Oynatmama az kaldı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de tuvalet kağıdının fiyatlarına çıldırdım.Kardesim tuvalete de mi gitmeyelim beee.

Peddon iç çamaşırı seklinde. İçinde özel emici kumaş var. Ona bakabilirsin belki.
Baktım şimdi trendyoldan. Mantığını pek kavrayamadım ama sanırım normal bir külot görüntü olarak.

Pedler beni alerji yapıyor. Tampon ile de pek rahat edemedim. Bu peddon tavsiyen hoşuma gitti. Ekleyeceğin bi şey var mı.

Mesela renk beden önerisi filan

Evi bir şekilde çekip çeviriyorum ama sokak canları ince çizgim...aylık 3 torba mama alıyordum fiyatı 300 lira olmuş 1 torbaya düşürmek zorunda kaldım...
İş görüşmesine gittim geçen gün siz hep masabaşı işlerde çalış mışsınız bu iş size ağır gelir dedi hanımedendi(hizmet sektörü) öyle bir dönemdeyizki iş seçme lüxüm yok dedim.Evime çok yakın bir oteldi...restoran da garsonluk işiydi Nitekim işe alınmadım.çok üzüld0m..evim kira değil borcum yok belli bir birikime sahibim ama sonumuzu göremediğim içim çalışmak istiyorum sadece... En azından bir süre...sokak canları için mama stoklamam gerek bir süre sonra o bir torbayı da alamayacağım bı gidişle
Tatil konusuna gelince evet 5 yıldız otellerde tatil yapmak imkansız oldu benim için ama çokta önemli değil.. Yıllarca gittimde ne oldu sanki?En kötü apart kiralarım oda olmadı hiç gitmem..sokaktaki çocuklarım önceliğim..evdeki çocuklarımada yetişmeye çalışıyorum oda ayrı dert. İnsan olan kızım haftalık 100 lirayla okula gidiyor. Fazlasını veremiyorum Kedi olanda maması kumu vet.masrafı aylık 200 civarı.. Allah yardımcımız olsun

Ben de tuvalet kağıdının fiyatlarına çıldırdım.Kardesim tuvalete de mi gitmeyelim beee.
Tuvalet kağıdı olayı bence biraz abartılıyor neticede siliyoruz ve atıyoruz tek kullanımlık birşey . İlla solo marka olmasına gerek var mı diye düşünüyorum ben A101 den alıyorum 20 TL . Süte yoğurda gelen zam bu kadar konuşulmadı asıl önemli olan o zamlar aslında

Ben bir kac gündür istanbuldayim. Göz doktoruna geldim ve taksiyle oradan oraya kosturuyoruz.

Hangi taksiye bindiysek adamlar reislerine toz kondurmuyorlar. Adam(?!), reisimiz cok calisti, insanlar evde yemek yapmiyor, hep disarida yiyorlar. Bir taraftan bakiyorum euro 17, dolar 16. Insanlar halk ekmek kuyrugunda agliyorlar, temel ihtiyaclarini karsilayacak halde bile degiller bir kisim hala nasil kafa tuttu cb yunana diye salya akitiyor. Ben bu güruha acimiyorum, bunlar daha beter olsunlar da; kurunun yaninda yas da yaniyor.

Pazarda biyomedikal okumus, yuksek tahsilli, donanimli tezgahtarimiz var. Adam issizlikten sebze satiyor ama ekonomimiz cok iyi.

şu yazdıklarınız o kadar ben ki. günde iki defa kahve içerim. bahsettiğiniz kahveyi 12 veya 24 lü olarak alırdım ve geçen yıl 4.25 olduğunda kafayı yemiştim neden bu kadar artıyo diye. benim için hayat pahalılığı kahveye yapılan zamla orantılı ve şuan bunalımdayım. 2 gün önce bir markette 9.75 e buldum ve 4 paket aldım ki bu bile pahalı. çıldırıyorum resmen. hala çıkıp fiyatlarda anormal artık yok diyen siyasetçiler var delirmemek elde değil. çok söyleyecek şey var da işte ortam müsait değil. zaten içimiz dışımız siyaset oldu nereye gitsem hayat pahalılığı konuşuluyor. geçen bir uzman tv de demişti 15 yaşında çocuklar bile doların artışını konuşuyo diye. o kadar doğru ki. insanlar nasıl geçinecek ne yiyip içecek kimsenin düşündüğü yok Allah sonumuzu hayır etsin.

Dün 2 litre süte 16 tl verdim.
Geçen hafta mayaladığım yoğurdu en son litresini 4 tl ye almıştım.
Yani dün her zaman yaptığım yoğurda 2 katı fazla ödedim.
Alamıyorum ya delirmek üzereyim yemin ederim.

Sokak röportajları varya bir denk gelse bana o telefono dayının yada teyzenin ağzına sokup kafasının arkasından çıkarmak en büyük hayalim..
Verddiniz yetkiyi aldınız etkiyi hadi bakalım...
inanın benim başka taraftan çıkartasım var... babam özellikle karşıyaka da çarşıda geziyorum şu röportaj yapan çocuklara denk geleyim diye diyor

Bizim aile kantininden yudum 4.5 litre sıvı yağ 175 TL gördüm . Akşama eşimle gidip yeniden baktık hayal gördüm zannettim meğer gerçekmiş

Ben de bunları görüp duyduğum için inanın kendimden şüphe etmeye başladım. Acaba zorlanan tek ben miyim diyorum? Kime sorsan hersey süt liman.

Bilerek çıkarmıyorlarmis ortaya , depoda tutuyorlarmis.
Evet geçen hafta malum üç marketten birine gittim sıvı yap almak için yoktu. Reyondaki görevliye sordum yağ neden yok epeydir de gelmiyor dedim. Kız bizzat dedi ki “ Abla depoda var ama göndermiyorlar , zamlanınca gönderecekler sanırım .” dedi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…