- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
-
tv de gördüm kaju 200 tl olmuş tey teyyy
Nuhun Ankara alıyorum ben hep ama sanırım ondanda vazgeçeceğiz.3 m de makarna 3 küsürdü stokladım valla haftasonu.kendi markası ama olsunn
Nuhun Ankara alıyorum ben hep ama sanırım ondanda vazgeçeceğiz.
Kadinin gönlü zengin avatari bile tuvalet kagidi, asagisi kurtarmiyo,Diego dur Allanı seversen zaten ortalık karışıksen de ya avokado ya kaju asndjznxnx
o en son 5.35 di gross da.Nuhun Ankara alıyorum ben hep ama sanırım ondanda vazgeçeceğiz.
gördüğün altınlardan yok ama bol miktarda tuvalet kağıdım var allaha şükürKadinin gönlü zengin avatari bile tuvalet kagidi, asagisi kurtarmiyo,
Barilla çok pahalıdırya genelde bugün ikiside 5.95 liraydıo en son 5.35 di gross da.
Döneri bile et döner secmistin, tavuk degil, farkinda degilim sanma hsbshsgördüğün altınlardan yok ama bol miktarda tuvalet kağıdım var allaha şükür
Kaju aldım mini paketi 30₺ yılbaşına kadar kaldırayım baritv de gördüm kaju 200 tl olmuş tey teyyy
Kac gram?Kaju aldım mini paketi 30₺ yılbaşına kadar kaldırayım barigrçktn iğrnç bi hayat
sen ona cam bir fanusa koy da sergile yeme.Kaju aldım mini paketi 30₺ yılbaşına kadar kaldırayım barigrçktn iğrnç bi hayat
Sevmiyorum ya ben :/Ben de ben de ben deeee.
Ben Ankara’yı 5.99a aldım 4 kuruş zarardayım. Markete gidip hemen 800 yerine 799.96 kuruş kesmeleri gerektiğini söyleyeyim… bu beni rahatlatırBarilla çok pahalıdırya genelde bugün ikiside 5.95 liraydınuhun ankara atağa geçmiş resmen
150 200 dür en fazlaKac gram?
Kalkıp baktım şimdi 200gram. Dolaba koymuştum hain kocam açmış bile. Hemen saklayayımKac gram?
Yıkanabilir bebek bezlerini deneseniz, biraz pahalı ama kısa sürede açığı kapatırsınız, hem sağlıklı, hem tasarruflu, hem de çevreye zarar vermiyorBebek bezi prima almamak için çok direndim. Her paket bittiğinde farklı marka denedim ama dikiş tutturamadık. Ya sızdırdı ya pişik yaptı ya kimyasal dolu. Ne yapayım şimdi? Pişim mişik idare et mi diyim çocuğa. Prima da pahalı. Bu tür temel şeyler nasıl pahalı oluyor yaa
Kardeşim ocakta avrupa turuna çıkacak. Şu anda da yurtdışında. 5 6 tane uçak bileti aldı. Toplam 84 euro tüm biletler. Ben 84 birim paraya şehir değiştiremiyorum.
2 aydir evde yoktum, yarin 0 dan mutfak alisverisi yapicam, bakalim kaca cikicam150 200 dür en fazla
B.k temizleme kısmı düşündürüyor beniYıkanabilir bebek bezlerini deneseniz, biraz pahalı ama kısa sürede açığı kapatırsınız, hem sağlıklı, hem tasarruflu, hem de çevreye zarar vermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?