oyun bağımlısı eşim

baba evinde yiyip içip sırt üstü yatmak gibi bi lüksüm olsaydı zaten evlenmezdim ama bu evlililiğimin böle sorunu olduğu halde bekarlık halimden şu anki halim daha iii daha mutluyum bilmem amlatabildimmi kızlar

mutluysan rabbim dahada mutlu etsin inşallah..ya biz burda öyle böyle diye konuşuyoruz ama bilemeyizki insanların ewlerinin içindeki sorunları...

amin
allah analı babalı büyütsün
ama bence çok erken

bekarsınız sanırım?

hamilelik sekse engel birşey değil bir
hamile kadın birçok erkeğe normal kadından daha seksi gelir, çünkü erkeğin cinsel arzularını harekete geçiren kadının dişiliği ölçüsündedir. erkek bilinçaltı da gebe kadını doğurganlık özelliğinden ötürü kadınsal özelliklerinden yola çıkarak çekici bulur iki
üç çok iyi sevişmiş sayılmak için 5 yıl aralıksız sevişmek mi lazım?

sanırım sağlıklı bir cinsel hayatınız ve ilişki deneyiminiz yok
evlenmeden önce bazı konularda bilgi sahibi olmanızı tavsiye ederim
özellikle bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamanızı da..
insanları yanlış yönlendiriyorsunuz
ki bu kul hakkına girer..

çok doğru söyledin :)) ewlilik uzun sürecek bi kawram o uzun süreçte sürekli ateşli seks hayatın olmaz bi zaman sonra artık iş biter herkes arkasını dönüp yatar...zaten biyerden sonrada bıtkınlık geliyo insana

:)) korkulacak bişeyi yokki doğum hariç ( düşünmek bile istemiyorum ama o bebeğin tekmelerini falan his edince dünyalar benim oluyo sanki

Ama hani sorumluluk korkusu? Bebeğe yetememe, kariyer mi cocuk mu ikilemi?

Ama hani sorumluluk korkusu? Bebeğe yetememe, kariyer mi cocuk mu ikilemi?

çalışma hayatım yok ewhanımı olduğum için kariyer sahibi olmak gibi bi gayemde yok...bebeğe yetme konusuna gelince hamileyken insanın anaç duyguları oluyo rabbim sana yol gösteriyo içinden gelerek dawranıyosun...kıyafet alırken bile titiz dawranıyosun gerekli eşyalarını alıyosun çünki bebek hızla gelişiyo büyüyeceğini düşünerek sadece gerekenleri alıyosun kii bunları tek başına yapıyosun o yüzden benim öncülüğüm çocuğum...

sen birşeyi anlıyorsun onuda çok yanlış anlıyorsun...

aynı evde oturduğunu dert etmiyon da oyun bağımlısı mı diye üzülüyorsun diyecektim

ama şimdi kalkıpta niye yargılıyorsun diyecekler diye silmiştim

asude_bahar,carrie,eLmayRa_ katılıyorum

aynı evde oturduğunu dert etmiyon da oyun bağımlısı mı diye üzülüyorsun diyecektim

ama şimdi kalkıpta niye yargılıyorsun diyecekler diye silmiştim

asude_bahar,carrie,eLmayRa_ katılıyorum

Diyecekler diye yazdıklarını silme. Seninle aynı fikirde olan insanlar var.

Bizim de başkalarına diyeceklerimiz var nasılsa

Offf cok karışık oldu ama anladım dimi sen beni

Allah yardımcınız olsun benim eşim de oyun ve bilgisayar bağımlısı..Kaynanamlarla kalıyoruz ve pc bizim yatak odamızda..benim eşim de geceleri oyuna takılır sabah 7 de yatardı o zamanlar işi gücü de yoktu..Ben yalnız yatardım bide sabaha kadar sigara içerdi benim mide altüst olurdu gele o pis kokan odada uyumak zorunda kalırdım..Erkeklerin çoğu kadınlardan her şeyi bekliyolar ama kendileri özveride bulunmuyolar nedense..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…