• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öyle dert olmaz olsun

Çok kötü bir durum. Bu nasıl bir aile! Hemen kurtulmaya bak diyeceğimde şartların kötü. Kızlık gibi bir konuda yalan söylemen tasvip edilmez ama denize düşen yılana sarılır hesabı. Umarım hayırlı bir çıkış yolu bulursun.

Biraz gerçek dışı bir şeyler okuyunca hemen fake yakıştırması yapılıp açık aranmaya başlanıyor. Burda konu sahibine sadece yaptığımız yorumlarla destek yada köstek oluyoruz hayatını falan kurtarmıyoruz. Silah zoruyla da yorum yazmıyorsunuz madem fake sallayın gitsin.

Ablan içeri girmiş sen yurda gitmişsin

Çevreniz bilmiyor mu

Mahalle de birisi pırt yapar da mahallenin öbür ucunda bomba sesi idi denir bu ülkede

Nasılsa duyulmuştur bu

Sonradan bir şekilde öğrenilmesi riskine bile girilmez

Ayrıca sevgilin sormadı mı ablan neden içeride diye insan sırf muhabbet olsun diye bile sorar
ablamın içerde olduğunu bilmiyorlar sadece aile ici biliyor mahalle falan bilmiyor

size ne? neye nasıl bi tavır sergileyeceğimi size sormam gerekiyordu da ben mi bilmiyorum?
ben zaten konu sahibine ne yapması gerektiği konusunda kendimce fikirler verdim.

ama önce onun zihniyetini değiştirip bu eziklik psikolojisinden kurtulması lazım ki güçlü durabilsin.

istismar edilmişse burda asla kendisinin suçu yok. önce bu ''kız değilim kızlığım yok vs'' diye kendini güçsüz görme durumundan, kendini ezikleme durumundan çıkması lazım. bunu kendisine kaç mesajdır söyleyip bilinçlendirmeye çalışıyorum.

aman neyse hiç uzun uzun kendimi anlatamayacağım size. benim muhatabım şuan konu sahibi. iyi forumlar size.
Ezerek bilinçlendirmeye çalışmak enteresan
Siz önce yönteminizi değiştirin ki iyi niyetiniz perçinlensin
Amacınız netleşsin

Nasıl bilmiyorlar işte

Evin kızı yıllardır yok

Ülkem mahallesinde bu nasıl bilinmez

Olaylardan sonra başka şehre mi taşındınız
hayır ablamla ben merkezde kaldım ailem ilçedeydi. Olaylar oldu ben ilçeye geldim ilcedekiler ablamı hala kızlarla kalıyor diye biliyor

Yaşadıklarınıza çok üzüldüm..Böyle aile olmaz olsun..Dertlerinizden kurtuluş yolu olarak başkasına bağlanmayı seçmişsiniz ama yalanla yaşamak size Yen'i bir yük getirmeyecek mi? Zaten çocukluğunuz çalınmış sizden, yetişkinliğiniz de yanlış seçimler yüzünden heba olmasın. Önce okuyun, meslek sahibi olun. Sonra evlenmeyi düşünün zira insanlara güvenilmeyeceğini maalesef tecrübe etmişsiniz.

Cinsel istismara uğramış ve yurda verilmişseniz, 6 ayda o yurttan öylece bir tedbir alınmadan çıkamazsınız ki; yani öyle umuyorum

Ne kadar inanmasam da istediğin kadar sakla eninde sonunda ortaya çıkar saklanacak kadar badit birşey değil

ben yuva kurmak istiyorum ama kızıma boyle bisey yapılmasına asla izin vermeyeceğim. Ona annemin bana yaptığı gibi yapmayacağım
Yuvayi zamani gelince kurarsin. Meslek edin ve calis once,yuva kaciyor mu? Elbette cocugunu korur kollarsin ileride,sen kendi annene ablana bakma, olmasi gerekenin ne oldugunu biliyorsun.

Bu tip konulara inanmayanlar nasıl bir ülkede nasıl bir pembe dünyada yaşıyor biri açıklasin

Hiç televizyondan mı izlemiyorsunuz Allah aşkına?

Babalar çocuklarına tecavüz ediyor,abiler kardeşlerine tecavüz ediyor,öğretmen öğrencisine tacizde bulunuyor 1 yaşında ki bebeklere hayvanlara tecavüz ediliyor hanımlar bu konu mu inanılmaz geldi size?

Bende isterim bu konuda bu olayı yaşayan kızcağızda hatta tüm tecavüz olaylari da fake olsun ama değil!

Bana tecavuz degil ablanın 14 yil ceza almasi, 7 yil yatıp hala cikmamis olmasi inandirici gelmedi.
Bu ulkede babasi tecavuz ederken oz kizinin kollarini tutan anne bile 14 yil ceza almadi.
Yanlis anlasilmasin 14 yil cok demiyorum az bile, ama bu ulkede kimse tecavuze goz yumdu diye 14 yil icerde yatmaz. 14 yilla yargilansa da iyi halden sundan bundan en fazla 3 yil yatar cikar.
Ayrica 11 yasindaki kizlarinin kimle yasadigini bilmeyen aile, ablanin 7 yildir cezaevinde oldugunu bilmeyen akrabalar vs vs konunun elle tutulur bir tarafi yok, sadece bana mi oyle geldi anlamadim.

Sevdiğin kişi gerçeği mutlaka bilmeli bence. Bu olay öyle üstü örtülü kalsın şeklinde değil. İllaki çıkacak ama 5 yıl ama 15 yıl. İşte o zaman her şey çok daha kötü olur.
Annen çok sefil bir kadın. Onları bırakıp gitmen hatta hayatından silmen gayet normal olurdu. Ancak dediğim gibi gerçeği anlatman şart.

Avukatların dosya inceleme yetkisi mevcut..Tüm dosya kapsamını yani... Diktirmekten bahsettiğinde ilk aklıma gelen böyle bir şeyin gizlenemeyecek oluşu olmuştu..Yine de sen bilirsin.Ne diyelim..
Ekleme:KK70:osyada ATK raporları mevcuttur..Ayrıntılı muayene bilgileri vardır orda
Ya arkadaşlar şu gülme efektim için özür dilerim..İki nokta üst üste yaptığımı sanmıştım.Şimdi farkettim..Ne alaka olmuş bu yaa...Düzeltemiyorum da artık.Açıklayayım bari dedim..Tekrar özür diliyorum okuyanlar ve soru sahibinden

Bence fake. İstemeye geliyolar duymuyoşar çok saçma. Mahalleniz çalkalanıyodr zatemçn bu konuyla illa dıymuş olmalılar. Sen bence ortalığı kaldırıp eğlenmeye gelmişin

Ayrıca hesabın gerçek olması konunun gerçek olduğunu göstermez ben nedense böyle birşey yaşamış birinin gelip buralarda yazacağına inanmıyorum neden yazsın insan unutmak ister kimseye anlatmak istemez o yüzden bu tür konulara inanamıyorum.
Ama gene söylüyorum gerçekse yapman gereken anlatmak 11 yaşında kötü bir olay yaşamışsın elinde olan birşey değil neden anlatmıyorsun hele diktirmek çok saçma sanki bilerek birlikte oldunda saklıyorsun

Back
X