- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.073
- 798
- 33
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Bende 2 yi yapmayacağım ablaKonfüçyusun çok güzel bir sözü vardır.
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak tehlikelidir diyor.
Konunun özeti bu aslında.
Bulgar hatunu dediki,sizin paranız çok değersiz ..
Anliyıorum abimin eşide sağlıkçı 38 yıl hemde üni mezunu en az maaşı ben alıyorum demişti.
Bana göre bu dünyaya artık .çocuk yapmak bile tehlikeli hale geldi.
Kızımada diyorum.2.çocuğu düşünüyor yapma diyorum tek çocuk olduğu için hep kardeş özlemi çekmişti.
En sağlıklısı aslında.Bende 2 yi yapmayacağım abla
Bizim hayatımız için normalde de çok zor 2. Çocuk zaten birde şu durumda herşey daha zor . Kafam kaldırmıyor düşün düşünEn sağlıklısı aslında.
Bu daha fena oldu galibadolar 15 i geçti.
deneme yanılma ile yönetiliyoruz.
yine birileri gitti birileri geldi.
hangisi tutarsa artık loto kuponu oynuyor sanki
Birde tayinci olunca çocuklarımız içinde zor oluyor,en basiti okul durumları.Bizim hayatımız için normalde de çok zor 2. Çocuk zaten birde şu durumda herşey daha zor . Kafam kaldırmıyor düşün düşün
Dahada artacak artmaya basşladı bile.dolar 15 i geçti.
deneme yanılma ile yönetiliyoruz.
yine birileri gitti birileri geldi.
hangisi tutarsa artık loto kuponu oynuyor sanki
Aslında Zara’yı Mango’yu lüks zannetmek de çok acınası bir durum ya. O fiyatlar burada diye o kadar pahalı, İspanya’da 19 Euro o gömlekler. Zenginlik anlayışımız bile fakirallahım ne kadar doğal ve doğru bir ortama denk geldim.zara mango çantalar havada uçuşmuyor sahtekarlık yok; herkes geçim derdinden yakınıyor çok samimiyiz vallahi hepinize tek tek sarılmak istedim.2 maaş ile kira derdi olmayan ben bazen gördüğüm şeylere inanamıyordum bir maddi konuları dert eden ben miyim? diye.
arkadaş toplantılarımız lüx çantalar moda kabanlar müthiş pahalı ayakkabılar dinlemekle geçiyordu.
kredi kartımın ekstresi 8,000 lirayı buluyor ve kartın %50 si market harcaması.çok çok dardayız gerçekten Allah hepimize yardım etsin ama samimiyetiniz için hepinize kocaman sarılıyorum kızkardeşlerim
Birde tayinci olunca çocuklarımız içinde zor oluyor,en basiti okul durumları.
Dahada artacak artmaya basşladı bile.
1 Dolar alış
15,2218
1 Dolar satış
15,2258
Zara çanta kullanmak artık gündelik hale geldi,bunun nesi lüks acaba cidden .Aslında Zara’yı Mango’yu lüks zannetmek de çok acınası bir durum ya. O fiyatlar burada diye o kadar pahalı, İspanya’da 19 Euro o gömlekler. Zenginlik anlayışımız bile fakir
Dahada var yani süre uzun.gider ayak batırayım batırabildiğim kadar gelecek olanda düzeltemesin diyor galiba.
Aslında Zara’yı Mango’yu lüks zannetmek de çok acınası bir durum ya. O fiyatlar burada diye o kadar pahalı, İspanya’da 19 Euro o gömlekler. Zenginlik anlayışımız bile fakir
Aynen onu diyor. Bakın düzeltemediler diyecekler enkaz bırakıp.gider ayak batırayım batırabildiğim kadar gelecek olanda düzeltemesin diyor galiba.
Bir de şey derler “Siz bu kardeşinize yetkiyi verin , bakın hersey nasıl düzeliyor .”Aynen onu diyor. Bakın düzeltemediler diyecekler enkaz bırakıp.
Yeni nesil özellikle zaradan giyinmeyi çok önemli bir şey zannediyor.Aslında Zara’yı Mango’yu lüks zannetmek de çok acınası bir durum ya. O fiyatlar burada diye o kadar pahalı, İspanya’da 19 Euro o gömlekler. Zenginlik anlayışımız bile fakir
Aynen onu diyor. Bakın düzeltemediler diyecekler enkaz bırakıp.
Ne vaatler verdiler hep,uzaya gideceğiz şimdi 4 şeritli yolda var ...Bir de şey derler “Siz bu kardeşinize yetkiyi verin , bakın hersey nasıl düzeliyor .”
Sorsanıa ne yiyiorsunuz diye makarna derler.
Eski Türkiye diyorlar ya,kuyruklar filan sebebi nedir diye soruyorlar esnaf yaptı diyor.,
Bunlar bilmiyor neden olduğunu,çünkü okumuyorlar araştırmıyorlar bilseler nedenin ne olduğunu..
gider ayak batırayım batırabildiğim kadar gelecek olanda düzeltemesin diyor galiba.
Bilmiyorlar ki kendi kafasına göre yada duyduğu habere göre konuşuyor dayılar teyzeler.Evet. Bu durumu dis mihraklara falan bagliyorlar ve bu insanlar buna ciddi ciddi inaniyorlar. Bizi cekemeyip ekonomi üzerinden batiriyorlar diye dusunuyorlar.
Hic edilen milyar dolarlar, yinelenen secimler, zorla verilen mazbatalar, kredilere el koymalar. Bunlari kim yapiyor diye soruyorsun kem küm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?