- 21 Nisan 2016
- 3.761
- 7.113
- 158
- 28
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Ülkeye havadan antidepresan atsalar da koyun gibi uyusak-a bir saniye... Neyse konumuz bu değildiO da en ucuzu, diğerlerine yanaşılmıyor bile.
Hiç şaşırmadım . Allah sonumuzu hayır etsin. Ne olacak böyle ? Bizim insanlarımız neden gözünü açmıyor acaba herkesin durumu iyi bir biz mi böyleyiz , biz de mi var sorun diye düşünmüyor değilim.1 Ocak’ta elektriğe %40 zam gelecekmiş doğru mu bu ya
Bergamutsuz öleyim daha iyiKaçak çaymişke kurbanişkeÖyle begamot aroma falan yok, dümdüz kaçak çay içeceğiz.
Bende guzel basit,galiba ucuz bir tarif var.Yaz yaz.
Ben kaç sene önce sade yapmistim güzel olmuştu.
Üçgen baharatlı cips, ketcapli falan böyle tarifler bulup tuttursam çok mutlu olurum
Ben 38 yıl olmadim kilo verdikten sonra olmaya başladi hiç zamani değildi aslinda pffverdik yetkiyi "alanı ekonomi " olan kardeşimize uçurdu bizi böyle ...allahtan gebeyim de ped kullanmıyorum 9 ay kârdayım
Valla yaptım çok güzel olduYaz yaz.
Ben kaç sene önce sade yapmistim güzel olmuştu.
Üçgen baharatlı cips, ketcapli falan böyle tarifler bulup tuttursam çok mutlu olurum
Çorbalık tavuk ve makarnaya başladım ben, eskiden köpekler için yapardım, şimdi kedilere de yapıyorum. Son zamlardan sonra hepsiburadanın milosu nu almaya başladım, o da üç ayda 110 liradan 160 liraya çıktıBen en çok hayvanlara üzüluyorum bir çok kişi sokak hayvanlarina bakmayı bırakmıs180 lerde olan sokak hayvanları için aldıgim mama 250 ye aldim bugün bi anneme bi bana nasıl alicağımi düşünüyorum bende ekmeği hiç sorma bugun annem bayat ekmek aradim kedilere yapmak icin bulamadim dedi
Ahanda boyle izliyorum1 Ocak’ta elektriğe %40 zam gelecekmiş doğru mu bu ya
konu evrildi mi okuyamadım tüm sayfaları.
ben 10.90 a aldım türk kahvesini ama bir tane
ikinciyi vermedi market. stok yapılacaksa biz yaparız sana ne hacet dediler
Paylaş paylaş paylaşBende guzel basit,galiba ucuz bir tarif var.Doritos tarzi chips
İlk çözümü bulduk deseneValla yaptım çok güzel oldu
Annemde böyle yapiyor ekmekle 160 lira olan mama hamgisiymiş ben yoyebildikleri mama alayim diyorum 250 lira bi çuvalı her mamayi yemiyor kediler veya çok kalitesiz oluyor bi işe yaramiyorÇorbalık tavuk ve makarnaya başladım ben, eskiden köpekler için yapardım, şimdi kedilere de yapıyorum. Son zamlardan sonra hepsiburadanın milosu nu almaya başladım, o da üç ayda 110 liradan 160 liraya çıktıçorbalık tavuğun kilosu 7 lira marketlerde, haşlayıp et ve derilerini didikliyorum, içinede makarnaları hafif kırıp atıyorum, kemiklerini vermiyorum. Havada soğudu daha tok oluyorlar, küçük boy buzdolabı poşetlerine pay edip dağıtıyorum, bazen iş yerindeki çaycı ablamız yemeklerle gelen salata kutularını yıkayıp biriktiriyor onları kullanıyorum, biraz mama biraz papara şimdilik idare ediyorum ama çok zor burada daha açık mama satan petshoplar var ama ishal oluyor hayvanlar o mamalardan almıyorum o yüzden, çok endişeliyim hergün dua ediyorum kaza, bela, hastalık olmasın diye çünkü veteriner fiyatları da uçuyor
Sorma ya ibretlik bir milletiz yemin ediyorum, alışığız sinmeye, ezilmeye. Herkes boyun eğiyor, yabancı ülkelerde böyle oluyo mu hiç :/İlk çözümü bulduk desene
Üff ağlanacak halimize gülüyoruz ya çaresizlikten
Besleme yaptigimiz bolgede bazen etrafta mama goruyorum ve kediler dokunmamis oluyor yani asiri mecbur kalmadan o mamalardan yemek istemiyorlar onlar da napsinlar yazik.Annemde böyle yapiyor ekmekle 160 lira olan mama hamgisiymiş ben yoyebildikleri mama alayim diyorum 250 lira bi çuvalı her mamayi yemiyor kediler veya çok kalitesiz oluyor bi işe yaramiyor
Decent aliyordum 15 kilo ona bayıliyorlar sabaha ladar hiç biryerde kalmamıs oluyordu her gün dolduruyorum kaplarına ama onu bulamiyorum çok zamli gelecekmiş en son 225 den almıstım 350 ye gelicekmiş en azBesleme yaptigimiz bolgede bazen etrafta mama goruyorum ve kediler dokunmamis oluyor yani asiri mecbur kalmadan o mamalardan yemek istemiyorlar onlar da napsinlar yazik.
Disardakilere bonacibo aliyoruz toplu şekilde. Daha yeni 16 kilo anca alabildik 526 lira olmuş.
Evdeki kedinin mamasi 1,5 kilosu 206 liraaa olmuş.
Yaş mamayi schesir 70gr konservenin fiyati aldi basini gitti onu almayi biraktim.Nadiren yaş mama veriyorum.
Nasıl yani, kasada bırak o paketi mi dediler??
Decent aliyordum 15 kilo ona bayıliyorlar sabaha ladar hiç biryerde kalmamıs oluyordu her gün dolduruyorum kaplarına ama onu bulamiyorum çok zamli gelecekmiş en son 225 den almıstım 350 ye gelicekmiş en az526 vermeyin decent properformans fena mamalar değil ve çok iyi yiyorlar en fazla 300 e bulursun bence.
Benim lusim yas mama yemiyor nd aliyorum en son kilosu 75 olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?