- 15 Şubat 2013
- 26.425
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.437
- 798
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Saraptan ucuzdur diye tahmin ediyorumsenin yoğurt fiyatlarından da haberin yok besbelli
Ahsshshsjdjddjdjj aynı ben. Granola aldımNormalde bizim evde kimse Nutella yemez ya canımız isterse de paramız yetmese diye Nutella aldım bugün sjfkföglf kocam market boyu beni sakinleştirmeye çalıştı. Paramız bitmicek sakin ol en kötü küçük boyunu alırız diyor ajdjfjfjfkdkfl
ben yeşilaycıyımmm ordan yırttım.Saraptan ucuzdur diye tahmin ediyorum
Kız bari çikileta mikileta alsaydın. At yemine bile (yulaf) 20₺ veriyoruz artık keşke at olsaydımAhsshshsjdjddjdjj aynı ben. Granola aldım
Ben m li marketten 11.50 ye aldım yulafıKız bari çikileta mikileta alsaydın. At yemine bile (yulaf) 20₺ veriyoruz artık keşke at olsaydım
Ya bu ülkede calisiyor olmak bir dert is arıyor olmak başka bir dert. Ben hic memnun değilim calisma koşullarından, insanların eski kafaliligi, micromanagement, amaçsız şeylerin üstüne titrenmesi, boktan boktan seylere yüklenen anlamlar. HofBende işsizim 11 aydir is arıyorum. İlan bulamıyorum ki is bulayim
zengünn evinde cins kedi köpek olmak vardı ahhh ahhhhKız bari çikileta mikileta alsaydın. At yemine bile (yulaf) 20₺ veriyoruz artık keşke at olsaydım
33lük bira alıp ikiye böleriz beyimlen. Fantezi diye yuttururum ben ona.Saraptan ucuzdur diye tahmin ediyorum
O kadar güzel yazmışsın ki..Sütüm az. Mamayla besliyorum. Bir haftalık maması 200 lira. Hadi alabiliyoruz şimdilik. Alamayan ne yapıyor? Kadının sütü yoksa ne yediriyor bebeğine? Muhallebi mi? Bizim mamanın içeriğine baktım. Derya deniz vitamin minarel dolu. Anne sütü gibi mübarek. E bunLr muhallebi de yok. O bebeğe yazık değil mi? Fırsat eşitliği nerede? Hadi lüks tüketimi geçelim cipstir koladır. Mama ya mama. 6 aya kadar bebeğin yiyebildiği tek besin. Kafayı yiycem parası olmayan süti kesilen az olan anne ne yediriyor bebeğine?
Oğlum çok gazlı diye gaz damlasına başlamıştık. Bebeğe yarayanı sgk karşılamıyor. Yorumlara bakayım dedim. Bir anne demiş ki bebeğime iyi gelen tek ilaç ama bir daha alamayız. Çünkü ilaç pahalı. 2 haftada bitiyor. Bun dehşet üzülmüştüm. Düşünün y bebeğinizin kıvranmaması ağlama krizine girmemesi için çözüm vR. Ama ilaç paralı ve pahalı. Nasıl dayanıyor insanlar?
Valla ben icicem yilbasinda raki maki götürürüm kesin bilgiben yeşilaycıyımmm ordan yırttım.
Ben onu Migros’tan almadım gross bir marketten ince öğütülmüşünü 18e almıştım 10 gün önce. Yemiyorum onu da koydum köşeye bakıp mutlu oluyorum dkgkgkglBen m li marketten 11.50 ye aldım yulafı
Kucucuk bebege serbet mi veriyolarmis ?O kadar güzel yazmışsın ki..
Ben de bebeğine şerbet veren aileleri duymuştum. Bu insanlar ne yapsın , lafa gelince 3 cocuk yapın diyorlar da neyle bakılacak bu çocuklara ?
Bizim insanlarımız bir tuhaf , sorsan cebinde 10 TL si yok ama hala Allah basımızdan eksik etmesin malum kişi için .
Rakıyı çeyrek koyup suya abanırsak ekonomiye can veririz diyorum?Valla ben icicem yilbasinda raki maki götürürüm kesin bilgirbi kucuk ne kadar oldu aceba
Evet tok tutuyormuşKucucuk bebege serbet mi veriyolarmis ?
Ay agliycamEvet tok tutuyormuş
Migros değil o M M M li market hofBen onu Migros’tan almadım gross bir marketten ince öğütülmüşünü 18e almıştım 10 gün önce. Yemiyorum onu da koydum köşeye bakıp mutlu oluyorum dkgkgkgl
zengünn evinde cins kedi köpek olmak vardı ahhh ahhhh
Kediye mi?Cins değiller ama 10 kilo mamaları 640 olduben de başlıcam sütle nasıl olur acaba
Laktozsuz şey et, midesi kötü olmasin garibin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?