öyle kolay gidilmiyor ...

ben kendimi ifade edememistim ama siz cok guzel etmissiniz...ben biraz lafi uzatip karistirdim iyice ama demek istedimlerim tam da bunlardi...

yazdıklarınızı 3 kere okudum ,hala ne demek istediğinizi anlamadım ..
Ben burada yardım edin başlıklı bir konu açmadım ,ilk önce o konuda anlaşalım ..İçimde bir yerlerde beni nefes alamayacak kadar büyümüştü ,yazıp rahatlamak istedim ..
Ben eşime benden boşanmayacaksın demedim hiç ,kendisi boşanmak istemedi ..
İnsanlar evlenirken sizin kaba tabirinizle geberene kadar değil ama hastalıkta ,sağlıkta birlikte olacağına söz verir ,araya neler girer yıpratır,neler girer sözlerden vazgeçilir bilemem ..
Ben size de üzüldüm ,hayat damarı cinsel dürtüsü ve organı olan biriyle evli olmak kötüdür ..
Son olarak ben hasta olduğum için değil bende beklerdim ...
Herkes istediğini söylemekte özgürdür ama söylediklerinin bir mantığı olmalı ..
Sizin yazınızda bu eksik !!

Ben size de üzüldüm ,hayat damarı cinsel dürtüsü ve organı olan biriyle evli olmak kötüdür

İnsanın eşinin, ona istediğini "verebildiği" kadar yanında kaldığını bilmesi,şartlar bir anlık değiştiğinde yanında değil karşısında olacağını bilmesi ve bunu normal görmesi sizin yaşadığınızdan çok daha kötü.

Teşekkür ederim ,bende yıllar yılları kovalasın ,herkes evliliğin tadını çıkarırken ,kafamda hep bunlarla her gece uyuyayım istemezdim tabi ..
Ama neler yaşadığımı ancak senin gibi bunu yaşayanlar tahmin edebilir ...
9 yıl çooook uzun bir zaman ,bu öyle lanet bir şey ki zaman akıp geçiyor zaten ..
Ha bugün ,ha yarın ha öbür gün bir bakmışsın 9 yıl geçmiş ..
Ne güzel ki sen çabuk atlatmışsın mükafatında hemen gelen bebeğin olmuş .
Umarım bende bir gün bu şansa erişim yaşım 40 ı bulmadan ...
Sağol desteğin için ..

mesaj tekrarı

mesaj tekrarı

Düşünemediğiniz şeyler için yorum yapmanız ilginç olur ..
İnsan bilmediği bir şey hakkında yorum yapmamalı ,hele hele insanı daha çok çıkmaza sürükleyecek yorumlar asla ..

Demek ki neymis bazi seyleri yasamayan bilemezmis bazen maval okumak bol keseden sallayip kahveni icip dokturmek kolay buraya..insanin ne yasadigini ancak kendisi bilir ve ayni durumu yasayanlar bilir
Kimse hakkinda hic bisey bilmedigi hastalik veya konular hakkinda kimseyi incitmeye germeye hakki yok kimse daha cok uzulmek amacli acmiyor konuyu yorum yazarken usluba ne yazdigina dikkat edemiyorsan geri putonuna basip kimseyi yipratmamali normal insanlar..

evet aynen bu ,gün gelip elinde olamayan sebeplerden dolayı İSTEDİĞİNİ veremediği dönemde çekip gidecek olan birine eş olarak bakmak dediğiniz gibi kötü ..

Sen bile isteye o çocuklara sahip oldun ..
Arkasından kamburum ,prangam ,zevksizlik dersen yine aynı cevapları alırsın ..
Ben hastalığımla küçük kalpleri kırmıyorum ..
Sırf bana laf sokmak için gelip bu konu da sabah erken saatlerde kalkıp koşarak yorum yapman komik ..
Acıtacağını sanman daha da ..

