öyle kolay gidilmiyor ...

En kolay yönü arkadaşlık aslında ...Etrafa karşı karı koca ,evin içinde arkadaş ,uzaklaşan eş ,ağlayarak uyuyan ben ...

belki bilinç altında başka birinin yaşadığı bi olay sizi etkilemiştir. sarhoş olup denediniz mi biraz saçma gelebilir kusura bakmayın

denedim ,içmediğim kadar alkol aldım ,küfelik bile olabilirim ama yine olmadı ...

Size aşinayım Çin'de yaşadığınız ile ilgili bir konunuz vardı yanlış hatırlamıyorsam,orada çokça konuşulmuştu,eşini bırakıp nasıl gittin muhabbeti dönmüştü,tabiki kimse bilmiyordu durumunuzu. Belkide kaçıştı sizin ićin orada yaşamak,konuyu okuyunca ilk hissim bu oldu.
Genel anlamda haklısınız kimse bilemez dört duvar arasında neler yaşanıyor ama anlatılandan anladığımız kadariyla yorum yapıyoruz bizde. Kimin aklına gelir ki vajinismus hićbir sorun yokmuşçasına es geçilirken konu açan kişi tarafından, aklıma gelse dahi şahsen soramam kimseye cinsel hayatını. Buda böyle tuhaf bir durum yani,sorulacak,akla getirilecek,tahmin edilebilecek birşey değil.

Hiçbir kadın ne olursa olsun aldatilmayi haketmez. . Kendi rahatsızlığınızi Eşinizin ahlaksizca yaptığı şeyle bir tutmayin. . Haklıydı aldattı nedir yani ? Evet vaji zor ama eşi vaji olan her adamda aldatmaya mecbur değil. Mecbur kilmayin lütfen. .

haklı olarak değil ama

bunu yeneceksen sana destek bir kişi olmalı

kendi kendine ilişkiye girecek halin yok ya

eşin gerektiği gibi yanında olamamış demek ki

sanırım o da bilinçsiz bu konuda ..Kasma kendini deyince kasılmadığını düşünüyor ...

aslında yenenler doktor önerse daha sağlıklı olur

bursa sayfa sayfa reklamı çıkıyoe Bursa Çiğdem Tezcan diye

muayenehanesinini önü de kalabalık

ama anladığım kadarı ile sizin egzersiz vs öncesi o organa ilişkin algınız hakkında uzun bir konuşmaya ihtiyacınız olabilir

dokunamamak vs zor olsa gerek

ben anlamaya çalışıyorum, hani lens al derler de ben gözüme bir şey sokamam deriz ya ona benzer bir duygu

hep derler canım herkes kullanıyor diye

herkes yapıyor ama ben yapamıyorum deriz

benzetme hoş olmamış olabilir, seni kırmak vs gibi bir düşüncem yok

umarım hayatın seni hak eden birileri ile mutlu geçer

Ama birde her kadının rahmide farklı belki ondandır

Kas gevşetici vs denemediniz mi hiç.şu an halen evli misiniz.sanki artık eşinin de aldatları vs yüzünden tedaviden vazgeçmiş gibisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…