- 8 Şubat 2015
- 1.642
- 5.830
- 358
- Konu Sahibi witch hunt
-
Şimdi düşününce cahildim aslında bu konularda. 20li yaşlarıma kadar hiç korunmadım, iyi hamile kalmamışım diyorum o yaşlarda. Üniversitenin son yollarında filan hap kullanmaya başladım ancak o zaman akıllanmışım demek ki..Şimdiki nesil çok bilinçli, ortaokul lise öğrencilerinin %80'i doğum kontrol hapı kullanıyor, internet sayesinde bilgililer her konuda.
Neyse yaaaa konuyu dağıtmayalım...
O nasıl bi doktordur öyle yaa... Onları demek için mi para alıyor bu insanlar. Allah YARDIMCINIZ olsun valla çok zor.Damdan düşenin halinden, yine damdan düşen anlar, bu bir hastalık mı, değil mi işin o boyutun da değilim. 2 yıldır bende bu durumla mücadele ediyorum. Hiç bir kadın bu durumu bile, isteye yaşamaz. O kadar yıpratıcı bir süreç ki, konu sahibi yazdıkça, benim içim titredi.
En son gittiğim Dr, evlenirken şeker yedirmeyeceklerini biliyordun dimi diye ukala ukala konuşunca, o gün anladım ki, bizim doktorumuz yine biziz. Bende aparat, parmak, vs. şeylerle deneme yapamıyorum, eşimle beraber ufak adımlarla, sabırla ilerlemeye çalışıyoruz. Ben bunu asla yenemem derken, şimdi neden yenemeyecekmişim diyorum.
Konu sahibi arkadaşım, ben inanıyorum ki, doğru bir insanla beraber olduğun da, bu durumu yeneceksin. Ben tam anlamıyla yenemesem de, bir gün onu da başaracağımı kendime aşılıyorum. Sende asla diye sınır koyma kendine. Umarım bir gün bu konunu okuduğun da, o gün bu durumu yenmiş ve mutlulukla gülümseyerek anımsarsın.
anlam yüklemek değilde toplumumuzda kadınlara cinsellik öcüymüş gibi anlatılınca sonuç bu oluyor sanırım..hepimiz duymuşuzdur ilk gece hikayelerini..hastaneye kaldırılmalar..yok efendim ölmeler bayılmalar..Acaba sebebi kadınların cinsel ilişkiye çok fazla anlam yüklemeleri falan mı?
Genelde çocukken taciz edilen yada insanların ilişkiyi tü kaka diye nitelendirdiği sakın yapmayın etmeyin diye baskı altında büyüyen insanlarda oluyor benim şimdiye kadar gördüğüm bu.Bu rahatsızlığın tam olarak ne ile alakası var? Yani bu rahatsızlığı yaşayan kadınlar daha önce hiç mastürbasyon yapmışlar mı mesela? Cinselliğe karşı bakış açıları falan nedir? En çok bunu merak ediyorum. İnsan arzuladığı kişiyle neden ilişkiye giremez? Tam olarak sebebi ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?