• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oyun manyağı eşim

200 liradan 10bine geçiş olmaz başka bisey karıştırmış o belli. Bence kumara da bulaştı

Geçenlerde bende bir oyuna 7 bin gibi bir şey yatırmıştım :D çok çok nadiren olabilir ama her ay 10 bin tl yatıracağından bahsediyorsa o zaman doğru olmaz asıl

Ben şunları merak ettim;
-Kaç senelik evlisiniz? (Evlilik daha yeni yeni oturuyorsa biraz zaman alabilir harcama dengeleri)
-Maaşı totalde ne kadar? Yani oyuna yatırdığı para onun için çerez kalıyorsa normal olabilir.
-Siz çalışıyor musunuz? Kendi hobileriniz için size ayrılan bir bütçe / sizin kendinize ayırdığınız bir bütçe var mı?
Sevgiler...

benim esimin bir oyunu var ama online bir oyun degil gorev vs giriyorsun o yapiyor. cok komplike zeka dolu bir oyun olduğunu iddia ediyor bazen eski ev arkadasi arar bir saat konusur "nasilmis" derim, "sormadim oyun için aradi" der.
ama sabahlari ben uyurken oynuyor. normal zamanda bana ayirmasi gereken vakitte oyunda olsa sinir olurum. o da cuzi miktarlar atiyor oyununa, laf etmiyorum sonuçta dostlariyla uzaktan da olsa oynadigi, keyif aldigi bir aktivite.
ama 10 bin yatirsa gozlerim belerir
gecen hafta tatile gittik ucak tren,sehirler arasi otobus, sehir ici taksiler ve 6 gece otel konaklamasina 2 kisi toplam 10bin verdik. Kari koca boyle keyifle harcayacagimiz bir parayi böyle salak birseye verse cok sinirlenirdim
Aiyy yengeç konudan bağımsız ben senin gezme anlayışını çok beğeniyoruumm...
Çok uygun geldi, nerede yaptınız bu tatili merak ettim araştırmak isterim :)

Aiyy yengeç konudan bağımsız ben senin gezme anlayışını çok beğeniyoruumm...
Çok uygun geldi, nerede yaptınız bu tatili merak ettim araştırmak isterim :)
insanlari baymayayim ozelden atayim:)

O oyunda canavarları kesmesi ve canavarları kestiği odayı tutabilmesi için (odaya başkaları gelip odayı sahiplenmeye çalışıyorlar) iyi eşyaya ihtiyacı var. İyi eşyaya sahip olmak da para yatırmadan pek mümkün olmuyor. İyi hesap dizip o hesapla maddi kazanç sağlayanlar oluyor ama bunun için oyuna ciddi bir zaman harcamak gerekiyor. Öyle olmayacağına göre bu kadar pahalı eşya almaması gerekiyor. Ama tabi dinlemez çünkü kendim için bir şey yapıyorum demiş, oyun onun kafa dağıttığı bir yer diyebiliriz.

O oyunlardaki muhabbet biraz para kaybetmeye yönelik. Item alıyordur bir şeyleri yükseltiyordur ama önünü alamaz bir süre sonra daha fazla satın almak ister. Ufak tefek şeyler tabii alabilir o da onun kendine para harcama şeklidir ama eksikler varsa şuan 10.000 TL yatırmak çok gereksiz olur. Az para değil.
evet item falan alıyor az az veriyordu şimdi başka arkadaslarına özeniyor o da yükseltmeye calısıyor. yani baska aktivitesi pek fazla yok oyundan zevk alıyor çok karışmak istemiyorum ama 10 bin bana da fazla geldi bi kerelik kabul edicem ama tekrar fark edersem bu kadar çok verdiğini o zaman konusurum artık

baska aktiviteler bulsa? gencecik adam neden tek hobisi evde ekran acip oyun oynamak ki?
cok uzucu ve adami da korelten birsey.
arkadaş çevresi de var tabiki çıkar görüşür gezer ama evcimen evde vakit geçirirken oynuyor

Bence bu yaptığı şey kumara giriyor. 100 lira olsa neyse 10.000 tlden bahsediyorsunuz ve evde eksikler varken. Bilmem kaç yaşına gelip hala sürekli oyun oynaması ayrı bir sorun.

