öyle kolay gidilmiyor ...

Tuhaf değil vajinismus tamamen psikolojik bir durum.Eşinizle olan sorunlarınızın cinsel hayatınıza yansıması kadar doğal birşey yok..erkeklerde de iktirdarsızlık olarak kendini gösteriyor

Arkadaşın yaşadıklarının aynısını yasadim ve hala da yaşıyorum ilaçlar kremler aparatlar tedaviler kendi kendime yenmeye çalıştım ama maalesef başaramadım böyle yaşamaya alıştım 5.5 yıllık evliyim çocuk özlemi ağır basınca tüp bebekle ikiz bebeklerim oldu.

Eski konularınıza göz attım bi süre önce boşandık diye konu açmışsın tekrar mı barıştınız ?
Vajinismus konusuna gelince bence aranızda aşk yok .
Eğer çok sevsen , güvensen 9 yıl sürmezdi belki bi kaç denemede korkardın sonra olurdu .
Boşanmaya niyetin yoksa kendini rahat bırak ve izin ver .
Bunu yaşayan her kadın hiç acımıyor abartı diyor .
Yaşamadım bilmiyorum ama ben olsam sanırım artık ne olacaksa olsun derdim ağlasamda zırlasamda girmesine izin verirdim
Zor bi durum ..

9 yıl bu sorunla nasıl yaşar insan... Artık daha fazla erteleme ve çözüm ara bir doktor vardı instagramda ebru zülfikaroğlu, iletişime geç istersen. Vajinusmus terapisti ve jinekolog bir kadındı hatırladığıma göre. Bence sen üzerine düşsen bu sorunu yenerdin ama bunu gercekten isteyememişsin sanki. Eşinden bi çeşit intikam alma yöntemine dönüştürmüşsün gibi. Umarım mutlu bir beraberlikle tüm sıkıntın kaybolur gider

şimdi konuda araya girmiş gibi oldum ama tüp bebeğim var

o süreci biliyorum

hani o süreçle uğraşmayı göze alıp da ilişkiye dair sorunu çözememek nasıl oluyor

psikolojik destek kısmında mı sıkıntı var

kusura bakmayın anlayamadığımız için belki salakça oluyor sorular ama tüp bebek zorlu bir süreç çünkü ona zorunda olanlar bile zorluklarla başlıyor

Ben de böyle düşünüyordum şahsen ama uzman görüşünün de bu yönde olduğunu bilmiyordum.

Aklınıza gelebilecek tedavi ile ilgili tüm süreçlerden geçtim ama tek başıma maalesef eşim bu konuda Dr a dahi benimle gelmedi tek başıma çok uğraştım ama başaramadım yardimci olacak yada tavsiyesi olan olursa dinlerim

yazdım yazdım sildim

eşinize bir şey demek istemedim ama neden gelmiyor yani

tüp bebek yaparken gelmiş, kaba örneği vermiş

onunda mı ilişkiye girmeye dair korkuları var, hani sizdeki sorun çözülürse onun düzeni mi bozulacak neden istemiyor acaba

Nasıl rahatlamışsındır şimdi.
İçini dökerek
İnşallah bu rahatsızlığının bi cözümünüde bulabilirsiniz

Bencede hersey ust uste gelmis esinin bu sekildeyaklasmasi tuz biber katmis olabilir olaya

Bence 9 yil bu adamla oldugu icin olmamis. Anlayisli birine asik olursan yaparsin

Tuhaf değil vajinismus tamamen psikolojik bir durum.Eşinizle olan sorunlarınızın cinsel hayatınıza yansıması kadar doğal birşey yok..erkeklerde de iktirdarsızlık olarak kendini gösteriyor

Ben de böyle düşünüyordum şahsen ama uzman görüşünün de bu yönde olduğunu bilmiyordum.

tek tek alıntılayamadım üzgünüm ,gerçekten kafamı toparlayamıyorum ama bir şey daha paylaşacağım ...
bundan 5 yıl kadar önce bir arkadaşım witch senle bir şey paylaşıcam dedi,eşim küçükken yani 5-6 yaşlarında iken ,biri tarafından alıkoyulmuş ,arkadaşımın anlattığı böyle bir şeydi ..
Herkes seferber olmuş ,karşı komşuları mıymış ,oralarda bir kiracı mıymış bilmiyorum neredeyse 25-26 sene önce belki daha da fazla ..
Sonra bulunmuş kaç saat ,kaç gün ,kaç kişi bilgim yok ..
Eşime bunu sordum ,sinirlendi,bağırdı,çağırdı ,işte bunu söyleyeni geberticem gibi bir şeyler söyledi ..
Ama sadece bir kaç saat arkadaşıyla beraber o adam tarafından tutulduğunu ,hiçbir şey olmadığını söyledi ..
Eşimin cinsel yöndeki sorunları aklıma geldi ,ama taciz midir,tecavüz müdür,sonradan eğilimi olmuş mudur ya da cinsellikten soğumuş mudur bilmiyorum ..
Kv tarafına sordum tabiiki tatminkar bir cevap alamadım ..
Annemlere söyledim ,öyle çok afaki karşılamadılar ..
Ama sağlıklı,normal her şeyi yerli yerinde olan bir adamın 9 yıl sabredebileceğine inanmıyorum ..
Kafamdaki şüpheler böyle böyle çoğaldı ..
Şimdi hiçbir şeye sağlıklı yaklaşamamam bundan olabilir ..

aslında olay yavaş yavaş ortaya çıkıyor gibi

adam kendi de uzak duruyor sanki

burası BDV +18 e gitmesin konun

yani ilişki yok da

birlikte olmak sadece ilişki anı ile sınırlı değildir ki

hiç ilişki olmadan da iki taraf da doyuma ulaşır

bunlar da mı yoktu

kusura bakma çok ileri gitti isem cevaplaman tabii ki gerekmiyor

hayır 18 gitmemeli ,ordan devam edemem çünkü pro değilim ..
onlar vardı ,ama tabii sonuca ulaşılmayacak diye sanırım çok yaklaşmıyodu ,tabii ki bunların cevabı burada değil ama bu da geldi aklıma onu suçlamak için değil sorunun çözümü ne ola ki diye düşünüyorum ..
Yani biseksüel ya da gay olabilir demiyorum acaba onunda mı sorunları vardı ?

ciddi ciddi 9 yiliniz heba olmus.. inanin bu sorununuz esinizden kaynakli..ama artik psikolojiniz öyle bir hale gelmistir ki gözünüzde büyümüsdür ve cözümü kolay olan birsey sizin icin zor gözüküyordur vs.. kendinizi suclamayin diyecegim ama esinizin sizi aldatmasina bile hak vermissiniz.. bir uzmanla görüsseniz iyi olur

yok yanlış anlama

gitmesin zaten, bence oraya değil buraya göre bir konu

yazdıklarıma dikkat edeyim de gitmesin demek istedim ben de

yok yanlış anlama

gitmesin zaten, bence oraya değil buraya göre bir konu

yazdıklarıma dikkat edeyim de gitmesin demek istedim ben de

yok yanlış anlamadım ..Burada güzel fikirler çıkıyor ,yıllarca içimde kaldı ,kendim sordum ,kendim cevapladım ..O yüzden birilerinin yardımına ihtiyacım var sanırım ..Sağolun .

Ya sorunlari vardir da o yuzden bu konuda yalniz bırakıp caba sarfetmemistir ya da tamamen bu konuda kaba ve anlayissiz oldugundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…