- 20 Mart 2008
- 141.927
- 213.850
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Tucecim onlara göre hayat toz pembe nasılsa,sorsan ne zaman et yedin diye cevap veremez çünkü yok alamazlar .Hani 5000 TL ye geçinilir mi vs diye konu açılıyor da biz 2000 TL geçiniyoruz herşeyi yiyoruz hayat çok güzel vs diyen kesim şuan orada yok
burdakiler okadar yüzsüz değilmiş heralde sokakda hala körü körüne savunanlar kadar ...belki şuan utanıyolardır biz nasıl savunduk bu adamı diye
Tucecim onlara göre hayat toz pembe nasılsa,sorsan ne zaman et yedin diye cevap veremez çünkü yok alamazlar .
Biz neler okuduk burada varya söylesem diliniz tutulur.
Seçim zamanları kaynardı buralar.
Aklima erdogani yalarim diyen dayilar, karim kizim feda olsun, onun olsun diyen comarlar geldi.
Hap etkisinde falan bile bu kadar olmazdi ya
Onlar değilmi o meşhur patates soğan kuyruklarına giren dayılar,ne çabuk unuttular o günleri.Daha dun aksam birine denk geldik ve adam sunu savunuyor: bakin bakin restoranlar nasil da dolu, para o kadar cok ki insanlar artik evinde yemek bile yapmiyorlar.
Sogan alamayan, patates alamayan, halk ekmek kuyrugunda dahi soguk terler doken babam herhalde. Atakoyden ortakoye 80 lira aldi, onunla yag bile alamazken adam kendinden gecmis durumda hala savunuyor.
Net olmuş..4250 oldu asgari ücret. Brüt mü net mi bu ben anlamadım ya.
Gel artık özledik deniyordu..bir zamanlarda hoca efendilerini korurlardı cumhuriyet düşmanı laiklik düşmanı dedikçe "dünyanın her tarafında bayrağımızı dalgalandırıyor 81 ilin toprağını öpüyo " diye vik vik öterlerdi ne oldu şimdi fetö oldu pis hain oldu reisleri de bi bakmışız tüh kaka olmuş
Siz bilmezsiniz belki siyyaset topiğinde bunu öyle demedi diyenler vardı,bizler yanlış duyuyormuşuz..g.t kılı teyzeden sonra ben hiç birine şaşırmadım ...benim için en aşşalayıcı,utanç verici şey o söz dü
Abla şimdi bu durumda bence en az 15 sene geriye gittik yanılıyor muyumTucecim onlara göre hayat toz pembe nasılsa,sorsan ne zaman et yedin diye cevap veremez çünkü yok alamazlar .
HayretNet olmuş..
4250 oldu asgari ücret. Brüt mü net mi bu ben anlamadım ya.
Hayır ysnılmıyorsun doğru düşünüyorsun.Abla şimdi bu durumda bence en az 15 sene geriye gittik yanılıyor muyum
Neden acaba sence.Hayret
Ekşi sözlükten bile daha hızlısın
KorkudanHayır ysnılmıyorsun doğru düşünüyorsun.
Neden acaba sence.
Net ele geçen para olacak.Arkadaslar ben sunu anlamiyorum; simdi asgari ücret 4250 oldu, bu net mi brût mü? Bir de herkesten ayni oranda mi vergi aliniyor?
Aynen ..Korkudan
Asgari ücrete %50 bütün ürünlere %100 zam geliveriyor bir şey değişmedi işte.4250 tele bozdur bozdur harcayın.
Harca harca bitmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?