- 28 Mart 2020
- 4.101
- 16.736
- 208
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Hıııı birde bence zaten bu durumda 8000 TL filan olmalı da işte 4250 ye okey olundu anlatabildim miAynen ..
Asıl filmi dolar kuru çarşıya pazara tam yansıdığında, stoklar bittiğinde göreceğiz, karaborsa dönemi geri geliyor gibi görünüyor, sigortayı bırakın gıda bulamayacak insanlar
Sorsan mutluluktan ağlarlar salya sümük.Asgari ücrete %50 bütün ürünlere %100 zam geliveriyor bir şey değişmedi işte.
Şimdi eskiden 2000 lira 20.000 gibi bir paraya bedeldi e bunu hatırlayan eski insanlar (45-60 Yaş arası) şuan ki asgari ücreti kafalarında 40.000 tl görüp çok eyi çok eyi başkası olsa yapamaz der ve kıl olmaya devam ederler.
Edirneye gelen turistler vitaminlere kdr tüketmiş
Ztn global bir kriz var biz elimizdekileri satıyoruz bu nasıl iş anlamadim
Demin yazdım mutluluktan salya sümük ağlayacaklarŞimdi eskiden 2000 lira 20.000 gibi bir paraya bedeldi e bunu hatırlayan eski insanlar (45-60 Yaş arası) şuan ki asgari ücreti kafalarında 40.000 tl görüp çok eyi çok eyi başkası olsa yapamaz der ve kıl olmaya devam ederler.
Bizim iş yerinde de ben asgari çalıştığım için zamlanıyor ama 4200 alana zam dahi yapılmadı yapsada 4500 yapar yine asgariye yakın. Nerde kaldı tecrübe, emek.
Gel artık özledik deniyordu..
Siz bilmezsiniz belki siyyaset topiğinde bunu öyle demedi diyenler vardı,bizler yanlış duyuyormuşuz..
Daha eskiye gidelim 80'li yıllar eski türkiye dedikleri.benim maaşım 2500 tu, 2250 de olabilir
aynı yıl içinde 2 kere yurt dışına çıkmıştım.
3500 e çıkdığında ilk arabamı aldım
başka söyleyecek bir şeyim yok
Çok siyaset yaptık ban yemeyiz değ miSorsan mutluluktan ağlarlar salya sümük.
Yandaş okumak istiyorsanız en son haberi okuyun,arada bende yazıyorum orada üye değilim gıcık edici nick alıyorum hemen
2014 yılında 980 tl para alıyordum ve hem kendime hem anneme beyaz eşya aldıydım 3 ayda borcu bitmiştibenim maaşım 2500 tu, 2250 de olabilir
aynı yıl içinde 2 kere yurt dışına çıkmıştım.
3500 e çıkdığında ilk arabamı aldım
başka söyleyecek bir şeyim yok
Aynen öyle demişti vatandaşın birisi,o zaman denk elmiş olabiliriz siyasette,bende en çok cezamı oradan almıştım konularımın bazıları kapanmıştı hatta.yok artık yanlışı doğrusumu var yahu yanındaki mikrofon tutan kız bile şok olmuştu...benim tahammül seviyem pek yüksek değil o yüzden siyaset topiğinde çok takılamıyordum cezalarımıda hep orda yemişimdir ama
Ben alışkınım siyasetten gitmeyeÇok siyaset yaptık ban yemeyiz değ mi
Ben ne zamandır ban yemiyordum özlem gideririzBen alışkınım siyasetten gitmeye
Daha eskiye gidelim 80'li yıllar eski türkiye dedikleri.
Rahmetli babam emekli olmuştu her yazz tatile 4 kişi gidiyorduk düşün yani.
Tek emekli maaşı birde.
evet size ordan aşinayım profil reminden birde ...ben böyle şuursuzca savunanlar yüzünden herşeyden,insanımızdan soğudum ya zatenAynen öyle demişti vatandaşın birisi,o zaman denk elmiş olabiliriz siyasette,bende en çok cezamı oradan almıştım konularımın bazıları kapanmıştı hatta.
2014 yılında 980 tl para alıyordum ve hem kendime hem anneme beyaz eşya aldıydım 3 ayda borcu bitmiştişimdi pek mümkün değil gibi :)
İyi ki zamanında çıkmışsınız arabanızı almışsınız yanınıza kar kalmış :)
Benimde öyle epeydir mapıs damlarına gitmedim:))Ben ne zamandır ban yemiyordum özlem gideririz
Bire tatil süremiz 15 gün filan yani azda değil.harbiden yaa
benim eski türkiyede yaşayan dedeciğim de tek maaşa apartman dikmiş 3 çocuk babası
bildiğin düz çalışan bu arada ailemiz de ticaretten anlayan yok
babam tazminatıyla keza yine ev aldı... İstanbul'dan ve cadde üzeri.
Fark ettiyseniz giderek yatırımın dozajı giderek düşüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?