- 15 Şubat 2013
- 26.422
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.407
- 798
- Konu Sahibi meredithgrey
-
O paketi yavasca yere birak ve ellerini kaldir hshshNasıl yani, kasada bırak o paketi mi dediler??
Pasta falan lüks oluyor öyle bir zamana geldik gerçekten. Allah yardım etsinSorma ya ibretlik bir milletiz yemin ediyorum, alışığız sinmeye, ezilmeye. Herkes boyun eğiyor, yabancı ülkelerde böyle oluyo mu hiç :/
Geçen pasta yapayım dedim evde malzeme yok hesapladım, hazır almak daha ucuza gelecekti
Bergamutsuz öleyim daha iyi
Öyle bir söylenti var ama birşey açıklanmadı sanırım henüzAsgari ucret 3.900 diye okudum aimdi dogru mu?
Ben de Mmm marketten MMM marka 200 ml sütü 4 tane aldım. Küçük açıp kullanmak ekonomik olduğundan ezelden beri onu alıyordum ama genelde 6’lı alırdım alamadım.aynen.
bazı marketler şeker un falanda bir paketten fazla satmıyor burada.
Doritos taco baharatlı cips 8 tl olmuşBen hamileliğim bir bitsin sağlıkla ayaklanayım da o zaman ev ekonomisine bir ayar çekeceğim. Adım adım eriyoruz.
Pedin donunu mu dikerim, pambık mı tıkarım bir çare bulacağım.
Ulan bunların ücretsiz olması gereken yerde birde zam geliyor ya gel de delirme!
Cipslerde son durum ne bu arada
Merak ediyorum bu zamlar nerede duracak tam olarak?Doritos taco baharatlı cips 8 tl olmuş
Yani tamam cipstir paketli gıdadır zaten yemeyelim zararlı ama elektriğe %40 nedir vallahi bayılazam ya.Merak ediyorum bu zamlar nerede duracak tam olarak?
Durdurulabilir mi bilmiyorum emin değilimMerak ediyorum bu zamlar nerede duracak tam olarak?
Niye yemiyoruz kardeşim milletin benim yedigimle ne alıp veremediği var. Ne yicez patates mi her gün. Gerçi bu gidiş oyleYani tamam cipstir paketli gıdadır zaten yemeyelim zararlı ama elektriğe %40 nedir vallahi bayılazam ya.
Decent aliyordum 15 kilo ona bayıliyorlar sabaha ladar hiç biryerde kalmamıs oluyordu her gün dolduruyorum kaplarına ama onu bulamiyorum çok zamli gelecekmiş en son 225 den almıstım 350 ye gelicekmiş en az526 vermeyin decent properformans fena mamalar değil ve çok iyi yiyorlar en fazla 300 e bulursun bence.
Benim lusim yas mama yemiyor nd aliyorum en son kilosu 75 olmuştu
Merak ediyorum bu zamlar nerede duracak tam olarak?
Yazarken aynı şeyi düşündüm onu yemeyim sağlıklı şey alayım desem hiç alamam zaten meyve sebze aldı başını gittiNiye yemiyoruz kardeşim milletin benim yedigimle ne alıp veremediği var. Ne yicez patates mi her gün. Gerçi bu gidiş oyle
deneme tahtası olmayı bıraktığımız zaman.
Nolcak yav sen en fazla maaşını kaybedersin
Her şeye zam geliyor ya her şeye.Yani tamam cipstir paketli gıdadır zaten yemeyelim zararlı ama elektriğe %40 nedir vallahi bayılazam ya.
Bugün muhabbet kuşumun yemini açtım paketin yarışı boş resmen. Şaşırdım görünce.deneme tahtası olmayı bıraktığımız zaman.
Yok yav öyle dedi ya bakan. Siz en fazla maaşınızı kaybedersiniz, bizim kaybımız büyük olur diyeyüzyıllık işsizim la ben ne maaşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?