oyun bağımlısı eşim

anne tatmin olur da çocuğun baba sevgisi boşluğu?
neyse kolonide kendisine baba sevgisi sunacak bir birey bulur elbet.. dede mede.. baba yerine koyar birini..

E o da doğru.

Allah yardımcısı olsun, oyun bağımlısı eş cok zor yahu.

ben18eşim25 yasında

yani reşit olmadan evlendin muhtemelen, 17 yaşındayken...gerçi 18 de olsa çok erken.kafalar güzel, biz ne desek boş.bi 10 yıl sabredersen, kocanın kişiliğini buradaki taktiklerle değiştiremeyeceğini anlarsın.bence boşver, kabullen gitsin.

Son düzenleme:
benmkide oyun meraklısıydı bizimde kaldığımız odada kaynımın pc si. sabah erken kalktığım için ricada bulunyodum kapatıyodu 1 2 saat yalvardıktan sonra ,sarıldığında tepki göstermeye göstermeye bıraktı.

sigara içerdi yanıma gelmeden önce sokulmaya çalışırken midem bulanıyo deyip yataktan ittiğim çok oldu. dişimi fırçalarım bişey olmaz diyodu baktı gene şikayetciyim ,içmemeye başladı. eve gelmeden içiyo işte falan yanımda içemiyo. öpmeye kalkarken kültablası gibi kokuyosun derdim alınırdı ,çok şükür bıraktırdım :)

Ben size katılamayacağım, çünkü her ne kadar hamilelik sekse engel olmasa da kadınlar o dönemde fazla istekli olmuyorlar.erkekler de kadınların canlarını yakma korkusuyla ilişkiye girmekten kaçınıyorlar.Hele de Türkiye gibi insanların cinsellik konusunda genellikle bilgisiz olduğu ve eğitiminin verilmediği bir ülkede bu daha yaygın. Ayrıca kadınların bir kısmında da doğum sonrası isteksizlik ve ilişkide problemler ortaya çıkıyor. Zaten küçücük bebeğe bakmak durumunda olan bir kadın da bu konuda suçlanamaz. Ama bence buradaki asıl mesele, cinselliğin ötesinde insanların birbirini yeterince tanımadan ve evliliğin sorumluluğuna alışmadan çocuk yapmamalarıdır.Burada evliliğin süresi kadar yaş da önemlidir.Gerçi siz de bu konuda hemfikirsiniz sanırım.

Son düzenleme:
off yine bu metin 2 oyunuu bende kız kardeşimden biliyorum bıktım resmen bır oturdumu basına mazallah ev yansa gozu görmez..

3 aydır netı yok babama yalvarıyorrr actırsın dıyee hala actırmadı babam ama sanırım actırıcakk

kardesımın bana dedıgı seyy

"ablaaaaaa rüyalarıma gırıyorr yaaa bır net gelsede doya doya metin 2 oynasam ""

ayyyy gına geldı bu metin den çetindenn böööö

ben pc de oyun moyun sevmem yaa ne sıkıcı

valla gulum cd degılkı kırıp atasın neten oynuyorşlar veee bağımlılık yapıyormuss

:44::44::44:hımmmm napsakk napsakkk

...

ayyy düşün düşün bir hal oldumm bulamıyorum dur bı kız kardesıme sorayım geleyım belkı o kapatmasını fılan bılıyordurr...

.......

canım benımm valla yoruldum huuuuhhh nefesım kesıldı bır kosu asagı ındım sordum

kardesım dıyorkı tümden hesabını sılsın eşi diyoo eger level mi ne varmıs işte bırıktırdıgı puan eger o yuksekse bır daha kayıt olamayı ıstemz o kadar puan toplamak zor dıyo sıkılır oynamaz dıyoo

..........

sen anlıyormusun bu işteenn kaynından rica et kocana demesın eger anlayışlı bırıysee..silsin sonrada bılmıyorum desınn

Son düzenleme:

valla eşi sakin biriyse yapsın bunu yoksa cinayet çıkar mazallah :26:

Her kadın bir oluyor demek ki.

Ben ikl hamileliğimde doğumdan bir gün öncesine kadar cinsel ilşkiye girdim.

Hiç bir sorun olmadı cinsellik konusunda.

Libidom tavan yaptı...

