öyle kolay gidilmiyor ...

yok bende diyorum işte o aparat benim gözüme sokmamla aynı bunu nasıl beceremiyorsam onu da yapamıyorum ..
Bu sorunu halletmeden ,kimsenin benimle mutlu olabileceğini sanmıyorum ...

Kas gevşetici vs denemediniz mi hiç.şu an halen evli misiniz.sanki artık eşinin de aldatları vs yüzünden tedaviden vazgeçmiş gibisiniz

kas gevşeltici ,o bölgeyi uyuşturan krem ,z.yağı,alkol ve daha bir sürü şey denedim ..

Overcome vaginusmus , 100% e yakin basari ile sonuc aliyor ve doktorlarin da hastalari icin kullanmis oldugu bir kitap-settir.Ben de ayni problemden muzdariptim bir zamanlar.Simdi bebisim var.Yazınızdan çok etkilendim.Uzanarak bakıyordum ve ayağa kalktım diyim.Özellikle gözünüze sokma örneği benimle aynı kafa.Ben de 4 buçuk sene bu problemin içindeydim.Sonra aşırı bebek isteği geldi bana ve bu seti aldım.Kendim çözeceğim bunu dedim inat ettim. kisa surede sonuc aldim.Kitabi bitirmeden problemi bitirdim :) Bu kadar kolay olacağını hiç ummazdım.ingilizce biliyor musun?Kitabın Türkçesi olup olmadigini bilmiyorum ancak mutlaka olmali veTR den nereden temin edilecegi konusunda da fikrim yok acikcasi.

Yaşamadım ama arkadaşım yaşadı. Çok zor. O yüzden seni anlayabiliyorum. Bu arada 'mauel mi takılsın' diyenleri insan yerine koyup dinleme bile bence. Yani Allah göstermesin eşlerimizin başına bir şey gelse biz kadınlar hemen boşuyor ya da 'manuel' takılmamak için onla bunla mı düşüp kalkıyoruz. Evliliğe adım atarken iyi günde, kötü günde diye atıyoruz adımımızı. Vajinismus da bir hastalık nihayetinde ve evet uğraştırmasına rağmen çözümü var. Aslında bizim gibi kapalı toplumlarda, cinselliğin büyük günah ve ayıp olarak görüldüğü, kadınların cinsellik konusunda fazlasıyla baskılandığı toplumlarda vajinismus oranı çok yüksek ne yazık ki. Her birimiz, en rahat ailelerde yetişenlerimiz bile bırak aileyle cinsellik konuşmayı, merak ettiklerini sormayı, tv'de öpüşme sahnesi çıksa başka kanala geçilen ya da mutfağa kaçılan evlerde yetiştirildik. Bununla savaşmanın tek yolu çocuklarımızı cinsellik konusunda rahat yetiştirmek. Rahat yetiştirmek derken yanlış anlaşılmasın. Çocukların sorduğu sorulara rahat cevap vermek. Çocuk soru sorduğu zaman ya da cinsel organına dokunduğu zaman ayıp, kaka, günah, cız, Allah yakar gibi cümleler kurmamak en azından.... Umarım sen kısa zamanda kendine gelirsin. Umarım yaran bir gün kapanır. Ne diyeyim başka. Allah yardımcın olsun.

Haklı olarak aldatildim...cümlenin
katılmıyorum.
Çünkü kimse aldatilmayi haketmez.
Bu bi hastaliksa ya bunun ustesinden bitlikte geleceksinizdir yada saygisizliga mahal vermeden olmadigini kabul edeceksinizdir....
eşiniz bu konuda size hiç yardimci olmamış gibi geldi bana ...
çok yıpranmış, cok yorulmussunuz.
tek başına cozulecek bir sorunda değil sanırım.inanılmaz bir bilgim yok burda okuduklarimdan yola çıkarak yorum yapıyorum.
dilerim turkiyeye dönünce istanbul,ankara gibi büyük bir sehire gidip yardım alma şansınız olur.

teşekkür ederim ,arkadaşın çözdü mü bu sorunu ?

Çok üzüldüm canım ama bu yenilmeyecek bir şey değil. O kitapları oku ama bence. Yurtdışında'mı yaşıyorsun hala orada var mı bilmiyorum ?

Ben de bıraktığınız hissiyatı söyleyeceğim.

Burası küçük yer, tr de zor.. Vs demişsiniz sanki yeterince çaba gösterilmemiş ama burda sizi eşinizi suçlarım . Şahsen benim böyle bir durumum olsa 23678996 tane kitap okurum ve eşimden de beklerim öncelikli olarak. Ancak siz popüler isimlere dahi yabancısınız..

