Artık okadar yoruldum ki gaymiş biseksuelmiş valla dosdoğru ilişkiye giremeden daha başka terimleri öğrendim iyice iğrendim ondan ama hepsi bi yana beni sevmeyen bi adamla olan tek taraflı evliliği kurtarmaya çalışmışım hep bundan sonra beni sevmeyen bi adam için kılımı dağa kıpırdatmıyorum ne çekitrdilerse onu yaşasınlar. Bugün pisikologum bile 23 yaşımda bunları nasıl kaldırdığımı yazdı Burda yazmadığım bi çok şeyi anlattım o bile hayret ettio bir ihtimal değil yalnız. zira sizinle nasıl sevişmeye çalıştığını da yazmıştınız o zaman gayet iktidarlı idi..
adam gay bu net. biseksüel falan değil.
Aynen öyle normalde asla öyle yazmazBaşkasının yazdığı çok belli.. S. A diye mi başlar normalde de selametle diye mi bitiriri
Aynen öyle bundan sonra kendimi düşünücem ailemden başka kimseyi düşünmicemSakın muhatap olma canım...
Mesajları yazan o değil kesinlikle o yazsa ne çıkar sanki ruhsuz beyinsiz kumarbaz ve büyük ihtimal gay....
Kurtar hayatını sevmeyi ve sevilmeyi bilen birisi mutlaka çıkar karşına bu korkudan tutuşmuş seni kandırmaya çalışıyor eee işin sonunda rezil olmak var çünkü...
Aynen canım çatır çatır boşa nerde ne halt yiyorsa yesin pislik senden uzak olsunda...Aynen öyle bundan sonra kendimi düşünücem ailemden başka kimseyi düşünmicem
Bencil işteAklıma geldi yazayım:
Ne zaman film izlesek o çips yerdi ama çips sesinden başkası yerken rahatsız olduğu için ben yiyemiyordum yanında. Ses yapan şeyler yiyemiyordum. Böyle bi insan.
Mesela ilk çıktığımızda konuştuk sonra konuşmayı kestik anlaşamadık ama sonra o geldi tekrar başlamak istedi, evlenene kadar ilgili davrandı yine canım cicim yoktu ama hep o yakınlaştı ilk adımı attı. Anlamıyorum ki neden evlendi ozaman. Meraktan baktı desem. 2 kez niye baksın. Ama artık başkasını sevmiş beni sevmemiş şuan umrumda değil, ben sevmiştim ama bitti benim için bundan sonra Allah’a nasıl hesap verecekler onu düşünsünlerBen konularinizi oyle ustun körü hizli hizli okudum.Psikolog gay yada biseksuel olabilir demis.Bu ihtimallerde olabilir ama bir.konunuzda eski nisanlisn mi sevgilisnmi profiline bakmis demissiniz.bu da bir sebep bence belkide sizi sevmediginden sizi kabullenemedi,birlikte olmak istemedi.Cnku normalde davranislarida pek ilgili degilmis oyle.Yani evlenmek istemese zaten evlenmezdi gay yada biseksüel olsa.Ama mesajlar buz gibi gerçekten.Dgru olani yapmssiniz
Aynısını pisikologumda dedi, boşan ondan sonra asla affetme dedi. Gizleme birşeyi hala bakire olduğunu onun kumar oynadığını söyle dedi.Böyle adamlar gencecik kızların hayatını mahfediyor ya ağız dolusu bir küfür savurasım var şuan konu sahibi sende bu adamı cümle aleme gay çıktı benim hayatımı yaktı diye rezil etmezsen çok pişman olursun al o adamdan öcünü bidaha başkasının başını yakamasın
Ne söylerse söylesin davranışlar önemlidir neler yaşadığınızı unutmayın insanlar öyle degisicem diyince değişmez.Merhaba burda yazıp rahatladığım için gelişmeleri size yazıyorum.
Bugün pisikologa gittim ve onun düzelmeyeceğini hatta biseksuel olabileceğini söyledi. Bugün doktorla konuştuktan sonra çok ama çok daha iyiyim. Kafam net. Kararlıyım. Telefonum ablamda olduğu için mesajlara bakamamıştım ve adı lazım değil o insanın dün ve bugün mesaj attığını gördüm. Hayretler içerisindeyim. Annesinin yazdığı bariz ortada onun kullanacağı laflar asla değil.
Bana bi kere (hatalı olduğunda bastırmak için seviyorum diyordu) seni çok seviyorum demeyen adam şimdi seni çok seviyorum diyor. Bi kere bile eve geldiğimde yüzüme direk gülmeyen adam eve gelince beni arıyormuş gözleri. Sinirden patlıyorum şuan. Şaka gibi ya. Hayatımı alt üst et ve hala vazgeçme.
İlk mesaj:
s.a x....., biliyorum çok zor bir durum ikimiz icinde, icimde söylemek istediğim bişeyler var, onları söyleyim, sana yazmayıp aramayıp sormam aklına bişey getirmesin, şuan kötü durumdasın ve baban sana yazmamı aramamı istemiyor, kötü şeyler olmasın dedi üstü kapalı tehdit etti ama önemli değil, onlarda haklı onlar icinde çok zor bir durum,malesef onlar kafalarında herşeyi bitirmiş bunu acıkca dile getirdiler, benin icin kimin ne düşündüğü ve istediği önemli değil umrumda da değil, benim icin tek önemli olan şey sensin ve senin kararın, benim senin ağzından olumlu veya olumsuz bir cevap duymadan kimsenin söylediğine itibar etmeyeceğim, isterse tüm dünya buna karşı çıksın, bukadar kararlıyım, biz herşeyin üstedinden geleceğimizi biliyorum zaman gelir herşey bu kötü zamanlar unutlur, ben dört elle sarıldım işime gücüme sırf senin benim icin, benim icinde çok zor eve girip seni görememek, orası seninde evin inanıyorum en kısa zamanda tekrar evine döneceksin, ve biz eskisinden daha iyi bir hayat süreceğiz seninle tertemiz, benim gözüm yollarda ve seni beklicem vazgecmicem, o kapı sana herzaman acık orası senin evin, bunlar benim düşüncelerim, özetleyecek olursak, ben senin ağzından duymadan hiç kimsenin dediğine itibar etmicem, insan hayında bikere evlenmek ister ve bikere sevmek ister, ben seni çok seviyorum, senden ricam kimsenin dediğine değil kalbinden gelerek kararını ver, en kısa zamanda yuvana dönmen dileği ile selametle
2. Mesaj:
s.a x.... ben seninle yüz yüze görüşmek istiyorum lütfen bana bu sanşı tanı, fazla zamanını almicam söz saat 3 de seni herşeyin başladığı o cafede bekliyor olacam inşallah gelirsin bu dünyada konuşmadan halledilmeyecek hic birşey yok, kendimi ifade etmeme izin ver bu benim icin çok önemli, inşallah gelirsin ben bekliyor olacam selametle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?