- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
Boşuna hassasiyet gösterdiniz şimdi..
Üzülerek ve eşinize değil size hak vererek yazılmış bir mesajı yanlış anlayacak kadar hem de..
Birkaç popüler kitaptan söz edilmiş ve okumadığınızı, duymadığınızı belirtmişsiniz ona istinaden yazmıştım. Amacım sizi kırmak değildi .
Hoş zaten terapi, kitap bir milyon tane de okusanız işe yaramayanilir garantisi yoktur ancak bence denenmelidir .
Eşinizle ilgili yorumlarıma alındıysanız arkasındayım laflarımın.. Sizin yok ama onun kabahati çok bence bu meselede..
Hic bir sekilde cozum degil anestezi.ayilinca yine her sey eskisi gibi olacaktir.psikolojik bir durum. Muhtemelen de gecmiste yasanan bir taciz ile ilgiliIlkini boyle deneyin. Belki tekrar etmez sorun.
Canim bu psikolojiyi yasamis biri olarak cok iyi anliyorum
Ben evliligimin ilk 6 ayi yasadim
Ama yendim cok sukur
Tek bir yolu var beyinde bitiyor
sana özel mesaj aticam
Hic bir sekilde cozum degil anestezi.ayilinca yine her sey eskisi gibi olacaktir.psikolojik bir durum. Muhtemelen de gecmiste yasanan bir taciz ile ilgili
Taciz derken yasanan olayin buyuklugu degil ne hissetirdgi onemli
Bir defa oraya bir şeyin girdiğini gördüğünde beynin bunu kabul ediyor ve ikincisinde daha rahat oluyor ve hazır oluyorsun.
Ilkini boyle deneyin. Belki tekrar etmez sorun.
erkeklerin vaji hakkında bilgisi yok pek ..Sadece acıyacak korkusu zannediyorlar ..Kasmazsan acımaz ,korkmazsan acımaz ..Böyle düşünüyorlar ,milyarlarca kadın yapıyor sende yaparsın ,olmazsa gideriz bir doktora ..
Bir de ordan çocuk çıkıyorrrrrr çocuk mevzusu var ki akıllara zarar ..
Shapes, ben de böyle düşünüyordum hatta cok uzun süreli vajinusmuslarda erkeklere daha çok acıyordum ancak bir arkadasım eşiyle dört yıl yapamadığını sevgilisiyle yaşadı.. Sadece bu da değil duyumlar da aldım bu tarz..Ben buna katılmıyorum. Diger konuda da soyledim.
Vajnusmusu kadin tek basina yaşamıyor.
Kadinla birlikte erkeginde psikolojisi bozuluyor ve bi yerde yipranmalar başlıyor.
Bu ikisinin ortak problemine dönüşüyor.
Sevdigin kadin, sevdiğin adam. Ama butunlesemiyorsun.
Erkek sonunda pes edip ayrilmak istese kadin acisindan cok daha büyük bir yikim olacak.
Erkek ne gidebiliyor nede kalabiliyor.
Arada kalmislik söz konusu.
Bu durum dada dışarıya egilim başlıyor.
Ki cinsellik yasayan adamlar da bunu yaşadıkları halde egilim varken,
Hic yasayamayanin buna yonelmesi sasirtmiyor beni.
Evlenmeden önce hissedemediniz mi, gerçekten merak ettiğimden soruyorum yanlış anlamayın lütfen
Mesaj attım sana canım.
Önce Bir kere şu suçlu psikolojisinden çık..Kabahati benimle evlenmek gibi hissediyorum ,o yüzden dedim haklı olarak aldatıldım ..Bunlarla da yüzleştim ..Fiziksel olanını yakalamadım belki ama hoş yakalasaydım ne diyecektim ..9 yıl dile kolay ..
Ben de bıraktığınız hissiyatı söyleyeceğim.
Burası küçük yer, tr de zor.. Vs demişsiniz sanki yeterince çaba gösterilmemiş ama burda sizi eşinizi suçlarım . Şahsen benim böyle bir durumum olsa 23678996 tane kitap okurum ve eşimden de beklerim öncelikli olarak. Ancak siz popüler isimlere dahi yabancısınız..
Bilimsel bir yorum değil benimki ama kişisel kanaatim bu kadınları adamlar vajinusmus yapıyor. Ya da adamlar üstesinden gelemiyor ..
Yapısal ya da ağır travmatik bir durum yoksa 1-2 sene neyse de birbirini deli gibi seven bir çift bunu Nasıl yapamaz? Bir erkek buna Nasıl hazırlayamaz eşini? Kasma demekle olur mu? Siz gözüme sokmak gibi algılıyorsunuz bunu ...
İhanet gibi yollara başvuracağına sizi ilgiye sevgiye boğacaktı .. Vajili kadınlar aslında müthiş duygu ve tutku kadınları, mükemmeliyetçilikten olmuyor, siz herşeyi 4*4lük beklerken Ada'm bir de aldatmış.. Şu saatten sonra daha da zorlaşmış işiniz.
Bir de son birşey olumsuz etkilemek gibi olacak ama vajili bir arkadasım 4 sene sonunda boşandı . Sonra flört döneminde baska bir Ada'mla yaşadı bunu.. Sonra evlendiler..
Shapes, ben de böyle düşünüyordum hatta cok uzun süreli vajinusmuslarda erkeklere daha çok acıyordum ancak bir arkadasım eşiyle dört yıl yapamadığını sevgilisiyle yaşadı.. Sadece bu da değil duyumlar da aldım bu tarz..
Tabi münferit bunlar bilimsel sonuçlar içermiyor yorumum ama ...
Kadını da vaji olmaya erkek itiyor..
Kasma ne demek mesela , kadın keyfinden mi kasıyor?
Benimkinin çocuğu yok henüz ..Arkadasinizi taniyor olabilirim cunku birebir ayni durumu yasayan bir yakinim var. 3.5 sene evli kaldi vajinismustu bosandi, sevgilisiyle birlikte oldular hem de hic zorlanmadan siradan bir sevismeyle, evlendi bir de kizi var su an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?