- Konu Sahibi Misisipili
-
Benimki de bulasmak uzere bu oyun illetine.Arkadas edindi bir tane vay efendim cok sevmismis onu.Cocuk ta pardon adam (35 ustu insanlardan bahsediyorum) oyun bagimlisi.Onun yerine cik dolas,ev işi yap canin cok sıkılıyosa diye diye zorla dikkat dagitmaya calisiyorum.Anlamiyorum basiret sahibi olamayan insanlari.Canım ben de bir senelik evliyim benim eşim de sürekli arkadaşlarıyla pubg oynuyor oyundayken gidip modemin fişini cekiyorum ben böyle bir çözüm buldum
Adamın kastigi Rank gitti desene eksi yemiş sürekliCanım ben de bir senelik evliyim benim eşim de sürekli arkadaşlarıyla pubg oynuyor oyundayken gidip modemin fişini cekiyorum ben böyle bir çözüm buldum
Beraber girdiği arkadaşları da kendisi de benim yüzümden sürekli oyun kaybediyorlar seslerini dinliyorum en hararetli anda cekiyorum fişiAdamın kastigi Rank gitti desene eksi yemiş süreklinasıl sinirlenmistir
Ya benimki bir de çocukluk arkadaşlarıyla giriyor hepsi evli barklı çoğunun çocuğu var saatlerce başındalar ve sanki dünyayı kurtarıyorlarBenimki de bulasmak uzere bu oyun illetine.Arkadas edindi bir tane vay efendim cok sevmismis onu.Cocuk ta pardon adam (35 ustu insanlardan bahsediyorum) oyun bagimlisi.Onun yerine cik dolas,ev işi yap canin cok sıkılıyosa diye diye zorla dikkat dagitmaya calisiyorum.Anlamiyorum basiret sahibi olamayan insanlari.
Bende oynuyorum pugh şuan as oldum eşim şakasına takiliyo ödüm kopuyo eksi yiyecem diye eşim alistirdi beraber oynayalım diye şimdi oyun bağımlılık yaptı bırakamıyorumBeraber girdiği arkadaşları da kendisi de benim yüzümden sürekli oyun kaybediyorlar seslerini dinliyorum en hararetli anda cekiyorum fişi
Benimki akıllandı wifiden oynamıyo artıkBeraber girdiği arkadaşları da kendisi de benim yüzümden sürekli oyun kaybediyorlar seslerini dinliyorum en hararetli anda cekiyorum fişi
Eşine eşlik et benceKızlar hepinize çok teşekkür ederim sanırım ya alışmaya çalışıcam ya da kendimce çözümler üreticem fişleri çekmek gibi
Canım bu oyunu kimler kimler oynuyor. Benim eşimde knigth hastası bı insan. Gece bilgisayar açık hiç kapanmıyor ise gidiyor yine açık hatta beni arayıp bakıyor. Evet oyun kendi kendine oynayip kasıyormus. Gece gece birbirlerini arayıp oyuna bak diye haberlesiyorlar. Kadınlar da bu oyunu oynuyormus ben bakıyorum gram anlamıyorum o kadar karışık. Ama bu oyuna yeni başladıysa eğer bıraktir yoksa ilerisi daha kotu benim eşim 20 senedir bu oyunun için de yok asas yok ork prest artık migdem bulandı..Benim eşimde oyun bağımlısı ama ben kıyametleri koparınca çeki düzen veriyo kendini bi kaç gün sonra yeni bi kıyamet şeklinde bi kısır döngüde ilerliyoruz. Benimki de knightonline a yeni başladı bi aydır bilgisayarı hiç kapatmadı uyurken bile oyun açık bişey kasıyomuş para kazanacakmış. Bir de arkadaş bulmuş ordan sevgili gibi sürekli mesajlaşıp araşıyolar. Adamın bide bebeği var hadi senin ayak bağın yok insanları ayartma bari diyorum ama nafile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?