Oynamaya hala devam

Eşinizin cinsel tercihini insanlara aciklamaniz doğru olmaz ama esinize bunu bildiginizi bilsin .şimdi ozurler falan diler ama geri donmeyecehiniz kesinleşince cirkinlesir eğer tehditlere vs başlarsa ailesine söylersiniz

Ama burda mağdur edilmiş bir kadın var. Adam resmen millete karşı "bakın ben gayet normal ve sağlıklı bir erkeğim" imajı verebilmek için cinsel tercihine rağmen bu kadını paravan olarak kullanmış. Onun duygularını, hislerini, cinsel isteğini hiçe saymış. Bu durumda ben olsam o adamı ifşa ederdim ki bir kez daha birinin başını yakmasın, yakamasın.

O açıdan da tabiki haklılık payınız var ama ne biliyim yine de böyle bi konuyu yaymak pek doğru gelmiyor eğer karşı taraf cirkinlesmezse ben anlatmazdim

Biseksüel olması size arzu duyamaz,sizi aldatabilir manasına gelmez. Yüzyüze bir konuşun. Onun da yönelimini hastalık gibi yüzüne çarpmadan ben bundan bundan rahatsız oldum senin cinsel yöneliminin farklı olduğunu düşünüyorum diyin. Kızmadan cevabını bekleyin. Üzerine giderseniz cevaptan kaçacaktır. O yüzden homofobik davranmamaya çalışın. Sormadan bilemezsiniz bunu

bu zor durumdan ne kadar az hasar alırsanız o kadar iyi . Bu nedenle sakın ama sakın tek başınıza görüşmeyin ve mesajlarına cevap yazmayın .

bu zor durumdan ne kadar az hasar alırsanız o kadar iyi . Bu nedenle sakın ama sakın tek başınıza görüşmeyin ve mesajlarına cevap yazmayın .
tek sıkıntı eski eşinizin cinsel seçimi değil bunu da unutmayın .

Bunu 9 ay içerisinde söyleyebilirdi, bana kötü davranması kumar oynaması hiç birini düzeltmiyor bunların. Bana yaptıklarına bakip çok azda olsa ümit olsun isterdim içimde ki başta vardı yalan değil ama gün geçtikçe beni kullandığını düşündükçe iğreniyorum

Korkmasaydı size söyler boşanırdı,korkmasaydı evlenmezdi. Ama kumar oynuyordu eşiniz önceki konunuzu hatırladım. Bence arkasında olun boşanma davanızın. Siz genç bir insansınız,bağımlı bir insanın bebek bakıcı değil

Zaten hiç bi zaman ne karışı gibi hissettim kendimi nede karısı oldum. Hep ya annesiydim ya ablası. 9 ay içerisinde tam olarak sevildiğimi hiç anlamadım. Bana bu zamana kadar çiçek almayan insan sevgililer gününe hayatımda ilk defa çiçek aldı. Demek ki göz boyamak içinmiş.

Kabus gibi bir evlilik, tamamen paravansın, mesajları bile zorlama yalan duygusuz, sadece adı evli adam kalsın bir daha evlenmekle uğraşmasın diye atmış olabilir o mesajları ya da boşandığınızda kendini aklamak için önden hazırlıklar baban onu dedi bunu dedi sen de onaylarsan kanıt olarak kullanacak. Aman diyim düşman başına böyle evlilik.

Ya anneye de çiçek alınıyo öğretmene de. ordan anlaşılmaz ki. Ben lgbt bireylerine saygılı bir insanım. Ama paravan evliliklerini anlayamıyorum. Mesela Aseksüellik diye bir cinsel yönelim var. Onlar da evleniyor. Eşleri bu durumdan mutsuz oluyor. Böyle şeyler olmamalı. Genç bir kadınsınız bunu konu dışı tutsak bile neden bir insanın kumar borcunu sırtlanıyorsunuz. Ben güzel bir hanım olduğunuza da,naif biri olduğunuza da inanıyorum. Yolunuz açık olsun

Çok teşekkür ediyorum kendi iş yerim var, 20 yaşımdan beri kendi paramı kendim kazanıyorum çevremden sürekli başarılarım, dış görünüşüm iyi niyetliliğimle alakalı övgü alan bi insanım, pisikologum bile kendi ayakları üzerindede durupta bu yaşıma rağmen bunlara nasıl katlandığıma hayret etti. Zaten kumar bağımlılığı tedavisi olucak desem cinsel problemi var, hadi oda diyelim aslında erkeksel bi problemi vardı desek Yani gay vesayre değil desek kumarı var, hafi bunların hepsi düzelir desek adam beni sevmiyor bana gram açıma duygusu merhameti Yok. Nerden tutarsam tutayım kayıp gidiyor. Şuan hissettiğim tek şey nefret, acı, intikam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…