- 29 Temmuz 2015
- 1.652
- 1.890
- 53
- 44
- Konu Sahibi witch hunt
-
Bende de bi ara vajinismus hastalığı vardı çok tuhaftı şaka gibi eşimle en az 3 aylık cinsel ilişkimiz olduktan sonra kendi kendime nasıl basardiysam vajinusmus oldum ilişkiye giremedim bi türlü. Sonra yine kendi kendime yendim bunu normale döndüm. Bence kafada bitiyor ilişkiye girebilmek kendimi çok korkuttum vaji oldum. sonra kafamda korkumu yendim 5 aylik vaji hastalığim bitti. Tuhaf ama başıma geldi bu
Arkadaşın yaşadıklarının aynısını yasadim ve hala da yaşıyorum ilaçlar kremler aparatlar tedaviler kendi kendime yenmeye çalıştım ama maalesef başaramadım böyle yaşamaya alıştım 5.5 yıllık evliyim çocuk özlemi ağır basınca tüp bebekle ikiz bebeklerim oldu.
Ben de böyle düşünüyordum şahsen ama uzman görüşünün de bu yönde olduğunu bilmiyordum.bir an aynı kişi sandım, kendisi çok yakınım...
evet zaten sonradan görüştüğü çok ünlü ve bu konularda uzman olan psikiatrist, vajinismusu yenemeyen kadınların %90 ı eş kaynaklı olarak başarısız olurlar demişti.
Aklınıza gelebilecek tedavi ile ilgili tüm süreçlerden geçtim ama tek başıma maalesef eşim bu konuda Dr a dahi benimle gelmedi tek başıma çok uğraştım ama başaramadım yardimci olacak yada tavsiyesi olan olursa dinlerim
Oha yaa cok afedersin de bu adamla vaji olmasinda ne yapsin insan bu kadar basit mi yaa cok kizdim kocanin bu lafina acaba neden bu kadar on yargilisin kendi organına bile bakmaya bende cok korkuyordum aman carptim aman yikarken elim degdi aman acaba bisey oldu mu nasil bir korku varsa uzerimizde ama şöyle düşün sende dunyadaki butun kadinlarla ayni organ var kocandada oyle bu is milyon yildir bu şekilde yapiliyor HZ. Adem ve Havvadan anamizdan beri insanlar boyle cogaliyor sende yapabilirsin yavas yavas alistir kendini bu fikre basindan gecen arkadaslarin dedigi gibi denemeler yap once kendini tani sonra olacak ben eminim ve sende bir anne olacaksin arkadaşlarin gibi kocan için degil once kendin icin ama karsi tarafinda anlayışlı nazik olmasi lazim
aslında ana sorun orda bence.. tamam ilk gece ve devamında korku vs yaşayarak bilinçaltı istemsiz kasılma olabilir ama anladığım kadarıyla eşi sadece kendini rahatlatmak adına yaklaşmış.. ve bu konu sahibinde çok daha fazla yaralar açmış.. vajinusmus olmayan kadın bile sex den soğur..
Nasıl rahatlamışsındır şimdi.
İçini dökerek
İnşallah bu rahatsızlığının bi cözümünüde bulabilirsiniz
Bencede hersey ust uste gelmis esinin bu sekildeyaklasmasi tuz biber katmis olabilir olaya
Bence gerçekten aşık olduğunuz zaman kalbinizin lağını buldugunuz zaman hafif bir yardımla bir anda olup bitecek..
Kalbinize dokunan ve sizi gerçekten anlayan bir eş olmamıs yanınızda...
9 yıl bana bunu düşündürüyor...
Hormon olarak hazır olmamanızın nedeni gerçekten kalbinizin yeteri derecede atmayışı yoksa korkular sadece bir tül perde...
Her kadın bir gün buna hazır olur.
Kendinizi eksik hissetmeyin bana kalırsa kendiniz bile inanmıyor dahi olsanız siz bir Kadınsınız ve bence Özel bir Kadın.
Asla cocuğun olmayacak böyle giderse.
Bir kere izin ver ..ister kas ister ağla ama olacak diye diret.Ölüm yok sonunda ,bişey olsa hemen hastaneye gidersin .Kaldı ki öyle bi durumda olmayacak.
Ne olursa olsun bu iş olacak diyeceksin.
O kadar mı güçsüzsün.Tek başına neleri yaptın düşün.ne olabilir ki .acısın varsın.ne kadar acıyabilir ki.kimse acıdan kıvrandım diyemez.
Bende de bi ara vajinismus hastalığı vardı çok tuhaftı şaka gibi eşimle en az 3 aylık cinsel ilişkimiz olduktan sonra kendi kendime nasıl basardiysam vajinusmus oldum ilişkiye giremedim bi türlü. Sonra yine kendi kendime yendim bunu normale döndüm. Bence kafada bitiyor ilişkiye girebilmek kendimi çok korkuttum vaji oldum. sonra kafamda korkumu yendim 5 aylik vaji hastalığim bitti. Tuhaf ama başıma geldi bu
bir an aynı kişi sandım, kendisi çok yakınım...
evet zaten sonradan görüştüğü çok ünlü ve bu konularda uzman olan psikiatrist, vajinismusu yenemeyen kadınların %90 ı eş kaynaklı olarak başarısız olurlar demişti.
