- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
- Konu Sahibi kalbimdesi
-
canım ben eşiimin üstüne çok düşüyorum bu düşkünlüğümü çocuğuma aktarmak onunla vakit geçirmek için istedim belki eşimde düzelir dedim amaaaa
güzelim 5 tane daire kiracı oturuyo
sen kayınvalide kayınpeder kaynınla yaşıyosun
bunu sorun edeceğine, eşinin metin2 sevdasını mı sorun ediyosun?
bence önceliklerin farklı
araba alan laptop da alır
aldır sen bişe olmaz
canım ben eşiimin üstüne çok düşüyorum bu düşkünlüğümü çocuğuma aktarmak onunla vakit geçirmek için istedim belki eşimde düzelir dedim amaaaa
laptop alsam ne olcak eşim laptoptan oynar kaynım masaüstünden oynar gene zararlı çıkarım
gerçi laptoptan oynayamaz
kaldıramıyor çünkü laptop metin2 nin grafiğini, çok ağırşalıyor oyun
neden sarılmıosun hiç öpmüosn falan diorum biz evliyiz liseli aşıklar değil diooo
ben18eşim25 yasında
kalınır neden kalınmasın ki:) ben 19 yaşındayım 5aylıkta hamileyim:)
kalınır neden kalınmasın ki:) ben 19 yaşındayım 5aylıkta hamileyim:)
çok erken....
18 yaşındasın ilki düşüktü şimdi 2. ye gebesin
ne diyeyim
bu yaşta seni evlendirip, kaynana kayınvalide ve 23 yaşında erkek kayın yanında yaşatan ailene bakmak lazım
18 yaşındasın ilki düşüktü şimdi 2. ye gebesin
ne diyeyim
bu yaşta seni evlendirip, kaynana kayınvalide ve 23 yaşında erkek kayın yanında yaşatan ailene bakmak lazım
ailem 2aylığına die verdi sonra ayrılcaktık ama ayrılmadılar.1.bebeğimi kaybattikten sonra çok üzüldüm yasamayan bilmez ben erken avlendim ama bazı sorunlar yuzunden simdi burda hayatımı dökmeye kalksam tuslar bozulur kimse erken yasta evlilik istemez herkesin nedeni vardır veya istemiştir de evlenmiştir eee evlendikten sonra bosancakhalimde yok yuva kolay kurulmuo ama ben bu evlilikte sadece bebeğim olacağı için mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?