oysa _BUGÜN_ hersey duzelecekti..

Bi kes yaa senden mi ogrencez olumun yasini tutmayi nasil davranmam gerektigini..acildeyim suan cenaze evinde degil kalp rahatsizligimdan dolayi..bilip bilmeden klavye basindan insan yargiliyosunuz

Allah rahmet eylesin
Başınız sağolsun

sizi bu konuda haksız görüyorum. sorun doğum günü hediye vs. değil bence sizin önemsemeniz gereken daha büyük sorunlarınız var önce onları dert edinin.

Bi kes yaa senden mi ogrencez olumun yasini tutmayi nasil davranmam gerektigini..acildeyim suan cenaze evinde degil kalp rahatsizligimdan dolayi..bilip bilmeden klavye basindan insan yargiliyosunuz
Kalp rahatsızlığından acile kaldırılan herkes elinde telefon millete laf yetiştirir zaten. Normali budur. Haklısınız..

vah gidenin haline dün 25 yasında karnında bebesiyle gençliğe doyamadan evlat koklayamadan toprağa giren bugün sosyal medyada millete laf yetiştiren üstüne birde garipseyenleri tersleyen
kusura bakma kardes bızde 25 yasında bebegıyle olen bırı (Allah esırgesın evlerden ırak)olsa ortam cehennem olur kaldıkı telefonu klavyeyı elımıze almak ondan garibimize gidiyor
ölümde değersizleşmiş gencecik insan Allah bebesiyle mekanını cennet eylesin

Kalp rahatsızlığından acile kaldırılan herkes elinde telefon millete laf yetiştirir zaten. Normali budur. Haklısınız..
varya ağzına parmaklarına sağlık yazılabilecek en güzel şeyleri yazdın. yazdıklarının her kelimesine katılıyorum sana. aslında konu sahibinin bizden duymak istediği neydi biliyormusun. vah canım kırk yılda bir doğum günü kutlayacaktın bu cenazede nerden çıktı. eşinde neden üzüyor seni ölen ölmüş ama eşin senin doğum gününde seni üzmemeliydi. bunları duyamadığı için çıldırıyor.

bence en çok ta bu kadının kocasına sabır versin.

Ben bu cenaze işine inanmadım. Cevap yazmıyor ama kafası basmıyor sanırım, aktif olduğu dakika dakika görünüyor. Benim 25 yaşında eltim bebeğiyle vefat etse 40 gun telefona elimi surmeye utanirim herhalde

Ben bu cenaze işine inanmadım. Cevap yazmıyor ama kafası basmıyor sanırım, aktif olduğu dakika dakika görünüyor. Benim 25 yaşında eltim bebeğiyle vefat etse 40 gun telefona elimi surmeye utanirim herhalde
aynen bırak tanıdığın olmasını insan yabancı birine bile içi yanıyor.

Diğer konularına bakayım dedim. İki sayfada içim şişti ya.
Siz hiç mutlu olabilecek insan değilsiniz.
Her şeyden bir şikayet her şey size fazla gelmiş.
Evlenmeden önce iki kere çocuk yapmadan önce de 40 kere düşünseydiniz keşke.
Eşiniz de keza öyle.
Eş olmanın baba olmanın sorumluluğunu hiç almamış.
Ona göre eve para getirmek yeterli gibi.
Onun dışında siz naparsanız yapın kafasında.
Özgürlüğüne pek bi düşkün maşallah.
Siz de öyle. Ama bütün sorumluluğuda almışsınız üstünüze çırpınıp duruyorsunuz.

siz kızın üstüne gidiyosunuz ama insanlar aniden gelen tepkiyle zaten kız kocaına kızmıs bide üstüne babası gelmis agzından o laf cıkmıs hani gitmese cenazeye tamam da zaten yarım saat sonra gitmis

ha esin aradıgında sen git ben yarım saate geliyorum desene belki daha uygun olurdu ama o anda aklına gelmemis demekki

ille ne yapsun yani aglayıp dursun mı o mu istedi eltisi ölsün hayat devame diyo napsın kız kendide hastaymıs ille burata serumlu resminimi atsın ki etkileniyosa bile cenazeye bile gitmez herkez bazı seyleri kaldıramaz

ben dedem ve babannem 1 sene arayla vefat etti 2 sene hic gece uyumadım anca 6 dan sonra uykuya daldın ne calısabildim ne bisey cok etkilenmistim mesela sonra yengem ölünce gitmedim cezaneye aralarıda azdı herkezina cıya verdigi teki baskadır kimi cenaze görür etkilenmez benim gözümün önünden gitmiyodu kapı önündeki cenaze aaradı ki yıllardırda cok cok yakın degilse mümkün oldugunca gitmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…