- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.298
- 598
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Almadi dogumgununde en iyisini yapicam dedi ve bugun yine umutsuzum arti acikcada soyledim ki hayatta biyke seyleri ima bile edemezken..Daha önce de anneler günü için yüzük begendiginizi söylemiştiniz. Aldı mı?
Anladığım kadarıyla şimdiye kadar özel kutlama olmamış başka sebeplerden dolayı. Talebinizi acikca ifade edin. Aklına gelsin diye beklemeyin.
Özel hissetmek tabi ki hakkınız ama çok kafaya takmayın eşinizle ilgili her şeyi.
Aksama yemek rezervasyonu yaptirin, gitmeden önce de kuyumcuya götürün bana bunu al diyin, bazı erkekler bundan anliyor:)Almadi dogumgununde en iyisini yapicam dedi ve bugun yine umutsuzum arti acikcada soyledim ki hayatta biyke seyleri ima bile edemezken..
Kendi dogumgununde kendide cok onem verir ve ben onu hic hayal kirikligina ugratmam arti 10 senedir beklemedim bisey hep kendim ustunu kapattim cunku imkani yoktu incinsin istemedim icimde tuttum ama suan imkaani var ve ilk kendini dusunuyo bunu konustum hak verdi tamam dedidoğum günlerine çok önem veren sensin, eşin değil. bunu anla önce. sen elmayı seveceksin diye elma da seni sevecek diye bi kural yol. ne yani sen hemen her özel güne çok önem veriyo olsan adamın devamlı sürpriz parti yapması mı gerekecekti? çok istiyosan kendin yap.
Kendi dogumgununde kendide cok onem verir ve ben onu hic hayal kirikligina ugratmam arti 10 senedir beklemedim bisey hep kendim ustunu kapattim cunku imkani yoktu incinsin istemedim icimde tuttum ama suan imkaani var ve ilk kendini dusunuyo bunu konustum hak verdi tamam dedi
değerli olduğunu hissetmek iin hediye gerekli mi sence?Kac gundur esimle tartisiyorum o beni ben onu anlamadim derken o bilirki ben ozel gunleri fazla onemserim veee bugun benim dogum gunum..is yerinden erken cikar guzelde bi surpriz yapar gonlumu alir diyodum..ki yapardida sabah guzel bi mesaj atip kutladi devaminida yapar tatliya baglariz diyodum
Bakin kimine sacma gelebilir ama ben oyle alistim dogumgunleri ozeldir benim icin annemin babaminkini bile hala kutlariz disarda filan..
Neyse kac gundur tartismamizdada hakliydim esimde fark etti sonlara dogru..ve dogum gunum mahfolmayacakti hevesliydim biraz once esim aradi isten erken cikmis cunku cenaze varmis e simdi kacta gelir belli degil son dakkaya kadar biseyde almamis alip almamasindan ziyade ben bu kadar onemserken beni onemsemedigini dusundum ona uzuldum e simdi cenazeden cikip bana bisey almayada gitcegini sanmam
Aslinda mevzu hediye degil evlendigimizden beri cok maddi sorun cektik ne evimiz ne esyamiz olmadan siginti gibi gunlerimiz oldu ise giderken allahin bi pohacasini alamazdim derken bicak kemige dayandigi bi gun benim aileminde destegiyle birden hayatimiz duzene girdi esim memur oldu ailem ev verdi derken allah yuru ya kulum dedi ilerledik tam rahata erince ilk isi pahali bi araba almak oldu yine aldigimiz borca gitti bize sira gelemedi bende bu dogum gunumde biseyler bekledigimi ona citlattim o tatile cikalim dedi bende senden kalici bisey olsun istiyorum dedim derken bu gun olmus dogum gunum ve 1 haftadir izinliydi bisey yapmadi ve bugune kadar tartistik tam bugun herseyi toparlar derken cenazede suan...ve ben arada kaynasin istemiyorum cunku hep ayni oluyo arabasi ailesi arkadasi yorgunlugu derken yillardir sirami bekliyorum bugunde arada kaynasin istemiyorum bunca zaman hediye veya maddiyat gerektiren hic bisey beklemedim cunku yoktu uzulur yapamadim diye gururu kirilir diye kendim kapadim ustunu..
ama elinde oluncada ilk onceligi kendi oldu e bende degerli oldugumu hissetmek istiyorum
Hemen aciklayim sebebiniHa bide eski konulara baktim da birsey fark ettim, özel günler hatirlanmak icin var degilmi hatirlamis ve kutlamis .
Anneler günü icinde hediye mevzusu acmissiniz cidden esinize yazik ha bire o güne bugüne hediyemi alcak.??
