Oynatmama az kaldı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ağlanacak halimize güler hale getirdiler. Ben oglum buyudu diye seviniyorum bez mama derdi yok. Allah yardım etsin herkese
Beze inanılmaz bir zam geldi zaten hiç sorma 2 yaşında neredeyse 400 lira bez aldım bu ay

Bu zamların en büyük artısı ,(fakir tesellisi )

elektrik faturası çok gelmesin diye fırını çok çalıştırmıyorum ,e haliyle kek,hamur işi falan da yapmıyorum, zaten un,yağ , yumurta almış başını gitmiş.

Calistirirsam da isim bitince fırının kapağını açık bırakıyorum ,o sıcakla ev ısınıyor , ev ekonomisine katki

Benzin fiyatları malum,eşime hadi gezelim diyip darlamiyorum,bu sayede ev huzurumuz da kaçmıyor .

Yemekleri daha az yağlı yapmaya başladım ,diyetisyene gidecektim baktım kilo veriyorum vazgeçtim gitmekten

3750 gram yoğurt ilk 25 TL di sonra 28 TL oldu bir hafta içinde de 40 TL olmuş inanamadım ben

Ben de abur cuburu azalttım boşuna para vermeyelim diyip.
İrademin senelerdir yapamadığını zamlar yapıyor

Bugün 1350 den çeyrek aldım arabaya bin eve gel vs 2 saat sonra 1370 olmuştu Kuyumcu haftaya 1500 kesin dedi ki bencede öyle olacak korkuyorum ve bu korkum ne yazıkki stres olarak geri dönüyor . Strese girince para harcama isteğim artıyor ve çiçek kitap bardak alıyorum şuan trendyol sepetimde bir kaktüs serisi duruyor almamak için kendimi tutuyorum moralim çok bozuk çünkü

1 saat önce marketten geldim hala söylenmem bitmedi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…