Bence bu yaptığı şey kumara giriyor. 100 lira olsa neyse 10.000 tlden bahsediyorsunuz ve evde eksikler varken. Bilmem kaç yaşına gelip hala sürekli oyun oynaması ayrı bir sorun.
önceden beri hobisi oyunlara ilgisi var bişey diyemiyorum herkesin farklı farklı sevdiği şeyler var kısıtlamakda istemiyorum çok abartmıyor bir kerelik sesimi çıkarmadım ama umarım devamı gelmez o zaman benim için bizim için sıkıntı olur

O oyunda canavarları kesmesi ve canavarları kestiği odayı tutabilmesi için (odaya başkaları gelip odayı sahiplenmeye çalışıyorlar) iyi eşyaya ihtiyacı var. İyi eşyaya sahip olmak da para yatırmadan pek mümkün olmuyor. İyi hesap dizip o hesapla maddi kazanç sağlayanlar oluyor ama bunun için oyuna ciddi bir zaman harcamak gerekiyor. Öyle olmayacağına göre bu kadar pahalı eşya almaması gerekiyor. Ama tabi dinlemez çünkü kendim için bir şey yapıyorum demiş, oyun onun kafa dağıttığı bir yer diyebiliriz.
evet önceden beri ilgisi var bişey demiyorum o yüzden bunaltmak istemiyorum korktuğum şey parayı çar çur etmemesi ve devamının gelmesi çünkü diğer türlü sıkıntı olacak. peki bunu yapan birdaha yapar mı?

önceden beri hobisi oyunlara ilgisi var bişey diyemiyorum herkesin farklı farklı sevdiği şeyler var kısıtlamakda istemiyorum çok abartmıyor bir kerelik sesimi çıkarmadım ama umarım devamı gelmez o zaman benim için bizim için sıkıntı olur
Valla oyuna harcamak için büyük bir rakam. Bu oyunlardaki karakterlerin satıldığını ve bunun piyasası olduğunu duymuştum. Yani hobiden çok, yatırım gibi. Bu işten zengin olan var mıdır, sanmam. Dikkatli olun siz yine, o parayı gezerek harcasa bu kadar sorun olmazdı.

evet önceden beri ilgisi var bişey demiyorum o yüzden bunaltmak istemiyorum korktuğum şey parayı çar çur etmemesi ve devamının gelmesi çünkü diğer türlü sıkıntı olacak. peki bunu yapan birdaha yapar mı?
O biraz ortamına bağlı
Yani oyunda takıldığı arkadaşlarına bağlı
Canavar kestikleri haritada zayıf kalıyorlarsa gelişmek için eşya almaları gerekiyor
Ama arkadaşları güçlüyse tekrardan eşya alma gereği duymaz
Tek başına kendini geliştirebilecek seviyeye gelmişse birdaha almaz
Eğer iyi eşyan yoksa kestiğin yeri sana bırakmıyorlar, diriliyorsun sen odadan gidene kadar sürekli kesiyorlar
Zorba oyunculara karşı iyi eşyalar dizmesi gerekiyor diyeyim

Ben de oynuyorum. Seviye ve eşya kazanmak için bir odada durmak zorundaydım, çünkü o odada canavarları keseceğim. Sırf kesmeyeyim oda onlara kalsın diye ben oyundan çıkana kadar beni kesip durdular. Güçlü olan güçsüz olanı eziyor bu oyunda yani en basitinden öyle anlatayım. Canavar kesmek ya da seviye atlamak ve bu oyuncular seni kestiğinde kendini savunabilmen için iyi eşyan olmalı

Back
X