Oynatmama az kaldı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugün mutfak alışverişi yaptık. Et alacaktık et yoktu, bitmiş kalmamış çok şaşırdım ama öyle. Et olarak sadece köfte aldık. Markete 800₺ verip çıktık. Hani ne aldık dersek bence bişey almadık. Ama markete göre çok şey almışız. Hala fişi sayıp duruyorum

Ankaranın nispeten ucuz sayılan bir zincir marketindeydim bugün. Bir koli yumurta 37 liraydı. Makarna 6 lira.. Marketten sinir harbi yaşayarak çıktım resmen. Allah sonumuzu hayır etsin

Üç harfli markete girdim, ucuz diye iki süt aldım, oradaki ucuz marka kuruyemişten aldım iki paket, T*****e marka çikolata 3,50 olmuş, kakao aldım, yoğurt derken 196 TL tuttu ben de aldıkça alıyorum üç harfli diye

Ankaranın nispeten ucuz sayılan bir zincir marketindeydim bugün. Bir koli yumurta 37 liraydı. Makarna 6 lira.. Marketten sinir harbi yaşayarak çıktım resmen. Allah sonumuzu hayır etsin
Simit 5 TL olduğundan beri sakin kalamıyorum ben.

avatardaki bu sevimli kedi mi yoksa?

Sütüm az. Mamayla besliyorum. Bir haftalık maması 200 lira. Hadi alabiliyoruz şimdilik. Alamayan ne yapıyor? Kadının sütü yoksa ne yediriyor bebeğine? Muhallebi mi? Bizim mamanın içeriğine baktım. Derya deniz vitamin minarel dolu. Anne sütü gibi mübarek. E bunLr muhallebi de yok. O bebeğe yazık değil mi? Fırsat eşitliği nerede? Hadi lüks tüketimi geçelim cipstir koladır. Mama ya mama. 6 aya kadar bebeğin yiyebildiği tek besin. Kafayı yiycem parası olmayan süti kesilen az olan anne ne yediriyor bebeğine?

Oğlum çok gazlı diye gaz damlasına başlamıştık. Bebeğe yarayanı sgk karşılamıyor. Yorumlara bakayım dedim. Bir anne demiş ki bebeğime iyi gelen tek ilaç ama bir daha alamayız. Çünkü ilaç pahalı. 2 haftada bitiyor. Bun dehşet üzülmüştüm. Düşünün y bebeğinizin kıvranmaması ağlama krizine girmemesi için çözüm vR. Ama ilaç paralı ve pahalı. Nasıl dayanıyor insanlar?

Artık hiçbirinin birbirinden farkı yok ki. Migros’tan Migros marka süt aldım pasta börekler için ötekilerle aynı fiyat tavsiye ediyorum. Valla ben kadın 800₺ diyince ne dedim önce bi hayır tavuk yok et yok, iki çeşit peynir var bi dur bak yine bakayım fişe gerçekten bide daha tekrar çıkıcaz alışverişe sonrasında da daha yılbaşı alışverişi var, şarabı rakısı. Kalbim sıkıştı tam şu an. Bu ay mutfakta rekora koşacağız gibi.

Bebeklerine çay veren aileler okumuştum. Çay ne kadar besleyebilir bebeği? Çok korkunç çok üzücü.

tv de gördüm kaju 200 tl olmuş tey teyyy

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…