- Konu Sahibi kalbimdesi
-
Sadece ilk sayfayı okudum konuyla ilgili yorum yapıyorum.
Eşinle beraber bu oyunu oynamayı denedinmi hiç canım. Kaynım felan oynuyor diyorsun 'da.
Metin2 online bir oyun ve bayan çok orada. Azda olsa mecburiyetten bayanlarla sohbeti oluyordur.
Kıskanıyorum , bende seninle oynim bakim nasıl birseymis diyerek kendine karakter açabilirsin
Sonra eşin o oyuna girdiğinde bende girmek istiyorum die sürekli bunalt.
O oyunda evlenmede var sanıyorumki. Gerçekte evliyiz oyundada evleniriz işte kızlar sana laf diyemez diebilirsin.
EMİNİM bir süre sonra bunalıp bırakıcaktır.
Kıyamam bide hamilesin..Tavrını koy biraz oyunu leveli bilmem neyi bitirmesini bekleme bastan oynar yada baska birsey bulur zaten..Kızdıgını belli et tabi bu derece gamsızken ne kadar anlarsa..Umarım en kısa zmanda cocukluktan kurtulup evli oldugunun esin oldugunun farkına varır..
Tatlım bir ara bende bu oyuna bağımlıydım. Oyun öyle böyle bir şey değil kurtulamıyorsun. 2 sene bu oyun yüzünden bilgisayar bağımlısı oldum. Bilgisayarımız masa üstüydü sandalye de otura otura belimde morluklar oluşmaya başladı. Gözlerim bozuldu. Derslerim gittikçe düştü. Babam da buna bir son vermek için oyunu sildi. Bende tekrar yükledim. Oynayamayınca strese giriyordum. Sonra babam tekrar yüklediğimi farkedince modemin internet sayfasından metin2'nin sitesini engelledi. Nasıl yaptı bilmiyorum ama o dönemler bunalımdaydım. Daha sonra anladım ki babam hayatımı kurtarmış. Oyun o kadar cani ve saçma bir şey ki anlatamıyorum bile. Hayvanları öldürüyorsun, evlenerek puan kazanıyorsun, abuk sabuk görevler yapıyorsun... İşin içine gerçek parayla alınan malzemelerde girince tamamen korkunç bir durumla karşılaşıyorsun. Ve bu malzemelerde ucuz bir şey değil. Allah yardımcın olsun canım. Kocanı bir an önce bu oyundan kurtarmalısın. Bebeğine de uzun ömürler diliyorum. [/
canım lütfen yardım et babana sor nasıl kaldırmış o sayfayı öğren ne olur banada anlat evliliğim kurtulsun
Hayatım modemin internet sayfası var böyle rakamlı bişey her modemde farklı. Orada gizlilik ya da güvenlik diye bir şey olması lazım. Oraya tıklayınca boş kutucuklar var. O kutulardan birine metin2 yaz ve tamama tıkla. Daha sonra oyunu sil bilgisayarından. Denetim masası/Program ekle-kaldır'ı seç. Metin2'yi bul ve sağ tıklayıp kaldır de. Babama da çok soramıyorum çünkü napıcaksın der kızar. İnşallah işe yarar
[QUOTE
canım lütfen yardım et babana sor nasıl kaldırmış o sayfayı öğren ne olur banada anlat evliliğim kurtulsun
canım benım senın evliliğin sayfa sılmeyle kurtulacaksa ne ala adamın gönlü senden geçmiş ama anlamak istemek zor de mi?
cok acık sozlusunuz bravo sızeErkeklerın bır cogu nıkahının altına aldıktan sobra bole olmuyormu kopruyu gectıkten sonra gonlu gecmıs demeyelımde elde ettıkten sonra nasıl olsa elımın altında dıye kendını salmıs dıyelım kız zaten kocam artık benı sevmıyo dıye uzuluyo sızde neguzel yardımcı oluyorsunuz
arkadaşlar ben metin2 oynayan biriyim hertürlü sorunuza cevap verebilirim evlendigimiz ilk yıl eşim ögretmişti sonra kendi bıraktı ben bırakamadım eşim yogun çalıstıgı ve genelde evde olmadıgı için işi geregi önceden çok vaktim olurdu bütün bos vaktimi oyuna ayırrırdım oyunda yapcak çok fazla bişeyim kalmadı zaten artık vaktimde olmuyo arada sırada giriyrum artık ama hertürlü sorunuza cevap verebilirim aklınıza takılan
kızlar merin 2 die bi oyun var eşim bu oyuna çok bağlı 3aylık hamile 1buçuk yıllık evliyim eşim hiç sevgi göstermio sürekli oyun oynuo kaynanamlarla kalıoruz bide odaya gece 1de gelio hiç bi sıkıntımmı anlatamıorum yatak odasına da hep ben uyuduktan sonra gelio gelir gelmezde uyuyo naptın bugün nasılsın bile demiyo canımdan bezdim yardımcı olun benim durumumda olanlar napıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?