- 24 Mayıs 2010
- 7.753
- 9.874
- 448
- Konu Sahibi witch hunt
-
Ben şimdi ne yazayım bilemedim. Nickine asinaligim var.
9 yıl diyorsun. Onca yıl bir evin içinde arkadaş gibi yaşamak çok zor olmalı. Ancak mutlaka bunu aşmanın bir yolu vardır, kk da ki vajinismus topiklerine baksan faydali olur mu?
Eşin ve evliliğin hakkında konuşmak istemiyorum diğer konuda zaten yeterince yazıp çizdim.
Bir kaç kez psikoloğa da gittim ,ama bu lanet rahatsızlık maalesef insanın kendi beyninde bitiyor ..Hiç biri bu sorunu çözmeye yardımcı olamadı ..
Cem Keçe'nin bir kitabı var okudun mu?
Ayrıca Ankara'da yaşıyorsan terapi merkezi de var.
belki bilinç altında başka birinin yaşadığı bi olay sizi etkilemiştir. sarhoş olup denediniz mi biraz saçma gelebilir kusura bakmayınHayır her kadın gibi tacize uğramışlığım var ama tecavüz ,ağır taciz ,sıkıştırılma ,korkutulma gibi bir durum yok ..
Psikoterapi de senin kilitlenmene sebep olan şeyi bulabilirsin.
Cidden çok üzüldüm. Eşin için değil senin için üzüldüm. Keşke bir çözümü olabilse.En kolay yönü arkadaşlık aslında ...Etrafa karşı karı koca ,evin içinde arkadaş ,uzaklaşan eş ,ağlayarak uyuyan ben ...
belki bilinç altında başka birinin yaşadığı bi olay sizi etkilemiştir. sarhoş olup denediniz mi biraz saçma gelebilir kusura bakmayın
Cidden çok üzüldüm. Eşin için değil senin için üzüldüm. Keşke bir çözümü olabilse.
bir türlü söyleyemedim ...Haklı olarak defalarca aldatıldım ..
Hayır ,ne anlatıyor ?
haklı olarak değil ama
bunu yeneceksen sana destek bir kişi olmalı
kendi kendine ilişkiye girecek halin yok ya
eşin gerektiği gibi yanında olamamış demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?