İçini döküp, paylaşman çok güzel bir şey. Herkesin içinde yaşadığı sıkıntıları var. Kimi yansıtır, kimi yansıtmaz. Yazılarınızı ve yorumlarınızı az çok bilen bir insan için gerçekten şaşırdım. Yani şöyle şaşırdım, hiç bu şekilde kalbi kırık, sıkıntısı olan bir insan izlenimi vermediniz. Güçlü durmakta güzel bir şey. Sakın unutma herşey biz insanlar için. Belki bu hastalığı olmasa başka şeylerle imtihan edilecektin. Her zaman derim yaşadığın hayatı, çektiğin veya çektirdiğin acıları yargılamak kimsenin işi değil burada. Herkes önce dönüp kendisine bakacak, sonra karşısındakine laf söyleyecek. 9 yıl birikmişliği olan bir insan için gerçekten çok dik ve güçle durdun. İnsan isteyince herşeyi yapar ve sen bunu başarabilirsin. Yıllar geçsin, herşey yaşansın önemli değil. İnsanın 1 dk da dünyası değişebiliyor. Geçsin karşına eşin, çıksın hayatından önemli değil. Kendini asla bu konuda da ezik görme. Demek ki eşinde sana destek olamamış ki atlatamadın bu durumu. bu konuda eğer ki farklı bilgiler elde edebilirsem paylaşmak isterim seninle. Yazarım mesaj. Sıkma canını sakın. Kimse senden değerli değil. Belki senin için hayat yeni başlar ne belli. Her zaman dik duruşunu sergile, istediğin zamanda ağla. Ama kendini mutlu et. :)

Yok artık ya böyle bir konuda gelip laf sokarak insanlarından acısından yararlanan insanlarda mı var ya..şaka gibi..Allah kimsenin kalbini böylesine karartmasın.Ondan sonrada mutsuzluktan şikayet ediyorlar.Bu kalpl emutlu olunamaz zaten

Yasamayan bilmez ki canim cok zor cok
Ne diyecegimi bilemedim
Beterin beteri desem o da bende var sanirim
Keske ben senin yerinde olsaydim

Bizim insanların tipik özelliği, nereden vuracaklarını biliyorlar!!!! Sevmiyorum bu olayı, bu sitede bunu yapan çok kişi var. İnsanı nereden vuracaklarını iyi biliyorlar. Ayıp ama, bugün bana yarın sana diye bir şey var.

Çok üzüldüm konuna ..
Ben de eşinin bu rahatsızlığı yeterince sahiplenmediğini düşünenlerdenim ..
Evet terk etmemiş, ayrılmak istememiş ama biz olabilmeniz adına da çaba sarfetmemiş ..

Ayy canim bende iki yillik evliyim ayni dertten muzdariptim sürekli doktorlara gidiyorduk tedavi olmam icin ama sonuc yok en sonunda bir hastahanede doktor vardi yeni gelmis yabanci bir doktordu resmen beni asagiladi sen ne bicim kadinsin madem iliskiye karsiydin niye kocanla evlendin etrafta suriyeli dolu adam seni napacak bosayip gider daha neler neler sonra ben sinir küpü olarak ayrildim ordan eve geldik ve dedim bugun bu is bitecek zeytinyagila esime parmak denemesi yaptirdim once bir sonra iki sonra iliski evet gercekten olmustu o gun tam bir sene sonra yani ama hala acimalar devam etti tabi en son kk da mumdan aparat yapip denedim birinin yazisini okudum ve bende denedim ondan sonra dahada kolaylasti simdi tamamen oluo cok sukur tabi ben cok iyi konumda degilim hala aci duyuyorum cok olmasada ama iliski tam anlami ile oluyor cok sukur ama en buyuk destekcim esimdi cok sukur hic bu durumu yuzume vurmadi

Senin hastalığını biliyor muyduk?

Ne alaka şimdi, sen bu bel altı vuruşu kendine yakıştırmış olabilirsin ama yerine ben utandım.

Üzüldüm gerçekten
biz kadınlar aslında çoğu sıkıntımızı mutsuzluğumuzu üzüntülerimizi içimizde taşıyoruz
Belli etmiyoruz
Paylaşarak çok iyi yapmışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…