- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Laktozsuz şey et, midesi kötü olmasin garibin
Abi mama fiyatlari ne olmus ya, acik mama aliyodum ben sokak kedilerine paketlilerden 20 30 liraydi ortalama, nasi bu kadar uctuCins değiller ama 10 kilo mamaları 640 olduben de başlıcam sütle nasıl olur acaba
Abi mama fiyatlari ne olmus ya, acik mama aliyodum ben sokak kedilerine paketlilerden 20 30 liraydi ortalama, nasi bu kadar uctu
Tamam ekonomi kotu, mutfak alisverisi fena ama biz Cinli degiliz, yeme kediyi hshshHaa yok ben kedi mamasını kendimiz deneyelim diye yazdım, sen de kediyi yiyeceğimizi sandın anlamışım ona evet dedim(Zeka yaşı 3) Kediyi de yiyebilirim çünkü oyş
Senin anladigin gibi tekrar okuyunca sesli guldum, cunku aslinda oyle demisim gibi olmusHaa yok ben kedi mamasını kendimiz deneyelim diye yazdım, sen de kediyi yiyeceğimizi sandın anlamışım ona evet dedim(Zeka yaşı 3) Kediyi de yiyebilirim çünkü oyş
Kaçak çay nasıl içeceğiz ki onun kg normalde 70 TL di şimdi 150 olmuşturKaçak çaymişke kurbanişkeÖyle begamot aroma falan yok, dümdüz kaçak çay içeceğiz.
Kan sekerinin düşüp hastanelik olmasini engelliyor. Ozellikle ilk aylarda. Durumun vahimligi ortada çünkü bebek yogun bakımlık bile oluyor o şekerle vücudu kandırıyorEvet tok tutuyormuş
sade sıcak su ikram edeceğim misafirlere.çay içtiklerini hayal etsinler.şeker zaten zararlı onu da istemesinlerKaçak çay nasıl içeceğiz ki onun kg normalde 70 TL di şimdi 150 olmuştur
Of yaKan sekerinin düşüp hastanelik olmasini engelliyor. Ozellikle ilk aylarda. Durumun vahimligi ortada çünkü bebek yogun bakımlık bile oluyor o şekerle vücudu kandırıyor
Icine 1 kasik kekik nane falan at bari, bitki cayi olsun, cimrilik yapma bzbzbsade sıcak su ikram edeceğim misafirlere.çay içtiklerini hayal etsinler.şeker zaten zararlı onu da istemesinler
Birer damla limon sık barisade sıcak su ikram edeceğim misafirlere.çay içtiklerini hayal etsinler.şeker zaten zararlı onu da istemesinler
Limonun kilosu kac para biliyon mu senBirer damla limon sık bari
not alıyorum:limon da lüksLimonun kilosu kac para biliyon mu sen
Geçen hafta bir markette kg 3 TL ye gördüm şoka girdimLimonun kilosu kac para biliyon mu sen
Canim vermez bos bardakla bir çay kaşığı evcilik oynayan çocuklar gibi hopurdete hopurdete icicez sinirsiz servisnot alıyorum:limon da lüks
Limon yoksa limon suyu içsinlernot alıyorum:limon da lüks
1 kg limon 3 lira ucuzmus be, siz de o pahali bu pahali, 3 liraya limon begenmiyonuz mu, ölsün mü limoncular jdjdjGeçen hafta bir markette kg 3 TL ye gördüm şoka girdim
Benim oğlan birşeyi içmek istediğini anlatırken aynen öyle yapıyor hahaha aklıma o geldi bakCanim vermez bos bardakla bir çay kaşığı evcilik oynayan çocuklar gibi hopurdete hopurdete icicez sinirsiz servis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?