- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.754
- 133
- 36
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Bi kes yaa senden mi ogrencez olumun yasini tutmayi nasil davranmam gerektigini..acildeyim suan cenaze evinde degil kalp rahatsizligimdan dolayi..bilip bilmeden klavye basindan insan yargiliyosunuzAciniz buyukse acinizi yasayin. Hala esim bana surat asti, ben ona trip yaptım yaziyorsunuz. Su telefonu bi elinizden bırakın da cenaze evine çorba kaynatin, bi fatiha okuyun. Hala laf dalaşı pesindesiniz. Ölüm ya hu ölüm! Ötesi nedir anlamıyorum. Ölümün bile etkilemedigi insanlar daha neden etkilenir bilmiyorum
________SON DURUM_________
Dun kabus gibi bi gundu aksam esim eve gelecekken bi haberle sarsildik 9 aylik hamile olan eltim cocukla bitlikte vefat etmis!! Sara hastasiydi kaynim yaninda yokken krizi tutmus kaynim geldiginde cok gecmis gece gec saatlere kadar oradaydik simdi bugunde cenaze islemleri olacak hala şoktayiz
Kalp rahatsızlığından acile kaldırılan herkes elinde telefon millete laf yetiştirir zaten. Normali budur. Haklısınız..Bi kes yaa senden mi ogrencez olumun yasini tutmayi nasil davranmam gerektigini..acildeyim suan cenaze evinde degil kalp rahatsizligimdan dolayi..bilip bilmeden klavye basindan insan yargiliyosunuz
sanki kalbimi okudunda benim yazacaklarımı yazdınBen sizi nedense hiç sevmedim.
Başınız sağolsun, Sabırlıklar dilerim.
varya ağzına parmaklarına sağlık yazılabilecek en güzel şeyleri yazdın. yazdıklarının her kelimesine katılıyorum sana. aslında konu sahibinin bizden duymak istediği neydi biliyormusun. vah canım kırk yılda bir doğum günü kutlayacaktın bu cenazede nerden çıktı. eşinde neden üzüyor seni ölen ölmüş ama eşin senin doğum gününde seni üzmemeliydi. bunları duyamadığı için çıldırıyor.Kalp rahatsızlığından acile kaldırılan herkes elinde telefon millete laf yetiştirir zaten. Normali budur. Haklısınız..
bence en çok ta bu kadının kocasına sabır versin.Üzüldüm gencecik kadina, Allah mekanini cennet eylesin.
2 günde yasadiginiz olay İBRETLİK. Umarim payiniza düseni alirsiniz.
Siz dogumgününüze hediye bekleyip esinize tavir yaparken, bebegini bekleyen genc bir anne ölüyor. Allah kocasina sabir versin. Seninkinede.
varya ağzına parmaklarına sağlık yazılabilecek en güzel şeyleri yazdın. yazdıklarının her kelimesine katılıyorum sana. aslında konu sahibinin bizden duymak istediği neydi biliyormusun. vah canım kırk yılda bir doğum günü kutlayacaktın bu cenazede nerden çıktı. eşinde neden üzüyor seni ölen ölmüş ama eşin senin doğum gününde seni üzmemeliydi. bunları duyamadığı için çıldırıyor.
aynen bırak tanıdığın olmasını insan yabancı birine bile içi yanıyor.Ben bu cenaze işine inanmadım. Cevap yazmıyor ama kafası basmıyor sanırım, aktif olduğu dakika dakika görünüyor. Benim 25 yaşında eltim bebeğiyle vefat etse 40 gun telefona elimi surmeye utanirim herhalde
herkezin kendini avutma taktigi baskadır yani kimisi sabah kadar aglar kimisi baska türlü kafasını dagıtır napsn kız yaniiKalp rahatsızlığından acile kaldırılan herkes elinde telefon millete laf yetiştirir zaten. Normali budur. Haklısınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?