• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öyle dert olmaz olsun

Yurttan sonra neden eve döndün ben o kısmı anlayamadım
Zira bunlar aile değil düşmandan daha düşman
O kadının anneliği falan kalmamış neden ondan onay bekliyorsun??
O insan için hala ablan ablan diye etrafında dolanmasına neden izin veriyorsun
Çokda küçük değilsin 19 yaşında kendi ayakların üzerinde durabilirsin
Yanlız kalman dahi o anne sıfatını haketmeyen kadınla yaşamandan iyidir

b
Ailem merkezde oturmuyor. Ablamda okul için ayrı ev tuttu o adamla tanışmış. Beni de okul için yanına aldı ama niyet baskaymis işte. Ailem hic sahip çıkmadı bana. O ayrı eve hic gelmediler bıraktılar öylece arada bi giderdik ailemin yanina korkumdan diyemiyordum

ah be çocuğum sosyal hizmetlerden evine niye döndün peki ?
liseyi bitirmişsin devam etseydin ya.. en azından size sağlanan haklar var memur olabilmek için onlardan faydalansaydın ya..
kendi hayatını kendin kurtamak zorundasın ve evlilik bunun için iyi bir sığınak değil .. önce kendi ayaklarının üzerinde dur..
annen bu kadar kötüyken duyulmama ihtimali yok gibi geldi bana..

Yurttan sonra neden eve döndün ben o kısmı anlayamadım
Zira bunlar aile değil düşmandan daha düşman
O kadının anneliği falan kalmamış neden ondan onay bekliyorsun??
O insan için hala ablan ablan diye etrafında dolanmasına neden izin veriyorsun
Çokda küçük değilsin 19 yaşında kendi ayakların üzerinde durabilirsin
Yanlız kalman dahi o anne sıfatını haketmeyen kadınla yaşamandan iyidir
yurttan çıkmam için ailem resmen kandırdı beni. Suçluysa çeksin cezasını biz senin arkandayız bunu diyen annem babam ama simdi bambaşka insanlar

Yargılamayı toplum olarak seviyoruz ama bazen oluyor öyle..
Insanın nutku tutuluyor,beyni duruyor..

Ne tepki veriyorsun, ne kurtulmak için çabalıyorsun..
Kaldıkı ufacık bi çocukmuş ozamanlar..

Sen herşeyden önce annenden kurtar kendini, dediğimi yap..
Çık git o evden ama dediğim yere..

Yargılamayı toplum olarak seviyoruz ama bazen oluyor öyle..
Insanın nutku tutuluyor,beyni duruyor..

Ne tepki veriyorsun, ne kurtulmak için çabalıyorsun..
Kaldıkı ufacık bi çocukmuş ozamanlar..

Sen herşeyden önce annenden kurtar kendini, dediğimi yap..
Çık git o evden ama dediğim yere..
Sevdiğim insandan başka bi yere gitmek için cesaretim yok. Ya hayatım iyice kotu olacak yada mutlu olacağım onca yıl aradan sonra

6 ay çocuk esirgemede kalıyorsun ailenden habersiz mi alıyorlar? Böyle bir durumda iyice araştırırlar yani ailenin haberinin olmaması çok mantıksız.

Daha ne cins anneler gorecegim...inanmak istemiyorum...oyle ablaya da anneye de ....

yurttan çıkmam için ailem resmen kandırdı beni. Suçluysa çeksin cezasını biz senin arkandayız bunu diyen annem babam ama simdi bambaşka insanlar
Keşke inanmasaydın
Seni düşünseler öylece orada kalmana izin vermezlerdi zaten
Şimdi bu kısım geçmiş yapacak birşey yok
Sığınma evlerine başvur
Tam nedir nasıl yapılıyor bilmiyorum
Mutlaka bilen arkadaşlar vardır
Mutlaka yaşadığın durumdan dolayı hakların vardır
O evden ayrıl
Kendi hayatını yeniden kur
Şimdi erkek arkadaşın tüm hayatın gibi duruyor
Ama inan öyle değil
Annen yada bir başkası açıpa verecek durumunu ve o zaman yalan söylediğin için hiç şansın kalmayacak
Hayatındaki insana herşeyi bir bir anlat
Yüz yüze ifade edemezsin belki kendini
Yaz anlat herşeyi ya hep yanında olur yada sonra gideceğine hemen gider
Şimdi öğrenmesin diye evdende ayrılmaz kalan günlerinin karanlıkta kalmasına izin verirsen bit belki iki yıl sonra keşke diyeceksin
Bi an önce anlat o evden ayrıl işe başla açıktanda olsa oku hayatını sıfırdan o insanlar olmadan kur
Şunlarada anne abla diye sahip çıkma Allah aşkına

Ben hic birsey anlamdim. Nasil dövünce kizligin gidiyor? Ayrica ablan nasil yapiyor? O yasta onlara ne gibi birseyin olduki de sana böyle birsey yapiyorlar? Ayrica hic sevgilin olmayack ne demek? Onlara ne ki ?

önce sen zihniyetini değiştir başkalarını sonra dert edersin. kız değilmişmiş... nasıl anlatalım ki şimdi sana biz bunları:işsiz:
Psikolojisi alt üst
Başına gelenler , yaşadığı ortam ..
Kendini yanlış ifade etmiş belki öyle öğrenmiş
Şöyle bir konuda şu tavrınız o kadar saçma ki

:( sok gecirdim bu ne ya
Annen de bir tuhaf, o rezil ablana ceyiz mi hazirlamani istiyor utanmadan? Keske hep yetistirme yurdunda kalsaydin
Sana tavsiyem kizlik zari diktirecegine uni oku ve meslek edin. Mesleksiz asla evlenme. Daha kotu durumlara dusersin.
Olay mahkemeye intikal etmese duyulmaz diktir derdim ama su an geregi yok nisanlin illa ogrenir

Ben hic birsey anlamdim. Nasil dövünce kizligin gidiyor? Ayrica ablan nasil yapiyor? O yasta onlara ne gibi birseyin olduki de sana böyle birsey yapiyorlar? Ayrica hic sevgilin olmayack ne demek? Onlara ne ki ?
tecavüz etti 1 yıl . Biriyle sevgili olmak istediğimi söyledim o yüzden dövdü

Back
X