oyun bağımlısı eşim

canım ben eşiimin üstüne çok düşüyorum bu düşkünlüğümü çocuğuma aktarmak onunla vakit geçirmek için istedim belki eşimde düzelir dedim amaaaa

Eş düzeltmek ve ilginizi başka birine kanalize etmek için mi cocuk yaptınız yani?

Sonra kayınvalidelerden şikayet edin, kendilerine bağımlı cocuklar yetiştirdikleri icin.

laptop alsam ne olcak eşim laptoptan oynar kaynım masaüstünden oynar gene zararlı çıkarım

elmayra çok doğru söylüyor valla
herşeyin bir zamanı vardır

bu arada kaç yaşındasınız?

18 yaşındasın ilki düşüktü şimdi 2. ye gebesin

ne diyeyim

bu yaşta seni evlendirip, kayınpeder kayınvalide ve 23 yaşında erkek kayın yanında yaşatan ailene bakmak lazım

Son düzenleme:

bence bi sakıncası yok çok şükür eşim genç bende gencim hamd olsunki durumumuz iyi ewim ayrı iki kişi yaşayana kadar üç kişi yaşarız oda bizim ewimizin neşesi olur :) ama teyzesi erken diyosunda sen bi bilsen biz onu kaç gözle bekliyoruz:) rabbim olmayanlarada nasip etsin o güzel tekmelerden

ne diyeyim

bu yaşta seni evlendirip, kaynana kayınvalide ve 23 yaşında erkek kayın yanında yaşatan ailene bakmak lazım

bak o konuda doğru dedin işte bacım....18 yaşındaki bi insan ana kuzusu sayılır ama kader kısmet....kaynana meselesine gelince banamı kalmış onlara hizmet etmek...baba ewinde yer içer sırt üstü yatarız ewlenincede daha işim gücüm yok onların derdini çekicem .pehhh

tamam baktım hamileymişsin hayırlı olsun

ama şunu unutmayın
bu adamlar sizi sevdikler kadar seks yapmayı da sevıyorlar ve ilk seneden hamıle kalmak demek risk demek çünkü en istekli olunan dönemde bunu yaşayamıyorsunuz

adamların başkasına bakma ihtimali çok yükseliyor (bunu tasvip etmiyorum ama işin birde gerçek tarafı var)

sen kocanla çok iyi sevişebilmelisin ki adamın aklı sende kalsın...seninle bütün olmayı öğrensin, siz daha bütün olamadan araya bebek sokmuşsunuz bence bu çok fazla bir cesaret...

gerçi artık olan olmuş ama bundan sonraki hamileleiğinin arasına minumum 5 yıl koymanı öneriyorum...

ne diyeyim

bu yaşta seni evlendirip, kaynana kayınvalide ve 23 yaşında erkek kayın yanında yaşatan ailene bakmak lazım

ailem 2aylığına die verdi sonra ayrılcaktık ama ayrılmadılar.1.bebeğimi kaybattikten sonra çok üzüldüm yasamayan bilmez ben erken avlendim ama bazı sorunlar yuzunden simdi burda hayatımı dökmeye kalksam tuslar bozulur kimse erken yasta evlilik istemez herkesin nedeni vardır veya istemiştir de evlenmiştir eee evlendikten sonra bosancakhalimde yok yuva kolay kurulmuo ama ben bu evlilikte sadece bebeğim olacağı için mutluyum

oyunu unutturacak,oyalanacağı başka birşeyler bulmanız gerekir.mesela çok güzel,hoşlandığı tarzda bir film alın mısır patlatın maile filmi seyredin.birkaç gün oyundan uzak tutacak birşeyler bulun..Allah yardımcınız olsun çok kötü bir alışkanlık kumar,alkol,uyuşturucu gibi kötü bir bağımlılık..belki çocuğunuz doğunca değğişir..inşallah..

seni çok iyi anlıyorum cnm erken yaşta ewlilikte pek iyi sayılmaz çünki daha yeni yeni öğreniyosun herşeyi..hele birde kaynanan falan warsa ewde o ew çekilmez...boşanmakta yuwa yıkmakta kolay değil iki kere boşanma eşiğine geldik....ama herşeye rağmen yıkılmasın dedim yuwam çok şükür dewreye bebeğim girdi :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…