Oyun bağımlısı kocam

Misisipili

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2020
706
344
53
İyi akşamlar öncelikle 1 yıldır evliyim eşim ilk zamanlarda telefondan oyun oynuyor ve bu oyunlara para yatırıyordu. Sonra bilgisayar istedi bende o an durumumuz sıkışık olduğu için bir daha ki ay alırız dedim çok fazla ısrar etti hayır dememe rağmen gidip almış bahanesi ise ben istediğimi alamazmıyım oldu ben de durumumuzun olmadığını söyleyince cevabı hemen olsun istiyorum bekleyemem oldu şimdi ise masa üstü bilgisayar alacağım diyor 2. el hemde 3 tane 1 tanesini babamdan aldı diğerlerini para ile alacakmış knight diye bir oyun var sürekli onu oynuyor iletişimimiz yok denecek kadar azaldı. İkimizde çalışıyoruz eve geldiği gibi bilgisayarda bir kere yemek için kalkıyor başından. Var mı benim gibi olanınız ne yapmam lazım nolur yardım edin.

Ergenliğini tamamlayamamışlar neden evlenir ki

Knight kaldı mı ya bari pubg falan oynasın.
Neyse bir şey yapamazsın. Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin. Oyun bağımlığı için psikoloğa gitmesi gerek. Ama asla kabul etmez. Sakın çocuk falan yapma sakın! Elalemin büyütemediği eşşşşekk kadar herifi sen büyütemezsin. Kadınlar ailelerin yetiştiremediği erkeklerin rehabilitasyon merkezi değil. Ay sinirilendimm

Haklısın gerçekten çocuk istiyordum hemde çok artık istemiyorum

Demek istediğim evlenebiecek olgunluğa erişemeden evlenmiş. Karısına bilgisayar istiyorum diye diretmek normal mi?
Yanlış anlamışım kusura bakma ne yapıcam gerçekten bilmiyorum seviyorum kocamı onun dışında bi problemimiz yok aslında aka bu çok ciddi bi konu bence iletişim kopunca zamanla herşey bitiyor ayeılmaktansa kazanmayı tercih ederim ama yapabilecekmişim gibi durmuyo

17 yaşındayken ilk defa internetle tanışınca ben de kjsa bi süre internet bağımlısı olmuştum En son baktım dersleri etkilicek ama başından da kalkamıyorum içim kan ağlaya ağlaya gittim interneti kapattırdım Kanımca eşiniz bunu yapmaz.O yüzden karşınıza alın ve açık açık konuşun. Sadece yemek yemek için pc başından kalkıorsun,sohbet bile edemiyoruz,paylaşımımız sıfır,böyle evlilik mi olur deyin rest çekin.Hatasını anlarsa belki psikolojik yardım falan alabilirsiniz beraber.Anlamazsa da bence böyle biri ne eş ne de baba olmayı hak eder.Takkeyi öne alıp bi düşünün derim.

Ona göre ben hep hevesini kırıyormuşum çocuk gibi anlamıyor beni suçluyor hep haksız olan ben miyim peki nasıl bi tavır almam lazım
Yani bilmiyorum. Ben mesela asla trip atmam tartışmam oturur konuşurum en ufak modum düşse telaşlanır esim noldu diye. Bu konuyla ilgili daha önceki yakınmalarınizdan farklı bir şey yapmanız lazım. Konusacağız deyin oturtun derdinizi anlatın.

Ona göre ben hep hevesini kırıyormuşum çocuk gibi anlamıyor beni suçluyor hep haksız olan ben miyim peki nasıl bi tavır almam lazım
Canım ben de bir senelik evliyim benim eşim de sürekli arkadaşlarıyla pubg oynuyor oyundayken gidip modemin fişini cekiyorum ben böyle bir çözüm buldum

Şartelleri kapat arada,modemi falan kapat barı. Arkadaşım öyle yapıyor arada sonrada adama ne gülüyoruz ne gülüyoruz mesajlarla, eşi su savaş oyunlarından oynuyomuş koca adam evlerden ırak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…