Hemen aciklayim sebebini
10 senedir bi copunu gormedim hic lafini bile etmedim cunku cok cok cok zor durumdaydik evimiz esyamiz yiyecek bi tas yemegimiz olmamisti derken birgun kendimizi kapinin onunde bulduk ailesi tarafindan..caresizdik derken ailem bize is buldu esim memur oldu biderde ev verdiler icini dosediler dort dortluk
Hemen sonra ne oldu biliyomusun daha 3.ayda 50 binlik hayalindeki arabayi alcam diye tutturdu ve aldida ve biz 2 senedir onu oduyoruz suan sartlar iyi durumlar duzeldi ve ben ilk kez bu sene benim icinde bisey yapsin istiyorum bunca yil cektiklerim yaninda olmam aldigini eline verip maddi manevi her turlu yaninda olup hic bisey beklemedim ya hani bi kezde dur yaa karicigima bi jest yapiyim desin istiyorum ki diyemedi dusunemedi bende acikca belirttim ve hak ettigimi dusunuyorum
Valla bu yasima geldim ne doğum günü ne sevgililer günü ne evlilik yıldönümü özel gün bilmedim kutlamadim birseyde beklemedim insanlara zorla birşey yaptırmak saçma çünkü. Bunun disinda gezmek yemege cikmak tatil istersin normal birgunde de gerceklestirebilirsin.Karşı taraf ister gönlünden geçerse sen soylemeden birseyler yapar zaten unutması hariç. Bunlar buyutulecek şeyler değil. Madem bu günü onemsiyorsun kendin birseyler yap. giyin Hadise yemeğe cikalim de. İnan bana bir insana zorla onemsemedigi birsey yaptırmak o insanı senden uzaklastirir Soğutur. Yemin ederım bu özel günler piyasanın insanlara tuzağı sırf cebinden para çıksın diye abartıyorlar böyle. Anneler günü annene hediye al yok zart günü zurt günü ona hediye al bunu yemeğe götür diye diye soyan b. ..ktan bir durum yani. Sana hediye almasıni mi tercih edersin yoksa onun yerine ilgi gösterip vakit gecirmesinı yada beraber gulup egleneceguniz dertlesip sohbet edeceginiz( evde bile olsa)kaliteli bir gün mü.?Kac gundur esimle tartisiyorum o beni ben onu anlamadim derken o bilirki ben ozel gunleri fazla onemserim veee bugun benim dogum gunum..is yerinden erken cikar guzelde bi surpriz yapar gonlumu alir diyodum..ki yapardida sabah guzel bi mesaj atip kutladi devaminida yapar tatliya baglariz diyodum
Bakin kimine sacma gelebilir ama ben oyle alistim dogumgunleri ozeldir benim icin annemin babaminkini bile hala kutlariz disarda filan..
Neyse kac gundur tartismamizdada hakliydim esimde fark etti sonlara dogru..ve dogum gunum mahfolmayacakti hevesliydim biraz once esim aradi isten erken cikmis cunku cenaze varmis e simdi kacta gelir belli degil son dakkaya kadar biseyde almamis alip almamasindan ziyade ben bu kadar onemserken beni onemsemedigini dusundum ona uzuldum e simdi cenazeden cikip bana bisey almayada gitcegini sanmam
Aslinda mevzu hediye degil evlendigimizden beri cok maddi sorun cektik ne evimiz ne esyamiz olmadan siginti gibi gunlerimiz oldu ise giderken allahin bi pohacasini alamazdim derken bicak kemige dayandigi bi gun benim aileminde destegiyle birden hayatimiz duzene girdi esim memur oldu ailem ev verdi derken allah yuru ya kulum dedi ilerledik tam rahata erince ilk isi pahali bi araba almak oldu yine aldigimiz borca gitti bize sira gelemedi bende bu dogum gunumde biseyler bekledigimi ona citlattim o tatile cikalim dedi bende senden kalici bisey olsun istiyorum dedim derken bu gun olmus dogum gunum ve 1 haftadir izinliydi bisey yapmadi ve bugune kadar tartistik tam bugun herseyi toparlar derken cenazede suan...ve ben arada kaynasin istemiyorum cunku hep ayni oluyo arabasi ailesi arkadasi yorgunlugu derken yillardir sirami bekliyorum bugunde arada kaynasin istemiyorum bunca zaman hediye veya maddiyat gerektiren hic bisey beklemedim cunku yoktu uzulur yapamadim diye gururu kirilir diye kendim kapadim ustunu..
ama elinde oluncada ilk onceligi kendi oldu e bende degerli oldugumu hissetmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?