- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Bira şarap yerine kola içelim bence. Yanına da çekirdek. Hem atalarımız şarap mı içermiymiş sankiiiisen ona cam bir fanusa koy da sergile yeme.
bolca para al yanına2 aydir evde yoktum, yarin 0 dan mutfak alisverisi yapicam, bakalim kaca cikicamsutu, peyniri yogurdu, davugu, eti, meyvesi, sebsezi
Deterjan almadan çıktım hırsımdanBen Ankara’yı 5.99a aldım 4 kuruş zarardayım. Markete gidip hemen 800 yerine 799.96 kuruş kesmeleri gerektiğini söyleyeyim… bu beni rahatlatır
Iyi mi sormusum, gomucekti valla kocan, sen de yilbasinda kaju ariycaktin tirim tirimKalkıp baktım şimdi 200gram. Dolaba koymuştum hain kocam açmış bile. Hemen saklayayım
Geçmiş olsun kardeşim gerçekten çok üzüldüm….2 aydir evde yoktum, yarin 0 dan mutfak alisverisi yapicam, bakalim kaca cikicamsutu, peyniri yogurdu, davugu, eti, meyvesi, sebsezi
Bavulla giderimbolca para al yanına
adamın biri bugün kuruyemiş neyime diyordu.balkabağı alacakmış hem tatlı yapacak hem de çekirdeklerini kurutup kuruyemiş olarak yiyecekmişBira şarap yerine kola içelim bence. Yanına da çekirdek. Hem atalarımız şarap mı içermiymiş sankiiii
Yılbaşı kutlaması karı kocanın kaju kavgasıyla son buldu!!! SjdjjdjfkIyi mi sormusum, gomucekti valla kocan, sen de yilbasinda kaju ariycaktin tirim tirim
Liner diye bir şey var kilo ile satıyorlar, ybb bezi satan sayfalar.B.k temizleme kısmı düşündürüyor beni
Yok yav öyle dedi ya bakan. Siz en fazla maaşınızı kaybedersiniz, bizim kaybımız büyük olur diye
Ay bu çok iyiymiö bi bakayımLiner diye bir şey var kilo ile satıyorlar, ybb bezi satan sayfalar.
Onu iç bezin üstüne koyarsanız boku direkt çöpe atma gibi bir avantajınız oluyor, beze de değmediği için direkt makineee.
Biriktirip makineye atarsınız en son.
Koku geçirmeyen çantaları var.
Ben ilk defa bu sene yer fıstığı aldım. Ucuz olduğu için tadı da hoşuma gittiadamın biri bugün kuruyemiş neyime diyordu.balkabağı alacakmış hem tatlı yapacak hem de çekirdeklerini kurutup kuruyemiş olarak yiyecekmiş
Daha yeni aldım bendeBebek bezi prima almamak için çok direndim. Her paket bittiğinde farklı marka denedim ama dikiş tutturamadık. Ya sızdırdı ya pişik yaptı ya kimyasal dolu. Ne yapayım şimdi? Pişim mişik idare et mi diyim çocuğa. Prima da pahalı. Bu tür temel şeyler nasıl pahalı oluyor yaa
Kardeşim ocakta avrupa turuna çıkacak. Şu anda da yurtdışında. 5 6 tane uçak bileti aldı. Toplam 84 euro tüm biletler. Ben 84 birim paraya şehir değiştiremiyorum.
Ayran icin milli içecekBira şarap yerine kola içelim bence. Yanına da çekirdek. Hem atalarımız şarap mı içermiymiş sankiiii
Muz,kivi gibi meyveler lüks sınıfına girerdi eskiden ya da Antep fıstığı. İnsanlar almazdı pek ama yinede evlatlarını mutlu edecek şeyleri götürebiliyorlardı evlerine. Şimdi aç kalmayacak kadar alabiliyor çoğu insan2 aydir evde yoktum, yarin 0 dan mutfak alisverisi yapicam, bakalim kaca cikicamsutu, peyniri yogurdu, davugu, eti, meyvesi, sebsezi
Seni çok iyi anlıyorumBen ilk defa bu sene yer fıstığı aldım. Ucuz olduğu için tadı da hoşuma gitti. Antepleri sakladım yine flgöglfkfkflf evde herşeyi saklayarak ekonomik krize karşı dik durmaya çalışıyorum
senin yoğurt fiyatlarından da haberin yok besbelliAyran icin milli içecekyeni yila horul horul uyuyarak girersiniz
Özelden size sayfa önereyim kadın acayip yumuşak çok yardımcı oluyor siz sorun o yanıtlar, %100 güvenilir bi de. Arkadaşlarım da çok övmüşlerdiAy bu çok iyiymiö bi bakayım
Normalde bizim evde kimse Nutella yemez ya canımız isterse de paramız yetmese diye Nutella aldım bugün sjfkföglf kocam market boyu beni sakinleştirmeye çalıştı. Paramız bitmicek sakin ol en kötü küçük boyunu alırız diyor ajdjfjfjfkdkflSeni çok iyi anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?