öyle kolay gidilmiyor ...

Senin hastalığını biliyor muyduk?

Ne alaka şimdi, sen bu bel altı vuruşu kendine yakıştırmış olabilirsin ama yerine ben utandım.
Ne utanacam her firsatta tedavi gordugumu hastaliklarimin ismini saglikli dusunemedigimi yazdim ona ragmen sahis benim anneligimi kopekle kiyasladi kul kinadigini yasamadan olmezmis kinayan her kimse beter olsun insallah ben tedavimi olup cocuklarimla ailemle mutlu olucam seninde allah kalbine gore versin
 
konu sahibi kk da çok acımasız ve kindar insanlar var.keşke bu konuyu açmasaydın.bak ayağına bağ olmaya başladı bile.

bir de insanlar niye ikinci üyelik alıp konu açıyor diye soranlar var,okuyun bu konun son iki üç sayfasını anlarsınız.
 

Ya kadıncağız bütün samimiyetiyle bütün duygularını hatta sırlarını ortaya dökerek konu açmış,kalkıp bundan gelip vurmaya çalışılması ne kadar iğrenç bir hareket? Üstelik bunu yapan üye 7/24 hayatından şikayet eden,kendini ordan burdan atmaktan bahseden bir üye..ben o üyeye çok üzülüp ,konularına yorum da yazıyordum artık aska üzülmüyorum.Bazı insanlar mutsuzluklarını dibine kadar hakediyor!
 

sana bir şey diyim mi her konunu okuduğumda senin adına çok üzülüp yorumlar yaptım-yaptık.hepimiz elimizden geldiğimizce yardımcı olma gayretine girdik.

ama senin kalbin cidden çok karanlıkmış ya.pes.sen hastalığını o msjlardan sonra yazdın herkes açısın konunu okusun.

sen neyi kınadın da başına geldi beter oldun peki?
 
Hayır sen sadece son konunda belirttin hastalığını..

Onun öncesinde kimse bilmiyordu.. Evinin, çocuğunun yükü ağır gelmiş anne imajı çiziyordun burda..
 
Pusuya yatmış bekliyor gibi. Çok komik. Böyle insanların kişilikleri tam olarak oturmamış. Kalplerinin karalarından başlarına hür türlü iş gelir. İnsanın kalbi temiz olacak arkadaşım. Çok yanlış, çok sinirlendim,.
 
Hayır sen sadece son konunda belirttin hastalığını..

Onun öncesinde kimse bilmiyordu.. Evinin, çocuğunun yükü ağır gelmiş anne imajı çiziyordun burda..

Ne hastalığı varmış ben kaçırdım? Hasetlik hastalığı mı?

Sürekli konu açıp 5624242 kere aynı şeylerden Şikayet edip,yorumlara cevap vermeyen ve hiçbirşeyin değişmesi için kılını kıpırdatmayan sadece şikayet eden üye değil mi bu?
 
Hayır sen sadece son konunda belirttin hastalığını..

Onun öncesinde kimse bilmiyordu.. Evinin, çocuğunun yükü ağır gelmiş anne imajı çiziyordun burda..

aynen öyle.son konunun da son sayfalarında söyledi üstelik,millet üstüne gelince böyle bir şeyden bahsetti ve ondan sonra kimse olumsuz bir yorum yapmadı.
 

Hayır yazmadın, sadece son konunda sıraladın beyin tümörü ve diger sıkıntıları,malum olacak değildi bize
 

Ben üzülüyordum o kişiye şimdi anlıyorum ki o kalple az bile çekiyor.Bir insan evladı şu konuyu okurken ,konu sahibinin acısını nasıl hissedemez?
 

Senden utanmanı bekleyen yok !!
Kediyle köpekle kıyaslayan ben değildim ..
Senin çok ciddi sorunların var ,inşallah mutlu olursun da beddua etmek ne ola ki ?
Polemiğe girerek seni değerli hissettirmeyeceğim ..
Kedi köpekten elbetteki farkın var ,onlar ağızlarında taşıyorlar doğurduklarını ,kambur görmek bir yana ..
Şuralarda bir buton olacaktı ...
 
aynen öyle.son konunun da son sayfalarında söyledi üstelik,millet üstüne gelince böyle bir şeyden bahsetti ve ondan sonra kimse olumsuz bir yorum yapmadı.

Mitoman da olabilir bilemeyiz.Herşeyden 7/24 şikayet eden üyenin açtığı 43434 konuda hastalığından bahsetmemiş olması çok saçma değil mi? Bence herkes üstüne geldiği ve dikkat çekmek istediği için uydurmuş..hasta olduğu kesin ama fiziksel değil
 
Ben üzülüyordum o kişiye şimdi anlıyorum ki o kalple az bile çekiyor.Bir insan evladı şu konuyu okurken ,konu sahibinin acısını nasıl hissedemez?
Ya ben aslında tek burada ki kişi için değil genelleme yapıyorum. Tek o değil ki böyle çok insan var açık arayan. Belki o da psikilojik açıdan çok iyi olmayabilir. Çünkü normal bir insan bu şekilde yazmaz. Başkasının mutsuzluğundan haz duymaz. Ya diyorum ya ben kimseyi yargılamak istemiyorum. En kötüsünü bile... Çokta yüklenmeye gerek yok.
 

Sen mutlu falan olamazsin kasma.. sirtinda kambur, ayaklarinda pranga olan cocuklarin var.. keske yurtdisinda yasiyor olsaydik sosyal hizmetler aninda alirdi o cocuklari.. sana zerre uzulmuyorum, kotu bir insansin.. rabbim cocuklarina acisin..
 

kuzum sana ya da başka birisine yeri geliyor geçmiş konularını hatırlatıyorlar ama bu ohh sana iyi oldu beter ol.sen bana bunu bunu demiştin baak ne oldu şeklinde değil.

ben böyle bi şeyi ilk defa gördüm.ayıp yani.
 

allah allah o kadar psikopat yani : )
 
hayır özelliklede google dan baktım kim yazmış kedi köüek daha iyi anne yorumunu diye, kendisi de bakarsa bir özür borçlu olduğunu düşünür belki
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…