Oynatmama az kaldı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
B.k temizleme kısmı düşündürüyor beni
Liner diye bir şey var kilo ile satıyorlar, ybb bezi satan sayfalar.
Onu iç bezin üstüne koyarsanız boku direkt çöpe atma gibi bir avantajınız oluyor, beze de değmediği için direkt makineee.
Biriktirip makineye atarsınız en son.
Koku geçirmeyen çantaları var.

Ay bu çok iyiymiö bi bakayım

adamın biri bugün kuruyemiş neyime diyordu.balkabağı alacakmış hem tatlı yapacak hem de çekirdeklerini kurutup kuruyemiş olarak yiyecekmiş
Ben ilk defa bu sene yer fıstığı aldım. Ucuz olduğu için tadı da hoşuma gitti. Antepleri sakladım yine flgöglfkfkflf evde herşeyi saklayarak ekonomik krize karşı dik durmaya çalışıyorum

Daha yeni aldım bende sitelerde indirim yapmıyor artık

2 aydir evde yoktum, yarin 0 dan mutfak alisverisi yapicam, bakalim kaca cikicam sutu, peyniri yogurdu, davugu, eti, meyvesi, sebsezi
Muz,kivi gibi meyveler lüks sınıfına girerdi eskiden ya da Antep fıstığı. İnsanlar almazdı pek ama yinede evlatlarını mutlu edecek şeyleri götürebiliyorlardı evlerine. Şimdi aç kalmayacak kadar alabiliyor çoğu insan

Ben ilk defa bu sene yer fıstığı aldım. Ucuz olduğu için tadı da hoşuma gitti. Antepleri sakladım yine flgöglfkfkflf evde herşeyi saklayarak ekonomik krize karşı dik durmaya çalışıyorum
Seni çok iyi anlıyorum

Eklentiler

• 8E3B509B-E65F-453F-A4EF-615000AE4B8F.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 32
Seni çok iyi anlıyorum
Normalde bizim evde kimse Nutella yemez ya canımız isterse de paramız yetmese diye Nutella aldım bugün sjfkföglf kocam market boyu beni sakinleştirmeye çalıştı. Paramız bitmicek sakin ol en kötü küçük boyunu alırız diyor ajdjfjfjfkdkfl

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…