oyun bağımlısı eşim

Kıyamam bide hamilesin..Tavrını koy biraz oyunu leveli bilmem neyi bitirmesini bekleme bastan oynar yada baska birsey bulur zaten..Kızdıgını belli et tabi bu derece gamsızken ne kadar anlarsa..Umarım en kısa zmanda cocukluktan kurtulup evli oldugunun esin oldugunun farkına varır..

benim eşim ben hamileyken benle değilde oyunla ilgileniyorsa alırım kaç para olursa olsun o bilgisayarı gözünün önünde kırarım çok ciddiyim

oyna diyo zaten canım oynuyorum ama kimseyle konuşma diyo ama kendisi konuşuyo valla dün akşam karşıma aldım konuştum ne olur anla beni stres atıyorum diyo o oyunu oynarken hiç bi sıkıntımı hatırlamıyorum unutuyom dio bende bu bağımlılığın ne zaman biter dedim bitmez dedi o zaman ben biterim dedim öle deme oyun oynamam seni sevmio anlamına gelmez falan da filan işte

inş canım inş düzelir her sey

Tatlım bir ara bende bu oyuna bağımlıydım. Oyun öyle böyle bir şey değil kurtulamıyorsun. 2 sene bu oyun yüzünden bilgisayar bağımlısı oldum. Bilgisayarımız masa üstüydü sandalye de otura otura belimde morluklar oluşmaya başladı. Gözlerim bozuldu. Derslerim gittikçe düştü. Babam da buna bir son vermek için oyunu sildi. Bende tekrar yükledim. Oynayamayınca strese giriyordum. Sonra babam tekrar yüklediğimi farkedince modemin internet sayfasından metin2'nin sitesini engelledi. Nasıl yaptı bilmiyorum ama o dönemler bunalımdaydım. Daha sonra anladım ki babam hayatımı kurtarmış. Oyun o kadar cani ve saçma bir şey ki anlatamıyorum bile. Hayvanları öldürüyorsun, evlenerek puan kazanıyorsun, abuk sabuk görevler yapıyorsun... İşin içine gerçek parayla alınan malzemelerde girince tamamen korkunç bir durumla karşılaşıyorsun. Ve bu malzemelerde ucuz bir şey değil. Allah yardımcın olsun canım. Kocanı bir an önce bu oyundan kurtarmalısın. Bebeğine de uzun ömürler diliyorum.

Hayatım modemin internet sayfası var böyle rakamlı bişey her modemde farklı. Orada gizlilik ya da güvenlik diye bir şey olması lazım. Oraya tıklayınca boş kutucuklar var. O kutulardan birine metin2 yaz ve tamama tıkla. Daha sonra oyunu sil bilgisayarından. Denetim masası/Program ekle-kaldır'ı seç. Metin2'yi bul ve sağ tıklayıp kaldır de. Babama da çok soramıyorum çünkü napıcaksın der kızar. İnşallah işe yarar

sağol canm ama pek yaramadı işe yinede tşk ederim kib

Bacım oyunu silmeyi, engellemeyi falan düşünme.Bu tür oyunlar sigara gibi, acayip bağımlılık yapıyor.Kaç kere sildikten sonra gece yarıları eşimle internet cafe gezip, cdsini aradığımızı ben bilirim
Silersin geri yükler, engellersin engeli kırar, olmadı gider yeni laptop alır, şifresini bile söylemez, açamazsın bile.Gider en basitinden bir internet cafeye, oyunu cdye yükletip gelir eve tekrar yükletir.Yani iş silmeyle olacak gibi değil.

Biz eşimle yaklaşık 6 yıldır buna benzer bir oyun oynuyoruz.İlk zamanlar tabii sabahlara kadar oynar, hayattan kopar hale gelirdik, sonraları azaldı.Balayında bile laptoplarla oyuna bağlanmıştık düşün ve saatlerce oynamıştık Ama birlikte keyif alıyorduk, birlikte oynuyorduk.

Şimdilerde eşim akşamları 1-2 saat takılıyor, bende aklıma geldikçe girip muhabbet edip çıkıyorum.Hiç merak etme bu bağımlılık uzun sürmüyor.Bize bu bağımlılığı aşılayan kardeşimdi.Kendisi 2 sene deliler gibi oynadı ve şimdi bu tarz oyunların yanından bile geçmiyor, eşim desen bıktı, arkadaşlarıyla sohbete giriyor akşamları 1 saat, ben desen umrumda değil, çok sıkılırsam bakıyorum yani elbet eşin de sıkılacaktır.Bu zamana kadar onunla oynayıp, birlikte vakit geçirerek bu süreci atlatabilirsin onun haricinde dediğim gibi o bilgisayarı kırsan bile gider yenisini alır, bunlar çözüm değil.