Bilimsel bir yorum değil benimki ama kişisel kanaatim bu kadınları adamlar vajinusmus yapıyor. Ya da adamlar üstesinden gelemiyor ..

Yapısal ya da ağır travmatik bir durum yoksa 1-2 sene neyse de birbirini deli gibi seven bir çift bunu Nasıl yapamaz? Bir erkek buna Nasıl hazırlayamaz eşini? Kasma demekle olur mu? Siz gözüme sokmak gibi algılıyorsunuz bunu ...

İhanet gibi yollara başvuracağına sizi ilgiye sevgiye boğacaktı .. Vajili kadınlar aslında müthiş duygu ve tutku kadınları, mükemmeliyetçilikten olmuyor, siz herşeyi 4*4lük beklerken Ada'm bir de aldatmış.. Şu saatten sonra daha da zorlaşmış işiniz.

Bir de son birşey olumsuz etkilemek gibi olacak ama vajili bir arkadasım 4 sene sonunda boşandı . Sonra flört döneminde baska bir Ada'mla yaşadı bunu.. Sonra evlendiler..

teşekkür ederim ,arkadaşın çözdü mü bu sorunu ?
Evet çözdü.Ama haftada üç dört gününü bu işe ayırdı. Ankara'dayız biz. Burada bir tedavi merkezine gitti. Sonuç alamadı. Kitap setleri aldı, sonuç alamadı. Ama bıkmadan usanmadan denedi. Eşi de gayet anlayışlı çıktı onun şansına. Sanırım en çok da bu etkiliyor kadınları. Yani eşin bu soruna karşı takındığı tavır. Anlayışlı olmak demek bence dokuz sene boyunca vajinismus olan bir kadınla evli kalmak değil. Evli kaldığı süre boyunca kadın olmanın sadece cinsel birliktelik yaşamak olmadığını o kadına hissettirebilmek. Umarım sen de çözersin sorununu.

Ben buna katılmıyorum. Diger konuda da soyledim.
Vajnusmusu kadin tek basina yaşamıyor.
Kadinla birlikte erkeginde psikolojisi bozuluyor ve bi yerde yipranmalar başlıyor.
Bu ikisinin ortak problemine dönüşüyor.
Sevdigin kadin, sevdiğin adam. Ama butunlesemiyorsun.
Erkek sonunda pes edip ayrilmak istese kadin acisindan cok daha büyük bir yikim olacak.
Erkek ne gidebiliyor nede kalabiliyor.
Arada kalmislik söz konusu.
Bu durum dada dışarıya egilim başlıyor.
Ki cinsellik yasayan adamlar da bunu yaşadıkları halde egilim varken,
Hic yasayamayanin buna yonelmesi sasirtmiyor beni.

2367894 kitap okumadığımı nasıl anladınız ? Ya da kaç tane terapiye gittiğimi ? bir sürü şeyle uğraştığımı ...
Diyorum ki ben olsaydımlı cümleler yazmayın ,siz olsaydınız da bu kadar kolay atlatılacak bir şey değil bu ..
Çözümü olduğunu ben de biliyorum ama yıllarca çözümsüz olanları da var ..
Her şey illa siyah ,illa beyaz diye bir şey yok ...

ingilizce biliyorum da bu da mı aparatla ,onla bunla çözülüyor ..Siz hipnoz olmayı denediniz mi ben denemedim ama belki yapan ve başaran vardır bunu düşünmüyor değilim ..

Canim bu psikolojiyi yasamis biri olarak cok iyi anliyorum
Ben evliligimin ilk 6 ayi yasadim
Ama yendim cok sukur
Tek bir yolu var beyinde bitiyor
sana özel mesaj aticam

Boşuna hassasiyet gösterdiniz şimdi..

Üzülerek ve eşinize değil size hak vererek yazılmış bir mesajı yanlış anlayacak kadar hem de..

Birkaç popüler kitaptan söz edilmiş ve okumadığınızı, duymadığınızı belirtmişsiniz ona istinaden yazmıştım. Amacım sizi kırmak değildi .
Hoş zaten terapi, kitap bir milyon tane de okusanız işe yaramayanilir garantisi yoktur ancak bence denenmelidir .

Eşinizle ilgili yorumlarıma alındıysanız arkasındayım laflarımın.. Sizin yok ama onun kabahati çok bence bu meselede..

erkeklerin vaji hakkında bilgisi yok pek ..Sadece acıyacak korkusu zannediyorlar ..Kasmazsan acımaz ,korkmazsan acımaz ..Böyle düşünüyorlar ,milyarlarca kadın yapıyor sende yaparsın ,olmazsa gideriz bir doktora ..
Bir de ordan çocuk çıkıyorrrrrr çocuk mevzusu var ki akıllara zarar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…