Bende öyle düşünüyorum ki onun kullanacağı kelimeler değil bazılarıDurumu ortaya çıkacak diye korkuyor olmasın?
Siz kararınızda net olun. Vazgeçmeyeceğinizi anlasın.Bende öyle düşünüyorum ki onun kullanacağı kelimeler değil bazıları
Bundan snra dönmek kelimesi benim için bitti annem babam daha önemli resmen kendimi mahvettim kendine bişe yapar mı diye ama pisikologda dedi sen sorumlu değilsin birak ailesi ilgilensin dedi ama Allah’a havale ettim ben güçlenip ayağa kalktıkça onlar ezilsin istiyorumİnsallah aileni dinler ve bu ne olduğu belirsiz eşine geri dönüp hayatını karartmazsın..
Aynen ve ben onu tanıyorsam ona söylemeden aileme açıldığım için kin kusar nefret eder benden. Asla böyle yazmaz bana bu zamana kadar bi kere bile acımadı o insanDenenmişi denememelisiniz bence. Mesajlarda çok yavan geldi bana . Bu adam şu an sizin onu rezil edeceğinizden korkuyor bence.
Doktor 100% birşey diyemem gay biseksuel olabilir dedi ama bunlardan emin değiliz şuan bundan ziyade kumar bağımlılığı olan bi insan olduğunu ve düzelmeyeceğini söyledi.Doktorunuz biseksüel ne demek bilmiyor herhalde?
Yok yazmadım hatta bugün 3’de buluşmak istemiş haberim bile olmadı olsaydıda gitmezdim. Pisikologum sadece ona net ayrılmak istediğimi söylemem gerektiğini söyledi.ay bırak ya cevap bile verme. hiç samimi değil kimbilir derdi ne? yeni birini paravan yapmaya üşeniyordur bulduğumu kaçırmayayım diyordur.
Ayrıca doktorunuz nasıl bu kanıya vardı bilmiyorum ama sizinle 9 aydır cinsel ilişkiye girmeyen eşiniz biseksüel değil gay büyük ihtimalle.Merhaba burda yazıp rahatladığım için gelişmeleri size yazıyorum.
Bugün pisikologa gittim ve onun düzelmeyeceğini hatta biseksuel olabileceğini söyledi. Bugün doktorla konuştuktan sonra çok ama çok daha iyiyim. Kafam net. Kararlıyım. Telefonum ablamda olduğu için mesajlara bakamamıştım ve adı lazım değil o insanın dün ve bugün mesaj attığını gördüm. Hayretler içerisindeyim. Annesinin yazdığı bariz ortada onun kullanacağı laflar asla değil.
Bana bi kere (hatalı olduğunda bastırmak için seviyorum diyordu) seni çok seviyorum demeyen adam şimdi seni çok seviyorum diyor. Bi kere bile eve geldiğimde yüzüme direk gülmeyen adam eve gelince beni arıyormuş gözleri. Sinirden patlıyorum şuan. Şaka gibi ya. Hayatımı alt üst et ve hala vazgeçme.
İlk mesaj:
s.a x....., biliyorum çok zor bir durum ikimiz icinde, icimde söylemek istediğim bişeyler var, onları söyleyim, sana yazmayıp aramayıp sormam aklına bişey getirmesin, şuan kötü durumdasın ve baban sana yazmamı aramamı istemiyor, kötü şeyler olmasın dedi üstü kapalı tehdit etti ama önemli değil, onlarda haklı onlar icinde çok zor bir durum,malesef onlar kafalarında herşeyi bitirmiş bunu acıkca dile getirdiler, benin icin kimin ne düşündüğü ve istediği önemli değil umrumda da değil, benim icin tek önemli olan şey sensin ve senin kararın, benim senin ağzından olumlu veya olumsuz bir cevap duymadan kimsenin söylediğine itibar etmeyeceğim, isterse tüm dünya buna karşı çıksın, bukadar kararlıyım, biz herşeyin üstedinden geleceğimizi biliyorum zaman gelir herşey bu kötü zamanlar unutlur, ben dört elle sarıldım işime gücüme sırf senin benim icin, benim icinde çok zor eve girip seni görememek, orası seninde evin inanıyorum en kısa zamanda tekrar evine döneceksin, ve biz eskisinden daha iyi bir hayat süreceğiz seninle tertemiz, benim gözüm yollarda ve seni beklicem vazgecmicem, o kapı sana herzaman acık orası senin evin, bunlar benim düşüncelerim, özetleyecek olursak, ben senin ağzından duymadan hiç kimsenin dediğine itibar etmicem, insan hayında bikere evlenmek ister ve bikere sevmek ister, ben seni çok seviyorum, senden ricam kimsenin dediğine değil kalbinden gelerek kararını ver, en kısa zamanda yuvana dönmen dileği ile selametle
2. Mesaj:
s.a x.... ben seninle yüz yüze görüşmek istiyorum lütfen bana bu sanşı tanı, fazla zamanını almicam söz saat 3 de seni herşeyin başladığı o cafede bekliyor olacam inşallah gelirsin bu dünyada konuşmadan halledilmeyecek hic birşey yok, kendimi ifade etmeme izin ver bu benim icin çok önemli, inşallah gelirsin ben bekliyor olacam selametle
İhtimaller doğrultusunda gittiği için sanırım öyle dedi zaten ilk sorduğu başka birşeyden şüphelendiniz mi oldu ? Yani şeyi bile sormadı acaba iktidarsızlık problemi mi vardı diyeAyrıca doktorunuz nasıl bu kanıya vardı bilmiyorum ama sizinle 9 aydır cinsel ilişkiye girmeyen eşiniz biseksüel değil gay büyük ihtimalle.
Biri diğer konularda onu yazmış belki o problemi vardı utandı söylemeye yazmışta o yüzden bunu yazdım şuanİhtimaller doğrultusunda gittiği için sanırım öyle dedi zaten ilk sorduğu başka birşeyden şüphelendiniz mi oldu ? Yani şeyi bile sormadı acaba iktidarsızlık problemi mi vardı diye
Annesiyle iş birliği yapıyor sürekli mesela ilk sefer annesi annemi aradı ondan snra bana mesaj attıDiğer konunuzuda hatırlıyorum
Çok net mesajları başkasına yazdırmış
Bence annesi değildir ama belki bir arkadaşı varsa kız kardeşi falan
Ne içten pazarlıklı insanlar yaAnnesiyle iş birliği yapıyor sürekli mesela ilk sefer annesi annemi aradı ondan snra bana mesaj attı
Biri diğer konularda onu yazmış belki o problemi vardı utandı söylemeye yazmışta o yüzden bunu yazdım şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?