öyle kolay gidilmiyor ...

Kabahati benimle evlenmek gibi hissediyorum ,o yüzden dedim haklı olarak aldatıldım ..Bunlarla da yüzleştim ..Fiziksel olanını yakalamadım belki ama hoş yakalasaydım ne diyecektim ..9 yıl dile kolay ..

Ilkini boyle deneyin. Belki tekrar etmez sorun.
Hic bir sekilde cozum degil anestezi.ayilinca yine her sey eskisi gibi olacaktir.psikolojik bir durum. Muhtemelen de gecmiste yasanan bir taciz ile ilgili
Taciz derken yasanan olayin buyuklugu degil ne hissetirdgi onemli

Hic bir sekilde cozum degil anestezi.ayilinca yine her sey eskisi gibi olacaktir.psikolojik bir durum. Muhtemelen de gecmiste yasanan bir taciz ile ilgili
Taciz derken yasanan olayin buyuklugu degil ne hissetirdgi onemli

öyle korkutucu bir şey yaşamadım ..

Buda o bozulan psikolojinin bir kismi iste. Anlam veremedikleri bir durum.
Boyle olunca her başarısızlıkla gerilmeler,
Korkular, içten ice birseyi beceremiyor,dedigin gibi herkes yapiyor ne var bunda gibi bir sürü tiri viri.

Shapes, ben de böyle düşünüyordum hatta cok uzun süreli vajinusmuslarda erkeklere daha çok acıyordum ancak bir arkadasım eşiyle dört yıl yapamadığını sevgilisiyle yaşadı.. Sadece bu da değil duyumlar da aldım bu tarz..

Tabi münferit bunlar bilimsel sonuçlar içermiyor yorumum ama ...

Kadını da vaji olmaya erkek itiyor..

Kasma ne demek mesela , kadın keyfinden mi kasıyor?

Evlenmeden önce hissedemediniz mi, gerçekten merak ettiğimden soruyorum yanlış anlamayın lütfen

bu kadar ileriye giden bir ilişkim olmadı ,ufak öpüşmeler ,oynaşmalar dışında aklıma gelebileceğini tahmin etmezdim ama geldi işte ..

Cnm bence sen yasananlari bir psikologa ablatip, rahatlamalisin. Sanki yasdiklarini hala hazmedemedin gibime geldi ...
Bayadir ayrisin ve bosanmisin ... Ama hep bu konu üzeri konusma geregi duyuyorsun. Kendine tertemiz bir sayfa acamadin gibi ...
En son yurtdisindaydin. Geri döndün mü?
Insallah cok mutlu olursun :)

Peki evlenmeden once de cinsel korkular oluyor mu? Yoksa ilk gece kasilinca mi anliyorsunuz vajinismus oldugunuzu?

Burda insanlar çok büyük konuşarak ağır yorumlar yapabiliyor. İnsanın başına gelmeyince bilemezsin.

Rabbim inşallah dermanını verir. Vaji hakkında bilgim yok. Ama burda sana yardımcı olacak insanlar olur

Kabahati benimle evlenmek gibi hissediyorum ,o yüzden dedim haklı olarak aldatıldım ..Bunlarla da yüzleştim ..Fiziksel olanını yakalamadım belki ama hoş yakalasaydım ne diyecektim ..9 yıl dile kolay ..
Önce Bir kere şu suçlu psikolojisinden çık..

Artı ağır olacak ama sevişmek penetrasyondan ibaret değildir. 1001 yolu var bunun..

Hiç vajina deliği olmayan kadınlar var doğuştan..

Sen sağlıklı , genç bir kadınsın. Kendine inanarak işe başla ...

Bence sen çok duygusal ve derin Bir kadınsın.. Eminin ki düğün Zamanı, sonrası birtakım sorunlar yaşadınız belki aştınız ama izleri böyle oldu ..

Travma geçirmedim, yapısal değil diyorsun, çok sert bir aile ortamında da büyümediysen büyük ihtimalle mükemmel ortamı, o büyüyü arıyorsun sen..

Bunu da oluşturamayan eşin...

Naçizane ..

Arkadasinizi taniyor olabilirim cunku birebir ayni durumu yasayan bir yakinim var. 3.5 sene evli kaldi vajinismustu bosandi, sevgilisiyle birlikte oldular hem de hic zorlanmadan siradan bir sevismeyle, evlendi bir de kizi var su an.

Bu sekilde olan da tabi ki var,
Hatta benim cocukluk arkadasim yasadi.
2 sene sonun da artik yapamicam deyip pes etti ve esinden kendi istegiyle ayrildi. Ki esi istemedigi halde.
Daha sonra hayatina biri girdi ve birlikte oldu.
Yaklasim cok onemli.

Burada esli olarak çaba ve bu durumu yonetim bas rolde.
Surec yonetmek gibi.

Kasma witch hunt dedigi gibi olayi kabullenememe,
Cok guzel bir ornek vermis, gözüme birsey girmesi gibi diyerek.
Bilerek gozune bir cubuk batirabilir misin. Hayir.
Birleşme esnasin da da o sirada komut veriyor resmen vucuda, savunma mekanizmasi gibi kitliyorsun.

Arkadasinizi taniyor olabilirim cunku birebir ayni durumu yasayan bir yakinim var. 3.5 sene evli kaldi vajinismustu bosandi, sevgilisiyle birlikte oldular hem de hic zorlanmadan siradan bir sevismeyle, evlendi bir de kizi var su an.
Benimkinin çocuğu yok henüz ..

Ama demek ki olabiliyor sıklıkla bu durum.

Bir de çoğu kişi anlatmıyor bilirsiniz..

oncelikle cok gecmis olsun tabiki ruhunda acilan yaralar yorgunluklar kirginliklar vardir... bu rahatsizligin illaki bi nedeni illaki bi tedavisi olmali cok zor durumun bazi diger psikolojik rahatsizliklarda hipnotize yontemi ise yariyor diye duymustum hic duydunmu yada denedinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…