Ben burdaki birçok görüşe katılmıyorum.
hiçbir sağlıklı insan (helede uçkuruna düşkün erkek cinsi) 9 yıl ilişki yaşamamayı normal karşılayamaz.Hiç normal değil çünkü..Ama bana kalırsa bunun 9 yıl sürmesinin sebebi de yine o erkeğin yanlış tutumları,eğer konu sahibi düzgün,anlayışlı bir adama denk gelseydi bu kadar uzamazdı..tek çaresi düzenli terapi..
Ha birde aldatmak nedir ya? Yapamıyorsan boşanıcaksın sonra gidip kiminle ne yapıyorsan yapacaksın..Dolayısıyla haklı olarak aldatıldığını düşünmüyorum konu sahibi..
Bence 9 yil bu adamla oldugu icin olmamis. Anlayisli birine asik olursan yaparsin
Tuhaf değil vajinismus tamamen psikolojik bir durum.Eşinizle olan sorunlarınızın cinsel hayatınıza yansıması kadar doğal birşey yok..erkeklerde de iktirdarsızlık olarak kendini gösteriyor
Arkadaşın yaşadıklarının aynısını yasadim ve hala da yaşıyorum ilaçlar kremler aparatlar tedaviler kendi kendime yenmeye çalıştım ama maalesef başaramadım böyle yaşamaya alıştım 5.5 yıllık evliyim çocuk özlemi ağır basınca tüp bebekle ikiz bebeklerim oldu.
Eski konularınıza göz attım bi süre önce boşandık diye konu açmışsın tekrar mı barıştınız ?
Vajinismus konusuna gelince bence aranızda aşk yok .
Eğer çok sevsen , güvensen 9 yıl sürmezdi belki bi kaç denemede korkardın sonra olurdu .
Boşanmaya niyetin yoksa kendini rahat bırak ve izin ver .
Bunu yaşayan her kadın hiç acımıyor abartı diyor .
Yaşamadım bilmiyorum ama ben olsam sanırım artık ne olacaksa olsun derdim ağlasamda zırlasamda girmesine izin verirdim
Zor bi durum ..
9 yıl bu sorunla nasıl yaşar insan... Artık daha fazla erteleme ve çözüm ara bir doktor vardı instagramda ebru zülfikaroğlu, iletişime geç istersen. Vajinusmus terapisti ve jinekolog bir kadındı hatırladığıma göre. Bence sen üzerine düşsen bu sorunu yenerdin ama bunu gercekten isteyememişsin sanki. Eşinden bi çeşit intikam alma yöntemine dönüştürmüşsün gibi. Umarım mutlu bir beraberlikle tüm sıkıntın kaybolur gider
şimdi konuda araya girmiş gibi oldum ama tüp bebeğim var
o süreci biliyorum
hani o süreçle uğraşmayı göze alıp da ilişkiye dair sorunu çözememek nasıl oluyor
psikolojik destek kısmında mı sıkıntı var
kusura bakmayın anlayamadığımız için belki salakça oluyor sorular ama tüp bebek zorlu bir süreç çünkü ona zorunda olanlar bile zorluklarla başlıyor
Ben de böyle düşünüyordum şahsen ama uzman görüşünün de bu yönde olduğunu bilmiyordum.
aslında olay yavaş yavaş ortaya çıkıyor gibi
adam kendi de uzak duruyor sanki
burası BDV +18 e gitmesin konun
yani ilişki yok da
birlikte olmak sadece ilişki anı ile sınırlı değildir ki
hiç ilişki olmadan da iki taraf da doyuma ulaşır
bunlar da mı yoktu
kusura bakma çok ileri gitti isem cevaplaman tabii ki gerekmiyor
hayır 18 gitmemeli ,ordan devam edemem çünkü pro değilim ..
onlar vardı ,ama tabii sonuca ulaşılmayacak diye sanırım çok yaklaşmıyodu ,tabii ki bunların cevabı burada değil ama bu da geldi aklıma onu suçlamak için değil sorunun çözümü ne ola ki diye düşünüyorum ..
Yani biseksüel ya da gay olabilir demiyorum acaba onunda mı sorunları vardı ?
yok yanlış anlama
gitmesin zaten, bence oraya değil buraya göre bir konu
yazdıklarıma dikkat edeyim de gitmesin demek istedim ben de
hayır 18 gitmemeli ,ordan devam edemem çünkü pro değilim ..
onlar vardı ,ama tabii sonuca ulaşılmayacak diye sanırım çok yaklaşmıyodu ,tabii ki bunların cevabı burada değil ama bu da geldi aklıma onu suçlamak için değil sorunun çözümü ne ola ki diye düşünüyorum ..
Yani biseksüel ya da gay olabilir demiyorum acaba onunda mı sorunları vardı ?
Senin konunu takipteyim çünkü yasananlar hemen hemen aynı belki bende bu sorununa çözüm bulabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?