- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
- Konu Sahibi witch hunt
-
Ne utanacam her firsatta tedavi gordugumu hastaliklarimin ismini saglikli dusunemedigimi yazdim ona ragmen sahis benim anneligimi kopekle kiyasladi kul kinadigini yasamadan olmezmis kinayan her kimse beter olsun insallah ben tedavimi olup cocuklarimla ailemle mutlu olucam seninde allah kalbine gore versinSenin hastalığını biliyor muyduk?
Ne alaka şimdi, sen bu bel altı vuruşu kendine yakıştırmış olabilirsin ama yerine ben utandım.
Bizim insanların tipik özelliği, nereden vuracaklarını biliyorlar!!!! Sevmiyorum bu olayı, bu sitede bunu yapan çok kişi var. İnsanı nereden vuracaklarını iyi biliyorlar. Ayıp ama, bugün bana yarın sana diye bir şey var.
Ne utanacam her firsatta tedavi gordugumu hastaliklarimin ismini saglikli dusunemedigimi yazdim ona ragmen sahis benim anneligimi kopekle kiyasladi kul kinadigini yasamadan olmezmis kinayan her kimse beter olsun insallah ben tedavimi olup cocuklarimla ailemle mutlu olucam seninde allah kalbine gore versin
Hayır sen sadece son konunda belirttin hastalığını..Ne utanacam her firsatta tedavi gordugumu hastaliklarimin ismini saglikli dusunemedigimi yazdim ona ragmen sahis benim anneligimi kopekle kiyasladi kul kinadigini yasamadan olmezmis kinayan her kimse beter olsun insallah ben tedavimi olup cocuklarimla ailemle mutlu olucam seninde allah kalbine gore versin
Pusuya yatmış bekliyor gibi. Çok komik. Böyle insanların kişilikleri tam olarak oturmamış. Kalplerinin karalarından başlarına hür türlü iş gelir. İnsanın kalbi temiz olacak arkadaşım. Çok yanlış, çok sinirlendim,.Ya kadıncağız bütün samimiyetiyle bütün duygularını hatta sırlarını ortaya dökerek konu açmış,kalkıp bundan gelip vurmaya çalışılması ne kadar iğrenç bir hareket? Üstelik bunu yapan üye 7/24 hayatından şikayet eden,kendini ordan burdan atmaktan bahseden bir üye..ben o üyeye çok üzülüp ,konularına yorum da yazıyordum artık aska üzülmüyorum.Bazı insanlar mutsuzluklarını dibine kadar hakediyor!
Hayır sen sadece son konunda belirttin hastalığını..
Onun öncesinde kimse bilmiyordu.. Evinin, çocuğunun yükü ağır gelmiş anne imajı çiziyordun burda..
Hayır sen sadece son konunda belirttin hastalığını..
Onun öncesinde kimse bilmiyordu.. Evinin, çocuğunun yükü ağır gelmiş anne imajı çiziyordun burda..
Ne utanacam her firsatta tedavi gordugumu hastaliklarimin ismini saglikli dusunemedigimi yazdim ona ragmen sahis benim anneligimi kopekle kiyasladi kul kinadigini yasamadan olmezmis kinayan her kimse beter olsun insallah ben tedavimi olup cocuklarimla ailemle mutlu olucam seninde allah kalbine gore versin
Pusuya yatmış bekliyor gibi. Çok komik. Böyle insanların kişilikleri tam olarak oturmamış. Kalplerinin karalarından başlarına hür türlü iş gelir. İnsanın kalbi temiz olacak arkadaşım. Çok yanlış, çok sinirlendim,.
aynen öyle.son konunun da son sayfalarında söyledi üstelik,millet üstüne gelince böyle bir şeyden bahsetti ve ondan sonra kimse olumsuz bir yorum yapmadı.
Ya ben aslında tek burada ki kişi için değil genelleme yapıyorum. Tek o değil ki böyle çok insan var açık arayan. Belki o da psikilojik açıdan çok iyi olmayabilir. Çünkü normal bir insan bu şekilde yazmaz. Başkasının mutsuzluğundan haz duymaz. Ya diyorum ya ben kimseyi yargılamak istemiyorum. En kötüsünü bile... Çokta yüklenmeye gerek yok.Ben üzülüyordum o kişiye şimdi anlıyorum ki o kalple az bile çekiyor.Bir insan evladı şu konuyu okurken ,konu sahibinin acısını nasıl hissedemez?
Ya ben aslında tek burada ki kişi için değil genelleme yapıyorum. Tek o değil ki böyle çok insan var açık arayan. Belki o da psikilojik açıdan çok iyi olmayabilir. Çünkü normal bir insan bu şekilde yazmaz. Başkasının mutsuzluğundan haz duymaz. Ya diyorum ya ben kimseyi yargılamak istemiyorum. En kötüsünü bile... Çokta yüklenmeye gerek yok.
kızlar lütfen cankuşlarınannesi isimli üyeye dikkat edin ve açtığı konulara maazallah olumsuz bir yorum yapmayın.kendisinin gözünü hırs ve kin bürüdüğü için sizin açtığınız konuya gelip ohh iyi olmuş biçiminde kusabiliyor.
allah allah o kadar psikopat yani : )
allah allah o kadar psikopat yani : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?