İnşallah kısa sürede eşin sıkılır ve bırakır.

arkadaşlar ben metin2 oynayan biriyim hertürlü sorunuza cevap verebilirim evlendigimiz ilk yıl eşim ögretmişti sonra kendi bıraktı ben bırakamadım eşim yogun çalıstıgı ve genelde evde olmadıgı için işi geregi önceden çok vaktim olurdu bütün bos vaktimi oyuna ayırrırdım oyunda yapcak çok fazla bişeyim kalmadı zaten artık vaktimde olmuyo arada sırada giriyrum artık ama hertürlü sorunuza cevap verebilirim aklınıza takılan

Benım esımde bır sıralar super bahıse sarmıstı gece gunduz net elınden dusmuyodu bahımlılık yapmıstı cok paralar kaybedınce bos seylerle ugrastıgını gecte olsa anladı allahım bılıyor neler cektıgımı 15mılyarlık borc yapmıstı 2 3 aydır pcyı elıne almıyor sukurler olsun ınsallah senın esınde bırakır canım

metin2 den korkan arkadaşlar gercekten bukadar tedirgin olmanıza gerek yok bi ilk başlanıldıgında aşırı derece de bir bagımlılık yapıyo ama zamnla oyun bu sonucta onunda sonu geliyo ve yapcak bişey kalmıyo sadece 1 2 saat sohbet etmek için ölesine bakınmak için giriliyo yani mutlaka ve mutlaka o bagımlılık birgün bitiyo sadece yerini ordaki arkadaşlarla sohbet etmek için ayrılan kısa bi zamn kalıyo oda zaten zamnla bitiyo hepsi bukadar ve siz sıktıkca odaha bir inatla oyuna baglanır umursamıyomus gibi davranın normal karsılayın ama bi taraftanda oyunu kafasından çıkarıp başka seylere yönlendirmeye calısın tek çözümüde bu malesef silmek pc kırmak bile inanın çare olmaz yeni başladıysa eger.

[QUOTE

canım lütfen yardım et babana sor nasıl kaldırmış o sayfayı öğren ne olur banada anlat evliliğim kurtulsun

canım benım senın evliliğin sayfa sılmeyle kurtulacaksa ne ala adamın gönlü senden geçmiş ama anlamak istemek zor de mi?

canım benım senın evliliğin sayfa sılmeyle kurtulacaksa ne ala adamın gönlü senden geçmiş ama anlamak istemek zor de mi?

cok acık sozlusunuz bravo sıze Erkeklerın bır cogu nıkahının altına aldıktan sobra bole olmuyormu kopruyu gectıkten sonra gonlu gecmıs demeyelımde elde ettıkten sonra nasıl olsa elımın altında dıye kendını salmıs dıyelım kız zaten kocam artık benı sevmıyo dıye uzuluyo sızde neguzel yardımcı oluyorsunuz

bu oyunda bırının bırseylerı calınmıs polıse gıtmıs kadın haberlerde cıkmıstı ıkı senelık bırıkımım demıstı demekkı oyuncu oyunu 2 seneden fazla oynuyor allah yardıme etsın ,bende farmvılle oynardım hemde ne oynama 100 levele geldım bıraktım

e sen yardım et o zaman ne dıyım?

Valla canım online, kurulu, cd den hertürlü oyun oynarz eşimle.Bazı oyunlar bağlımlılık yapar sabaha kadar oynarız.Ama inan hepsi bir yerde sıkıyor.eşin de zamanla azaltacaktIr.

Zevklidir oyun oynamak.Aslında sende oynasan hem eşinle zaman gecirmek için bahanen olur.

Beraber film ya da dizi izlemekten daha zevkli geliyor bana.Paylaşımı daha fazla,beraber sinirleniyoruz,beraber mutlu oluyoruz,beraber geriliyoruz oynarken.Daha bi yakınlaşıyoruz diğer aktivitelere göre sanki...

canm dediğin gibi bu oyun dan1 2 sene sonra belki bıkar ama o zaman da baska oyunlar oynar yanında beraber oynayamıyorum çünkü kardesiyle oynuyor .peki bu oyunda evlenme varmış bu nasıl bişi başka bi kızla mı evlenio yoksa kendi çar yaratıp ta mı evlenio

Daha pratik bir çözümü var.. sende o oyuna başla ilk bir iki gün oyunu izle ben bunu çok sevdim bana da öğret de ortak bir paylaşımınız olur, hemde bu nasıl şu nasıl diye diye sorarsan bıkar zaten en kötüsü de sende oyunu seversin beraber oynarsınız tanıdığım çok eşler var birlikte oyun oynayan ve hayatları güllük gülistanlık çok mutlulular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…