- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
- Konu Sahibi kalbimdesi
-
anne tatmin olur da çocuğun baba sevgisi boşluğu?
neyse kolonide kendisine baba sevgisi sunacak bir birey bulur elbet.. dede mede.. baba yerine koyar birini..
ben18eşim25 yasında
bekarsınız sanırım?
hamilelik sekse engel birşey değil bir
hamile kadın birçok erkeğe normal kadından daha seksi gelir, çünkü erkeğin cinsel arzularını harekete geçiren kadının dişiliği ölçüsündedir. erkek bilinçaltı da gebe kadını doğurganlık özelliğinden ötürü kadınsal özelliklerinden yola çıkarak çekici bulur iki
üç çok iyi sevişmiş sayılmak için 5 yıl aralıksız sevişmek mi lazım?
sanırım sağlıklı bir cinsel hayatınız ve ilişki deneyiminiz yok
evlenmeden önce bazı konularda bilgi sahibi olmanızı tavsiye ederim
özellikle bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamanızı da..
insanları yanlış yönlendiriyorsunuz
ki bu kul hakkına girer..
off yine bu metin 2 oyunuu bende kız kardeşimden biliyorum bıktım resmen bır oturdumu basına mazallah ev yansa gozu görmez..
.......
canım benımm valla yoruldum huuuuhhh nefesım kesıldı bır kosu asagı ındım sordum
kardesım dıyorkı tümden hesabını sılsın eşi diyoo eger level mi ne varmıs işte bırıktırdıgı puan eger o yuksekse bır daha kayıt olamayı ıstemz o kadar puan toplamak zor dıyo sıkılır oynamaz dıyoo
..........
sen anlıyormusun bu işteenn kaynından rica et kocana demesın eger anlayışlı bırıysee..silsin sonrada bılmıyorum desınn
Ben size katılamayacağım, çünkü her ne kadar hamilelik sekse engel olmasa da kadınlar o dönemde fazla istekli olmuyorlar.erkekler de kadınların canlarını yakma korkusuyla ilişkiye girmekten kaçınıyorlar.Hele de Türkiye gibi insanların cinsellik konusunda genellikle bilgisiz olduğu ve eğitiminin verilmediği bir ülkede bu daha yaygın. Ayrıca kadınların bir kısmında da doğum sonrası isteksizlik ve ilişkide problemler ortaya çıkıyor. Zaten küçücük bebeğe bakmak durumunda olan bir kadın da bu konuda suçlanamaz. Ama bence buradaki asıl mesele, cinselliğin ötesinde insanların birbirini yeterince tanımadan ve evliliğin sorumluluğuna alışmadan çocuk yapmamalarıdır.Burada evliliğin süresi kadar yaş da önemlidir.Gerçi siz de bu konuda hemfikirsiniz sanırım.
ahahahahaha metin2 metin2 derken bi araştırayım derken neler buldumBu oyun tam bir hastalık anladığım kadarıyla
‘ÇALINAN KARAKTERLER ÇOCUKLARIM GİBİYDİ’ « 30 Saniye
Her kadın bir oluyor demek ki.
Ben ikl hamileliğimde doğumdan bir gün öncesine kadar cinsel ilşkiye girdim.
Hiç bir sorun olmadı cinsellik konusunda.
Libidom tavan yaptı...
Her kadın bir oluyor demek ki.
Ben ikl hamileliğimde doğumdan bir gün öncesine kadar cinsel ilşkiye girdim.
Hiç bir sorun olmadı cinsellik konusunda.
Libidom tavan yaptı...
ilahi karga
ya ben eşim benden soğuyacak diye hamile kalkmaktan korkar oldum
forumda hep okuyorum bu olayları üzülüyorum
ben her kadın bir oluyor dedim mi?bütün kadınlar böyledir mi yazmışım?ama çok isterseniz sizin için "bir kısmı" yada "genellikle"yi ekleyebilirim.hangisini istersiniz?
birde doğumdan sonraki durumunuzu da dürüstçe yazar mısınız, çünkü burada doğum sonrası bu konudan şikayetçi çok kişi gördüm.
Pekela.
Dürüstçe yazıyorum.
40 gün tık yoktu.Kanamam olduğu için.
40. gün normale döndüm.
Cidden samimiyim.
Niye öyle şakkadanak patlattın sakizi*?
Pekela.
Dürüstçe yazıyorum.
40 gün tık yoktu.Kanamam olduğu için.
40. gün normale döndüm.
Cidden samimiyim.
Niye öyle şakkadanak patlattın sakizi*?
konu biraz dağılıyor ama ilk 3 ayda da mı öyleydin, mide bulantısından adamı öpmek bile istemiyorum yahu. valla bizde haftada 2-3 o da yalvar yakar. nasıl çözücem bu sorunu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?