- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.754
- 133
- 36
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Yok esimle alakali bi cenaze degil etkilicek bi durum olsa cocuk gibi dogum gunu derdine dusmem tabikideCenaze kimin bu arada Allah rahmet eylesin eşini çok etkileyecek kadar yakın biri mı
2 tane cocuk var canim .. Birakcak yerde yok oyle disarda gozum yok bisey alsin getirsin bi gonlumu alsin yeterMadem bu kadar onemsiyorsun doğum gününü,eşinin bunu heba etmesine izin verme. Hazirlan güzelce bu akşamki nerde geçirmek istiyorsan git oraya eşini de Cavit. Sanırım gelmememzlik etmez.
Valla fazla onem vermiyorumda dedimya 10 yildir hic imkaan olmadi tam hersey yoluna girmisken ilk defa bi jest bekledim ve adam 1 haftadir evde izinliydi hani bekledigim gotursun biseyler alsin gezdirsin diye cocuklardan onada firsat olmadi avm ge girmemizle bizim cocuklarin cildirmasi aglamalari bir oluyor apar topar bisey anlamadan donuyoruz hani son gune kadar dusunmemesine zaten uzuldum arti 10 yilda bir kerede bisey beklemekte hakkim degil mi ilk eline gecen parayla gitti butcemizi zorlayan bi araba aldi en buyuk hayali diye ses etmedim destek oldum bi kere benim gonlumce olsun biseyler ve bugunu onemsedigimi bekledigimi tam 2 aydir beynine isledim resmenDünyaya gelişiniz şerefine elbette ki gönül alıcı bir davranışta bulunması hoş olur ,aradaki buzları eritir
Lakin fazla mi önem veriyorsunuz bu tür şeylere...
Daha akşama çok var. Merak etmeyin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?