Oynamaya hala devam

o bir ihtimal değil yalnız. zira sizinle nasıl sevişmeye çalıştığını da yazmıştınız o zaman gayet iktidarlı idi..
adam gay bu net. biseksüel falan değil.
Artık okadar yoruldum ki gaymiş biseksuelmiş valla dosdoğru ilişkiye giremeden daha başka terimleri öğrendim iyice iğrendim ondan ama hepsi bi yana beni sevmeyen bi adamla olan tek taraflı evliliği kurtarmaya çalışmışım hep bundan sonra beni sevmeyen bi adam için kılımı dağa kıpırdatmıyorum ne çekitrdilerse onu yaşasınlar. Bugün pisikologum bile 23 yaşımda bunları nasıl kaldırdığımı yazdı Burda yazmadığım bi çok şeyi anlattım o bile hayret etti

Başkasının yazdığı çok belli.. S. A diye mi başlar normalde de selametle diye mi bitiriri

Sakın muhatap olma canım...
Mesajları yazan o değil kesinlikle o yazsa ne çıkar sanki ruhsuz beyinsiz kumarbaz ve büyük ihtimal gay....
Kurtar hayatını sevmeyi ve sevilmeyi bilen birisi mutlaka çıkar karşına bu korkudan tutuşmuş seni kandırmaya çalışıyor eee işin sonunda rezil olmak var çünkü...

Aklıma geldi yazayım:

Ne zaman film izlesek o çips yerdi ama çips sesinden başkası yerken rahatsız olduğu için ben yiyemiyordum yanında. Ses yapan şeyler yiyemiyordum. Böyle bi insan.

Aynen öyle bundan sonra kendimi düşünücem ailemden başka kimseyi düşünmicem

Kararınız net ve vazgeçmeyin..
Allah kurtarsın sizi ondan.

Aklıma geldi yazayım:

Ne zaman film izlesek o çips yerdi ama çips sesinden başkası yerken rahatsız olduğu için ben yiyemiyordum yanında. Ses yapan şeyler yiyemiyordum. Böyle bi insan.
Bencil işte

yani bu mesajlarla en fazla kayınvalidenle barışır , kayınvalidenle evliliğinize devam edersiniz , kayınvalideniz kocanızdan daha erkek.kocanız gay zaten boşanınca her şey ortaya çıkacak diye ödü kopuyor anasının kuzusu.

Ben konularinizi oyle ustun körü hizli hizli okudum.Psikolog gay yada biseksuel olabilir demis.Bu ihtimallerde olabilir ama bir.konunuzda eski nisanlisn mi sevgilisnmi profiline bakmis demissiniz.bu da bir sebep bence belkide sizi sevmediginden sizi kabullenemedi,birlikte olmak istemedi.Cnku normalde davranislarida pek ilgili degilmis oyle.Yani evlenmek istemese zaten evlenmezdi gay yada biseksüel olsa.Ama mesajlar buz gibi gerçekten.Dgru olani yapmssiniz

Böyle adamlar gencecik kızların hayatını mahfediyor ya ağız dolusu bir küfür savurasım var şuan konu sahibi sende bu adamı cümle aleme gay çıktı benim hayatımı yaktı diye rezil etmezsen çok pişman olursun al o adamdan öcünü bidaha başkasının başını yakamasın

Mesela ilk çıktığımızda konuştuk sonra konuşmayı kestik anlaşamadık ama sonra o geldi tekrar başlamak istedi, evlenene kadar ilgili davrandı yine canım cicim yoktu ama hep o yakınlaştı ilk adımı attı. Anlamıyorum ki neden evlendi ozaman. Meraktan baktı desem. 2 kez niye baksın. Ama artık başkasını sevmiş beni sevmemiş şuan umrumda değil, ben sevmiştim ama bitti benim için bundan sonra Allah’a nasıl hesap verecekler onu düşünsünler

Aynısını pisikologumda dedi, boşan ondan sonra asla affetme dedi. Gizleme birşeyi hala bakire olduğunu onun kumar oynadığını söyle dedi.

Biseksüellikle alakası yok. Eski konunuzu da biliyorum eşiniz bariz gay. Yani kadınlara karşı sıfır ilgisi var, sizinle de bir erkekmişçesine ilişki yaşıyor. Bu mesajlar da cinsel yönelimini ifşa etmeyin; boşanma davanızda bunları belirterek toplumda dışlanmasını sağlamayın diye muhtemelen.

Ayı gelmiş ayı gidecek. 2 3 kıçı kırık mesajla duygularını kaptırmayacaksın degil mi?
Bu adamdan ne köy ne kasaba olur üzgünüm.
Ayriyeten mesajları da toplama olmuş. Hiç samimi değil. Sanki 3 5 arkadaş toplanmış her biri bir cümle söylemiş de o da yazmış gibi..
Kararından asla vazgeçme!

Eşiniz kendi bu özel ilşki yaşamama durumuna katlandığınızı anlamış. Başkasını bulamam bir daha başa saramam diye bu şekilde bir çözüm bulup barışmaya çalışıyor. Barışmayın kendini asla bir erkek gibi hissetmeyecektir bu değişmez

Ne söylerse söylesin davranışlar önemlidir neler yaşadığınızı unutmayın insanlar öyle degisicem diyince değişmez.
Eşinizin cinsel tercihini insanlara aciklamaniz doğru olmaz ama esinize bunu bildiginizi bilsin .şimdi ozurler falan diler ama geri donmeyecehiniz kesinleşince cirkinlesir eğer tehditlere vs başlarsa ailesine söylersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…