- 6 Kasım 2014
- 374
- 463
- 23
- 41
- Konu Sahibi witch hunt
-
ben kendimi ifade edememistim ama siz cok guzel etmissiniz...ben biraz lafi uzatip karistirdim iyice ama demek istedimlerim tam da bunlardi...İnsan isterse her şeyin üstesinden geliyor.
Ama eğer isterse...
Tek diyeceğim var, bazı tecrübelerimiz bizim seçimlerimizdir.
Onları değiştirmek için çaba göstermeyişimiz, onu kabullenişimiz ve 'normal'leştirerek yaşama devam etmemiz anlamına gelir.
Siz de kocanız da sabırlı mı denir bilmiyorum ama, düşünemediğim türden insanlarsınız.
Ne 9 yıl bunu yaşardım ne de sevdiğim insana yaşatırdım...
cogu kadin esi suclamis ama 9 yil kisa bir sure degil.... ayrica bu bir erkegin kolay kolay anlayabilecegi birsey degil...sahsen ben kadin olarak bile anlayamiyorum yasamadigim icin. esi de psikiyatr olmadigina gore anlamasini da beklemezdim.ayrica esiniz cok da anlayisliymis. benim esim direk cekip giderdi degil 9 yil degil 9 ay 9 hafta beklemez ugrasamam sogudum derdi
..ve sogurdu da... cunku onun hayat damari bu. kisaca ben de ozur dileyerek yaziyorum ama ben de esime 9 yil sabredemezdim. bosanmazdim ama bogulur sıkılir bunalirdim. amcamin oglu yada abim gibi olurdu . bu herkesin cekecegi bir sorun degil. ayrica benim de anlamadigim bu zaten kimse cekmek zorunda da degil. bir insan evlenirken " geberene kadar yanindayim her sorununda yanindayim allah bin belami versin cehenneme gidiyim ekmek carpsin " diye yeminler etmiyor. kimse kimseyle dogmadi benim annem 30 yasinda bosandi cok da mutlu yasiyor 32 senedir her gun kurtuldum diye gobek atarak neredeyse. kisaca bosanmayana " sen neden bosanmiyorsun " bosanana da " silip atma sabret " denmesi cok sacma abes ve saygisizca geliyor. kadin kabulleniyorsa dayagini da yer aldatilir da ama yine de bosanmaz.kime ne gurur onun gurursuzluk onun. Ama Bir tek COCUK konusunda saygim olmaz o ayri. kendin ne yaparsan yap ama mutsuz evliligine cocuk getirme .hemen atlar bide oyleleri " ama be biliyosun kimin ne olacagini" he he tavi tabi. 12.kattan atliyorum "ya olmezsem? ama duz yokda yururken kafasina tas dusup olen bi tanidigmiz da vardi" diye baslar sacmalamaya. yani neyse uzattim lafi ama isteyen bosanir isteyen bosanmaz. kimseye bir zarari yoksa bu kimseyi de ilgilendirmez. ama buraya yazip akil aliyorsa da ( diger konu sahibi hakkinda dedikleriniz icin mesela) herkes de istedigini soylemekte ozgurdur. cunku buraya yazarak onu kendi istemis ve kabul etmistir....
Ne güzel bir yüreğin ve ne kadar özel bir Yaran var senin... Bu da senin imtihaninmis.Allah yolunu da bahtinida açık etsin...
Ben size de üzüldüm ,hayat damarı cinsel dürtüsü ve organı olan biriyle evli olmak kötüdür
ne uyusturma, ne alkol, ne yag, ne terapı, hıc bı ıse yaramıyor...
bu gercekden kısıde hazır olunca oluyor
ya amaaan nasılsa olmuyor deyıp bosverıp zevkını cıkarmaya calısırken yanlıslıkla olcak
yada cıdden hazır hıssettıgınde
ben olsaydım bukadar yıl surmezdı ya da bunca yıl nasıl olmaz gıbı bı dusunce cok yanlıs bunu gercekden yasayan bılır
bırakın aparatı kucucuk fıtıl bıle yerlestıremıyorsunuz :)
İnsan isterse her şeyin üstesinden geliyor.
Ama eğer isterse...
Onları değiştirmek için çaba göstermeyişimiz, onu kabullenişimiz ve 'normal'leştirerek yaşama devam etmemiz anlamına gelir.
Siz de kocanız da sabırlı mı denir bilmiyorum ama, düşünemediğim türden insanlarsınız.
Ama eğer isterse...
Ama eğer isterse...
İnsanın eşinin, ona istediğini "verebildiği" kadar yanında kaldığını bilmesi,şartlar bir anlık değiştiğinde yanında değil karşısında olacağını bilmesi ve bunu normal görmesi sizin yaşadığınızdan çok daha kötü.
Demek ki neymis bazi seyleri yasamayan bilemezmis bazen maval okumak bol keseden sallayip kahveni icip dokturmek kolay buraya..insanin ne yasadigini ancak kendisi bilir ve ayni durumu yasayanlar bilir
Kimse hakkinda hic bisey bilmedigi hastalik veya konular hakkinda kimseyi incitmeye germeye hakki yok kimse daha cok uzulmek amacli acmiyor konuyu yorum yazarken usluba ne yazdigina dikkat edemiyorsan geri putonuna basip kimseyi yipratmamali normal insanlar..
Sen bile isteye o çocuklara sahip oldun ..
Arkasından kamburum ,prangam ,zevksizlik dersen yine aynı cevapları alırsın ..
Ben hastalığımla küçük kalpleri kırmıyorum ..
Sırf bana laf sokmak için gelip bu konu da sabah erken saatlerde kalkıp koşarak yorum yapman komik ..
Acıtacağını sanman daha da ..
Bizim insanların tipik özelliği, nereden vuracaklarını biliyorlar!!!! Sevmiyorum bu olayı, bu sitede bunu yapan çok kişi var. İnsanı nereden vuracaklarını iyi biliyorlar. Ayıp ama, bugün bana yarın sana diye bir şey var.Yok artık ya böyle bir konuda gelip laf sokarak insanlarından acısından yararlanan insanlarda mı var ya..şaka gibi..Allah kimsenin kalbini böylesine karartmasın.Ondan sonrada mutsuzluktan şikayet ediyorlar.Bu kalpl emutlu olunamaz zaten
Demek ki neymis bazi seyleri yasamayan bilemezmis bazen maval okumak bol keseden sallayip kahveni icip dokturmek kolay buraya..insanin ne yasadigini ancak kendisi bilir ve ayni durumu yasayanlar bilir
Kimse hakkinda hic bisey bilmedigi hastalik veya konular hakkinda kimseyi incitmeye germeye hakki yok kimse daha cok uzulmek amacli acmiyor konuyu yorum yazarken usluba ne yazdigina dikkat edemiyorsan geri putonuna basip kimseyi yipratmamali normal insanlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?