- Konu Sahibi meredithgrey
-
Benimde öyle epeydir mapıs damlarına gitmedim:))
Bire tatil süremiz 15 gün filan yani azda değil.
Babamda emekli olduğunda araba almıştı hatta sonra abim arabanın canına okudu satıldı sonra.
Artık yatırım yapacak bişey kalmadı ki,elde bişey kalmıyor çünkü.
Süt olmuş 15 lira.
Dayı diyor ki yok sütokadar değilmiş .
Banada yabancı gelmediniz çünkü demek ki oradan tanıyoruz .evet size ordan aşinayım profil reminden birde ...ben böyle şuursuzca savunanlar yüzünden herşeyden,insanımızdan soğudum ya zaten
En güzeli hatta diyetteyim şu andavegan olmayı düşünüyorum
Haziranda aylık 1700 TL isteyen kreş şuan 3000 TL istedi benden hemde küçücük bir şehirdeÇocuğu kreşe gönderip kapitalizmin kızgın sahalarına geri dönmeyi düşünüyorumİkinci çocuk hayalleri
Şimdi 2 katı oldu..huzurunuzda "8.14 e dolar mı alınır anne" dediğim için kendisinden özür diliyorum...
Havai fişek patlatalım mıYıllardır girmiyordum kkya bi bakayım dedim malum kesimden kimsecikler kalmamış. Weiss nerdesin gel buraya konuşucaz
Seçim zamanı burada olurlar daha vakt var nasılsa:))Yoktum abla bi bakayım dedim ak kardeşlerime hiçbirini bulamadım maalsf
Yok artık yuh yaniiiHaziranda aylık 1700 TL isteyen kreş şuan 3000 TL istedi benden hemde küçücük bir şehirde
Biz bittik gerçekten abla çocuk bir Doğu bir batı derken heba olacakYok artık yuh yaniii
evet aynı olduğu maaşlar. ben 8 yıllık memurum. 200 tl fazla alıyorum yalnızca. artırılsın sözüm ona değil geç bile kalındı hatta 4250 az bile bu zamana. ama bizide üzmesinlerAy ben inanamıyorum şuan bir devlet memuru arkadaş aldığı maaşın ekran görüntüsünü atmış 3900 TL
vegan olmayı düşünüyorum
benim maaşım 2500 tu, 2250 de olabilir
aynı yıl içinde 2 kere yurt dışına çıkmıştım.
3500 e çıkdığında ilk arabamı aldım
başka söyleyecek bir şeyim yok
Abla ben de vardım o zamanlar, az deli olmadık.@Bibibella sen bilirsin nasıldı o zamanlar hakaretler yerdik birde.
Demi yani nasıl çıldırtıyorlardı bizi....Abla ben de vardım o zamanlar, az deli olmadık.
Zam oranı adil olmalı. Emekliye memura yüzde beş yüzde altı asgariye yüzde 30 yüzde 50.evet aynı olduğu maaşlar. ben 8 yıllık memurum. 200 tl fazla alıyorum yalnızca. artırılsın sözüm ona değil geç bile kalındı hatta 4250 az bile bu zamana. ama bizide üzmesinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?