- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.194
- 683
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Ağlanacak halimize güler hale getirdiler. Ben oglum buyudu diye seviniyorum bez mama derdi yok. Allah yardım etsin herkeseGeçen hafta bir markette kg 3 TL ye gördüm şoka girdim
Tansiyonlari düşerLimon yoksa limon suyu içsinler
Hahahaha şuan varya hahahahha1 kg limon 3 lira ucuzmus be, siz de o pahali bu pahali, 3 liraya limon begenmiyonuz mu, ölsün mü limoncular jdjdj
Beze inanılmaz bir zam geldi zaten hiç sormaAğlanacak halimize güler hale getirdiler. Ben oglum buyudu diye seviniyorum bez mama derdi yok. Allah yardım etsin herkese
Bizde de 2 ay sonra macera yeni başlıyor.Ağlanacak halimize güler hale getirdiler. Ben oglum buyudu diye seviniyorum bez mama derdi yok. Allah yardım etsin herkese
Ucuz mu yani, pahali miHahahaha şuan varya hahahahha
O an aşırı ucuzdu hemde aşırıUcuz mu yani, pahali mibu kadar cok gulunce anlayamadim hshsh
Ucuzmus evetO an aşırı ucuzdu hemde aşırı
Sonraki gün 10 TL di aynı limonUcuzmus evet
Allah kolaylik versin,stok yapsaydin,limonata yapardinSonraki gün 10 TL di aynı limon
Öyle yaptım birde eşim hergün limonlu su içiyor çok harcanıyor bizim evdeAllah kolaylik versin,stok yapsaydin,limonata yapardin
Ben de abur cuburu azalttım boşuna para vermeyelim diyip.Bu zamların en büyük artısı ,(fakir tesellisi )
elektrik faturası çok gelmesin diye fırını çok çalıştırmıyorum ,e haliyle kek,hamur işi falan da yapmıyorum, zaten un,yağ , yumurta almış başını gitmiş.
Calistirirsam da isim bitince fırının kapağını açık bırakıyorum ,o sıcakla ev ısınıyor , ev ekonomisine katki
Benzin fiyatları malum,eşime hadi gezelim diyip darlamiyorum,bu sayede ev huzurumuz da kaçmıyor .
Yemekleri daha az yağlı yapmaya başladım ,diyetisyene gidecektim baktım kilo veriyorum vazgeçtim gitmekten
1 saat önce marketten geldimAz bile kalmadı oynattım. İsmi lazım değil efendi Türk kahvesi 7.90’dan 13.90’a çıkmıştik geldi yemin ediyorum kaşım gözüm seğiriyor. Bir sene evvel endişeliyim diye açtığım konu yabancı (Alamancı yaah) sabotesiyle kapanmıştı o zamanlar endişe değilmiş yaşadığım(ız).
Çırılçıplak soyunmalı deliricem imdaaaaaatne yiycez, ne içicez, ne yapıcaz bilmiyorum. Herşey hayal oldu ve ben hayallerimden de utanıyorum. İnsanlar evine ekmek götüremezken çok utanıyorum yazmaya ama tüm tatil hayallerim bitti. Aslına bakarsanız genel olarak hayallerim bitti. Bir yandan şükrediyorum diğer yandan deliriyorum ülke dengemi bozdu.
Türk kahvesi zamlanmasa bu kadar delirmezdim ama kahve kırmızı çizgim dayanamadım.
Ay yeni doğum yaptım regl olmuyorum henüz oleyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?