bişey senden kaynaklı bir olay degilki başın dik olsun eğer sevgilin adam gibi adamsa bunu sorun etmez yani . ..bide kız değilim cümlesini kullanma lutfen sen genç bir kızsın bunu da unutma. Allah yardımcın olsun .....

Ablan içeri girmiş sen yurda gitmişsin

Çevreniz bilmiyor mu

Mahalle de birisi pırt yapar da mahallenin öbür ucunda bomba sesi idi denir bu ülkede

Nasılsa duyulmuştur bu

Sonradan bir şekilde öğrenilmesi riskine bile girilmez

Ayrıca sevgilin sormadı mı ablan neden içeride diye insan sırf muhabbet olsun diye bile sorar

Back
X