Oynatmama az kaldı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pasta falan lüks oluyor öyle bir zamana geldik gerçekten. Allah yardım etsin

aynen.
bazı marketler şeker un falanda bir paketten fazla satmıyor burada.
Ben de Mmm marketten MMM marka 200 ml sütü 4 tane aldım. Küçük açıp kullanmak ekonomik olduğundan ezelden beri onu alıyordum ama genelde 6’lı alırdım alamadım.

Doritos taco baharatlı cips 8 tl olmuş

Valla ben de sokak canlarına çok üzülüyorum. Kediler bir şekilde yolunu buluyor da köpekler çok aç kalıyor, yüreğim daralıyor inan Enjoy alıyordum 150’den 250’ye çıktı. Liva aldım açık kilosu 20 TL onun da. Sokaktaki çocuklar kışın aç kalmasın üşümesin diye takviye yapıyorum, bakanlar var ama ucuz mama alıyorlar kediler yemiyor.

Niye yemiyoruz kardeşim milletin benim yedigimle ne alıp veremediği var. Ne yicez patates mi her gün. Gerçi bu gidiş oyle
Yazarken aynı şeyi düşündüm onu yemeyim sağlıklı şey alayım desem hiç alamam zaten meyve sebze aldı başını gitti

Yani tamam cipstir paketli gıdadır zaten yemeyelim zararlı ama elektriğe %40 nedir vallahi bayılazam ya.
Her şeye zam geliyor ya her şeye.
Cips falan zaten ekstra yediğimiz şeyler ama un şeker yağ çay ekmek ne bilim bakliyat et bunlardan ne kadar uzak kalacağız alım gücü düştükçe bunları bile alamayacak noktaya geliyoruz.
Kaldı ki bunları bile istesen almazsın ama gelen fatura zammına ne yapacağız gerçekten.
İyice tadı tuzu kaçtı insanların

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…