Libidom tavan yaptı...

ben her kadın bir oluyor dedim mi?bütün kadınlar böyledir mi yazmışım?ama çok isterseniz sizin için "bir kısmı" yada "genellikle"yi ekleyebilirim.hangisini istersiniz?

birde doğumdan sonraki durumunuzu da dürüstçe yazar mısınız, çünkü burada doğum sonrası bu konudan şikayetçi çok kişi gördüm.

Libidom tavan yaptı...

ilahi karga
ya ben eşim benden soğuyacak diye hamile kalkmaktan korkar oldum
forumda hep okuyorum bu olayları üzülüyorum

bazen kkyı okuyunca hayata çok geç kaldığımı hissediyorum. 18 yaşında hamile kalan çocuk anneleri görmek beni üzüyor

anladığım kadarıyla ailenizde sorunlar vardı. evliliği bir kurtuluş olarak gördünüz

siz bebeğinizle ilgilenirken eşiniz metinleri, mehmetleri sonra ayşeleri bitirir. siz yıprandığınızla kalırsınız

evliliği ayakta tutan sevgi, saygı ve sekstir. mlkctk*ye katılıyorum. 2.çocuğu uzunca bi süre yapmayın... bencil olursanız mutlu olursunuz

ilahi karga
ya ben eşim benden soğuyacak diye hamile kalkmaktan korkar oldum
forumda hep okuyorum bu olayları üzülüyorum

Soğur mu soğumaz mı bilemiycem ama hamilelik her bünye de aynı sonucu vermiyor.

Misal, ben.

Harika bir hamilelik geçirdim.Daha mı çekici oluyorum ne..

Pekela.

Dürüstçe yazıyorum.

40 gün tık yoktu.Kanamam olduğu için.

40. gün normale döndüm.

Cidden samimiyim.

Niye öyle şakkadanak patlattın sakizi*?

Ben ve eşim Darkorbit adlı bir oyunda tanışıp evlendik.Bilgisayar oyunları bağımlılık yapıyor.Biz eşimle o zamanlar flört ediyorduk 2 gün uyumadığımız zamanları biliyorum o oyun için.
Nişanlanmadan önce bırakmaya karar verdik.Çünkü hayatımız oyunla geçemezdi.Şimdi hala oyundan arkadaşlar çağırıyorlar hadi gelin özledik falan diye,aman diyoruz biz iyi kurtulduk.
Allah yardımcınız olsun.Eşiniz bırakmak istemediği sürece bıraktıramazsınız,sigara,gibi alkol gibi bir alışkanlık.
Ayrıca eşiniz henüz evlilik kurumunun gereklerini çözememiş maalesef.İnşallah biran önce kendisine gelir.

Pekela.

Dürüstçe yazıyorum.

40. gün normale döndüm.

Cidden samimiyim.

özel bir nedeni yok canım sakız çiğnemek istedi galiba

senin normalmiş, burada aylarca hatta 1 sene isteksiz olanları görünce bunalıma giriyorum.

Pekela.

Dürüstçe yazıyorum.

40. gün normale döndüm.

Cidden samimiyim.

konu biraz dağılıyor ama ilk 3 ayda da mı öyleydin, mide bulantısından adamı öpmek bile istemiyorum yahu. valla bizde haftada 2-3 o da yalvar yakar. nasıl çözücem bu sorunu bilmiyorum

konu biraz dağılıyor ama ilk 3 ayda da mı öyleydin, mide bulantısından adamı öpmek bile istemiyorum yahu. valla bizde haftada 2-3 o da yalvar yakar. nasıl çözücem bu sorunu bilmiyorum

2 hamileliğimde de mide bulantıs yaşamadım hiç.O YüzdenRahattım öperken

Miden bulanıyorsa yapacak bişey yok canım.

Sabredecek biraz..

Sadece ilk sayfayı okudum konuyla ilgili yorum yapıyorum.
Eşinle beraber bu oyunu oynamayı denedinmi hiç canım. Kaynım felan oynuyor diyorsun 'da.
Metin2 online bir oyun ve bayan çok orada. Azda olsa mecburiyetten bayanlarla sohbeti oluyordur.
Kıskanıyorum , bende seninle oynim bakim nasıl birseymis diyerek kendine karakter açabilirsin
Sonra eşin o oyuna girdiğinde bende girmek istiyorum die sürekli bunalt.
O oyunda evlenmede var sanıyorumki. Gerçekte evliyiz oyundada evleniriz işte kızlar sana laf diyemez diebilirsin.
EMİNİM bir süre sonra bunalıp bırakıcaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…