• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oyun manyağı eşim

melisabella

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
70
Puanlar
18
kızlar size birşey anlatmak istiyorum.. benim eşim yıllardır oyun oynar oynadığı oyuna önceden az paralar atıyordu 200 tl gibi .. bu sene maaşı biraz yükseldiği için 10 bin tl atacağım diyor zaten oyunda yükseltirim istediğim zaman çekerim diye beni ikna etmeye çalışıyor ben izin vermedim ama sanırım beni dinlemeden gitti yatırdı çünkü arkadaşıyla mesajlarını gördüm. yani ben bu adamı ne yapayım şimdi.. evimizin eksikleri hala var onları almak yerine gereksiz şeylere harcıyor. tartıştığımda da ne var kendim için bişey yapıyorum diyor..

kızlar size birşey anlatmak istiyorum.. benim eşim yıllardır oyun oynar oynadığı oyuna önceden az paralar atıyordu 200 tl gibi .. bu sene maaşı biraz yükseldiği için 10 bin tl atacağım diyor zaten oyunda yükseltirim istediğim zaman çekerim diye beni ikna etmeye çalışıyor ben izin vermedim ama sanırım beni dinlemeden gitti yatırdı çünkü arkadaşıyla mesajlarını gördüm. yani ben bu adamı ne yapayım şimdi.. evimizin eksikleri hala var onları almak yerine gereksiz şeylere harcıyor. tartıştığımda da ne var kendim için bişey yapıyorum diyor..
Oyuna harcadığı ücret kadar siz de kendinize alış veriş yapın ,ama ev eşyası olmasın

Bir sigaram var diyenle aynı zihniyet.bir sigara dediği de yılda toplasan kimbilir ne kadar para eder.üstelik sadece zehirlenmek için.ben evli insanların bu tarz harcamalarına karşıyım ya.biraz kişisel ama benim düşüncem.

Oyuna harcadığı ücret kadar siz de kendinize alış veriş yapın ,ama ev eşyası olmasın
çok mantıklı.. ya benim harcamama bişey demez alışveriş yaparım çocuguma kendime alırım ama bi türlü aşamadı bu sorunu neymiş bana karışmıyomus bende ona karısmıyım istiyo

ayda bi veriyor 200 falan ama bu sefer 10 bin yatırıcam diyor
Bunu sürekli hale getirmeyecekse bir sefere mahsus yapabilir gibi geldi bana.
Oyun değil ama başka sevdiğimiz,ilgimizin olduğu şeylere bazen gereksiz paralar verebiliyoruz.
Yıllardır oyun oynuyormuş, bunu artık kabul etmişsiniz, sürekli ya da sık sık bu parayı oyuna verirse sıkıntı tabi.

O oyunlardaki muhabbet biraz para kaybetmeye yönelik. Item alıyordur bir şeyleri yükseltiyordur ama önünü alamaz bir süre sonra daha fazla satın almak ister. Ufak tefek şeyler tabii alabilir o da onun kendine para harcama şeklidir ama eksikler varsa şuan 10.000 TL yatırmak çok gereksiz olur. Az para değil.

benim esimin bir oyunu var ama online bir oyun degil gorev vs giriyorsun o yapiyor. cok komplike zeka dolu bir oyun olduğunu iddia ediyor bazen eski ev arkadasi arar bir saat konusur "nasilmis" derim, "sormadim oyun için aradi" der.
ama sabahlari ben uyurken oynuyor. normal zamanda bana ayirmasi gereken vakitte oyunda olsa sinir olurum. o da cuzi miktarlar atiyor oyununa, laf etmiyorum sonuçta dostlariyla uzaktan da olsa oynadigi, keyif aldigi bir aktivite.
ama 10 bin yatirsa gozlerim belerir
gecen hafta tatile gittik ucak tren,sehirler arasi otobus, sehir ici taksiler ve 6 gece otel konaklamasina 2 kisi toplam 10bin verdik. Kari koca boyle keyifle harcayacagimiz bir parayi böyle salak birseye verse cok sinirlenirdim

Bunu sürekli hale getirmeyecekse bir sefere mahsus yapabilir gibi geldi bana.
Oyun değil ama başka sevdiğimiz,ilgimizin olduğu şeylere bazen gereksiz paralar verebiliyoruz.
Yıllardır oyun oynuyormuş, bunu artık kabul etmişsiniz, sürekli ya da sık sık bu parayı oyuna verirse sıkıntı tabi.
evet çok seviyor oyun oynamayı başka aktivitesi çok fazla yok o yüzden bişey demiyorum bende bi kerelik bişey demedim çok uzatmadım ama tekrarlarsa olay çıkar

evet çok seviyor oyun oynamayı başka aktivitesi çok fazla yok o yüzden bişey demiyorum bende bi kerelik bişey demedim çok uzatmadım ama tekrarlarsa olay çıkar
baska aktiviteler bulsa? gencecik adam neden tek hobisi evde ekran acip oyun oynamak ki?
cok uzucu ve adami da korelten birsey.

Boşarım ben öyle adamı.Gitsin kendisi için bişeyler yapsın rahat rahat.

kumar bağımlılığına doğru gider haberin olsun

Bağımlı işte. Böyle biri ile evlenmeseydiniz keşke. Çocuk da buyutulmez bununla mesela

Item icin para basmıştır. Bu seferlik falan deyip kendini kandirma sonu yok o işin çünkü. Hesap/item satanlar var da az bir miktarini ancak geri alabilir. Banka mi bu verdigini geri alacaksin.

10 bin liraya 10 tane ust düzey oyun alinir yahu, ufak bir tatile cikilir vs bagimli olmuş adam onune gecmen lazim.

Back
X