- 5 Nisan 2020
- 706
- 344
- 53
- Konu Sahibi Misisipili
-
Yıldım vallahiKoca degıl, bildigin "fıstık benım olacak babam cok zengin fıstıgı bana alacak binecem ustune vuracam kırbacı" diyen dombılı bebe bu.
Kesinlikle bunda sınır yok yani aştı hepsini gece gündüz hiç farketmiyorBenim eşim 30 yaşında, 5 yaşından beti profesyonel oyuncu. Bağımlı değil. Bitirmediği oyun yok. Karantinada izinli olduğu için aşırı mutlu hatta. Ama en önemlisi ve güzeli sınırını biliyor. Bana olan ilgisini hiç kaybetmedi. Bence rest çekmelisin bu ne canım sadece yemek için kalkmak ne yani...
Beraber oynayabileceğiniz çok güzel oyunlar var aslında, belki deneseniz siz de seversiniz hiç olmazsa birlikte vakit geçirmiş olursunuz. Playstation var mı?Kesinlikle bunda sınır yok yani aştı hepsini gece gündüz hiç farketmiyor
Var ama hiç açmaz herif resmen takmış durumda bende oynardım pugb hatta eskiden ilk evlendiğimizde uzun süre beraber oynadık ama şu an bir film bile izleyemiyoruz oyunundan en sonunda kırıcam bilgiyararı o olucakBeraber oynayabileceğiniz çok güzel oyunlar var aslında, belki deneseniz siz de seversiniz hiç olmazsa birlikte vakit geçirmiş olursunuz. Playstation var mı?
Beraber oynayabileceğiniz çok güzel oyunlar var aslında, belki deneseniz siz de seversiniz hiç olmazsa birlikte vakit geçirmiş olursunuz. Playstation var mı?
Aksine ailesinin durumu iyi değilmiş orda yapamadıkları içinde kalmış ondan böyleymiş kısacaBence de ya da hikayesi güzel olan oyunlara baksın biri oynar biri izler,aslında çok keyifli bir aktivite birlikte oyun oynamak ama işte işin ucu kaçmamalı bu örnekteki gibi.
Ayrıca eşiniz sanırım evlenmeden önce çok şımartılmış,bilemiyorum tabi,ama sonra olmaz şimdi olsun istiyorum nedir yani ? Ne saçma şey,eşinizin sorunları bence oyundan bile büyük,para kontrolü nedir bilmiyor.Çiftsiniz artık,bilgisayarlar da artık ucuz değil,bakkaldan sakız alır gibi gidip alması çok düşündürücü.
E sertçe konuşmadın mi hiç, ben ayrılığa bile taşırdım blöf şeklinde konuyuVar ama hiç açmaz herif resmen takmış durumda bende oynardım pugb hatta eskiden ilk evlendiğimizde uzun süre beraber oynadık ama şu an bir film bile izleyemiyoruz oyunundan en sonunda kırıcam bilgiyararı o olucak
Ben eşimden önce sadece gta vice city oynamıştım, ps falan bilmiyordum. Hikayesi o kadar güzel oyunlar var ki, mesela the last of us... İki kişilik acayip eğlenceli oyunlar var. Tamamen zevk meselesi ama işi ilgisizliğe bindirmiş arkadaşınkiBence de ya da hikayesi güzel olan oyunlara baksın biri oynar biri izler,aslında çok keyifli bir aktivite birlikte oyun oynamak ama işte işin ucu kaçmamalı bu örnekteki gibi.
Ayrıca eşiniz sanırım evlenmeden önce çok şımartılmış,bilemiyorum tabi,ama sonra olmaz şimdi olsun istiyorum nedir yani ? Ne saçma şey,eşinizin sorunları bence oyundan bile büyük,para kontrolü nedir bilmiyor.Çiftsiniz artık,bilgisayarlar da artık ucuz değil,bakkaldan sakız alır gibi gidip alması çok düşündürücü.
Knight mı ölmüş oyun?Knight mı ? Ölmüş oyuna para yatırmasın söyleyin de piyasada bir sürü kaliteli,çift olarak eğlenebileceğiniz oyunlar var.En azından öyle şeyler için harcasın o parayı,birlikte keyif yapın.
Knight mı ölmüş oyun?
Ben hiç sevmem ama knighta da hakaret. Knighta para yatırmak hisse almak gibidir. Canın mı sıkıldı, charı sat. Bin liraya aldığın itemi bir ay sonra üç bün liraya sat. Eşim daha 2019'a doğru 10 bin harcadığı charı 30 bine yakın bir miktara, ondan öncekini 20 bine yakın bir miktara, 10 sene önceki charını da 12 bine satmıştı. O oyunu oynayanlar müptelasıdır. Eşimde ara ara yeni char açar oynar ve sıkılınca charı satar.
Tartışma maksatlı yazmadım kiBöyle bir şey üzerine tartışmayı beklemiyordum bu sitede ahajajsdhja
Evet oyun ölü.O oyun doğru dürüst ne güncelleme alıyor ne bir şey,aldığı güncellemeler de sürekli tekrar eden tip.
Oyunu senelerce oynadığım için yazdım.Biliyorum yani,o oyunda yıllarımı geçirdim ben.Sizin eşiniz gibi olan tayfa işi sisteme oturtmuş bir kesim,geri kalan herkes oyunda 30 bin lira mı kazanıyor sanıyorsunuz gerçekten ? Yarısından çoğu itemleri alıp alıp ya oyunu bırakıyor ya hackleniyor.Giden para boşa gidiyor yani çoğunlukla.
Tartışma maksatlı yazmadım ki
Valla güncellemesi falan bilmem dediğim gibi sevmem de ama kendisine bağımlı hale getiritor. Eşim bir dönem oynuyor, bir dönem bırakıyor hadi ama kaynım, eşimin kuzenleri falan yıllardır aralıksız oynuyorlar. Kendi kuzenlerim de öyle. 12 sene önce de oynuyorlardı hâlâ oynuyorlar.
Probleminizin olmaması çok.normal çünkü aranızda iletişim yok. Iletişim olacak sohbet edeceksiniz ki probleme bir sebep olsun.Yanlış anlamışım kusura bakma ne yapıcam gerçekten bilmiyorum seviyorum kocamı onun dışında bi problemimiz yok aslında aka bu çok ciddi bi konu bence iletişim kopunca zamanla herşey bitiyor ayeılmaktansa kazanmayı tercih ederim ama yapabilecekmişim gibi durmuyo
Oyun oynamak zevk bence. Çocuklukla veya çocukluktan çıkamamakla da ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Birçok kişi çocukluk olarak görüyor ama tam aksi. Konuya değil de size cevap attım o yüzden. Çünkü oyun bağımlılığı diye bir şey var. Ben knightı hiç sevemedim, hiç oynamadım da çünkü ergenliğim bu oyunu deli gibi oynayanları görmekle geçtiYok yok iyi anlamda tartışmak dedim,kavga anlamında değil.Hoşuma gitti.
Uzun süre oynamıştım o oyunu,bağımlılığı nasıldır iyi bilirim,ama kemik kitlesinin bir kısmı oyunu bıraktı.Nostalji yaşayayım diye en son geçen sene indirmiştim,tat bile vermedi,ben her şeyin zamanı olduğunu düşünen bir insanım bana göre hiçbir şekilde gelişme göstermeyerek oyunu bitirdiler,en azından eğlenceli bir şeyler alsın da bilgisayarına konu sahibi de oynasın bir şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?